Gönderen Konu: Haydi TcT sağlıklı yaşam ve spora =)  (Okunma sayısı 11549 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Haydi TcT sağlıklı yaşam ve spora =)
« Yanıtla #60 : Mayıs 29, 2009, 00:34:28 »
coşkun biz onların yerine de yeriz değil mi.  künefesi de var hem ben bşle acıktım şimdi
burası dagerçi koşu için güzel en iyisi haftasonu biraz koşmak.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mayıs 29, 2009, 00:34:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mayıs 29, 2009, 00:36:21 »
coşkun biz onların yerine de yeriz değil mi.  künefesi de var hem ben bşle acıktım şimdi

Abi o kadar acıktım ki anlatamam var ya son 30 dkdır karnım bir gurulduyor bir gurulduyor atlayıp dışarda bişilere bakınsam iyi olacak :) künefede cekti canım hee şöyle sünecek peyniri ohhh :)
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #62 : Mayıs 29, 2009, 00:37:32 »
Ben diyim A.C.D ve Türkay abim ortalarda yok bu yazılanları okuyunca pek dayanamıyacaklar :) bi kaç güne solugu bi kebapcıda alırlar :D
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mayıs 29, 2009, 00:43:31 »
nazire yaparız onlara bi de resim çektik mi allaaaaaaaaaaaahhhh. yarın bizim yeğenlerin okulda kermesleri varmış işe giderken bir bakıyım ban hitabeden bişeyler var mı. baklava falan elde açma varsa bu aralar canım manyak tatlı çekiyo en  şerbetlisinden.

benim bir öğretmen arkadaşım var her cuma benim yanıma gelir her cuma makarna günü yaparız onunla

makarna (çubuk ) bol salça (başkasını kabul etmiyoruz) karışık turşu   kola offfff  e tabi artık bugün de cumaaaaaaaa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Mayıs 29, 2009, 00:47:34 »
abooo siz varken düşmana gerek yok bee :D :D :D

valla kusura bakmayında hayallenirize en karşılık veremicem diğerlerini bilmem ama :D

şimdi kebapcıdan geliorum buraya kadar güldünüz demi :D

amaaaa  tane bol acılı adana dürüm bolca turşu ve 2,5 kola aldım ev arkadaşlarima, kendimede  elma :D :D :D :D :D yaaaa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mayıs 29, 2009, 00:49:16 »
oooooo ahmet sen burda mıydın. tüh burda olduğunu bileydim yazmazdım bu kadar !!!!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Mayıs 29, 2009, 01:10:29 »

Alıntı
  Malumunuz Murat İskefiyeli abimin yaptıgı kamu (forum)  araştirmasinda görüldü ki forum kg ortalamamızın maşallahı var :) buna büyük katkı sağlayan + ve kardeşim Türkay, ve bizim kadar olmasada katkı saglayan Emre Ozan abim yaz sonuna kadar iddiaya girdik kilo vereceğiz inşallah...

Alıntı
  Zaten tüm gittigim yerlerde ve toplantı fotolarında sürekli bir yemek işiyle meşguliyetim görülmektedir :rofl: :rofl:
Bundan hiç şüphem yok.Adam buluşma niyetiyle ddeğil ki buluşma manasıyla karnını doyurmaya gidiyo.Maksat yemek yerken tek kalmasın zevkli olsun diye :D
Çakaaalll.
Bana da gelecem dedi ama akçaabat köfte yapacan dedi :P  Daha ne diyeyim.Utanamsa marine edilmiş mangalda çıtır nar gibi kızarmış tavuk gibi deri kemik beni de yicek.Öh be ahmet Oh be ahmet Uh be ahmet :D
Alıntı
   Bu bağlamda, herkesin sağlikli yaşamin anahtari olan spor'a başlamasıda gayet yararrlı olacaktır, evet forum geneli olarak çalişan bir gruba hitap etmekte oldugumuz için en azından fırsatı olmayanlar sabah kalktıklarında bir kaç mekik şınav vs ile güne zinde başlayabilirler... Ben fırsatım oldğu için sabah koşusuna başliyorum ve ekmek denen nimeti hayatımdan tümüyle çıkardım bir süre...
Evet bu noktaya dikkat :D ne diyor arkadaşımız " bir süre" yani yiyene kadar.O ne zaman? en yakın zaman.Hep birlikte izleyelim görücez :D
Alıntı
   Gerek spor konusunda gerekse diyet konusunda öneri görüş ve fikirlerinizi burada paylaşirsaniz sağlıklı bir TCT için güzel bir adım atmış oluruz diye düşünmekteyim saygılarımla hepimize başarilar ;)

Başarılar Ahmet :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Mayıs 29, 2009, 01:17:05 »

oooooo ahmet sen burda mıydın. tüh burda olduğunu bileydim yazmazdım bu kadar !!!!!!

buralardayım abi :D

savol emrecan :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Mayıs 29, 2009, 11:37:06 »
ben ekmeği de kebabı da hiç bir şeyi çıkarmıcam ki hayatımdan :) mesela şimdi bol malzemeli bir tost yapcam hem de açmanın içine..yanında da 5 şekerli çay :) ya canım hiç istemiyor ama çok hastayım :( yemek yeme zevkinden mahrum kaldım :(
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Çakma Jaguarım :DD
    • AUTORALL
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #69 : Mayıs 29, 2009, 13:23:34 »
Ohooo yakında bunlar resimde koyarlar kebap falan  :D Bizim bi arkadaş vardı rahmetlii çok yerdi hiç kilosuda yoktu kebaplar açmalar kızartmalar ne bulursa yerdi sonra bi gün hııık diye gitti meğer gizli kalp varmış çok yemekten olmuş kilo alamayınca yağ kalbe vuruyomuş  :lol: Nasılda yazdım iki dk da
(Volkswagen Transporter) {53} 240D MERCEDES (Toyota Corolla 00)
Sevdaluk ede ede       Ben daha dayanamam
Yandı yüreğim yandı    Can boğaza dayandı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Mayıs 29, 2009, 15:58:17 »
erdem şimdi milletin kalbine mi indireceksin. burdan da şu tezi çıkarabilirim. bizim kalp krizi geçirme riskimiz daha az zayıflara oranla. çünkü yağlar bizde dışa vurmuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Kasım 24, 2009, 12:24:32 »
Ne oldu yaa bi ara diyetten felan bahsediyordu birileri :)  :D
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #72 : Kasım 24, 2009, 12:41:37 »
bana laf gelemeez :D ben 2007de aldığım giysilerimi çıkardım onları giyiyorum şu an :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Kasım 24, 2009, 12:43:28 »
bana laf gelemeez :D ben 2007de aldığım giysilerimi çıkardım onları giyiyorum şu an :)

Efenim biz sayısal deGer istiyoruz önce ve sonrası hakkında :)
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Kasım 24, 2009, 12:51:53 »
ben buna benzer bir diet yaptım 5 kilo verdim sonra tıkandı daha aşağı inmiyor bu diete ek spor lazım diyorum. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Kasım 24, 2009, 12:56:34 »
ben buna benzer bir diet yaptım 5 kilo verdim sonra tıkandı daha aşağı inmiyor bu diete ek spor lazım diyorum. ;)
Sporuda sürekli yapmak lazım Aydın abii o kötülüğü  var bıraktımı vırtlıyor insan :( daha da cok kilo almada :)
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #76 : Kasım 24, 2009, 19:50:57 »
Efenim biz sayısal deGer istiyoruz önce ve sonrası hakkında :)
sen istersin de vermezmiyim :D izmire geldim 117 kiloydum, yaz boyunca 102-104 arası şu anda da 106-108 arası gidip geliyorum, bu yaza kadar 100 altına inme planım var ;) kolay geliyor şu an için bu plan, yaz boyu 95 civarı takılma planım var, bir sonraki dönemde de 90 olup öyle kalma planım var ;) body building olayı da tam gaz devam..kas ağırlığını arttırarak yağ ağırlığını azaltma..1kg versen bile 5kg vermiş gibi bir görüntü :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #77 : Kasım 24, 2009, 19:59:01 »
sen istersin de vermezmiyim :D izmire geldim 117 kiloydum, yaz boyunca 102-104 arası şu anda da 106-108 arası gidip geliyorum, bu yaza kadar 100 altına inme planım var ;) kolay geliyor şu an için bu plan, yaz boyu 95 civarı takılma planım var, bir sonraki dönemde de 90 olup öyle kalma planım var ;) body building olayı da tam gaz devam..kas ağırlığını arttırarak yağ ağırlığını azaltma..1kg versen bile 5kg vermiş gibi bir görüntü :D

:D planlar güzel  gerçekleşirse daha güzel olur.Sporu bıraktıktan sonra oda ayrı bir sorun unutma Türkei abi :)

Bu arada diğer kahramanlarımız neredeler acaba :D
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #78 : Kasım 24, 2009, 20:19:41 »
ya coşkun 2-3 haftadır yapmıyorum spor, göbek göğüs falan saldı direk, kilo almadım ama şişmanlamış gibi görünüyorum :D hemen salıyor ya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Kasım 24, 2009, 20:42:18 »
ya coşkun 2-3 haftadır yapmıyorum spor, göbek göğüs falan saldı direk, kilo almadım ama şişmanlamış gibi görünüyorum :D hemen salıyor ya :)
O sıkıntı bendede var malesef :( Vucuda göre değişiyor.Spor yapınca topluyor kendini sonra pırt bırakıyor.Bazı insanlarda böyle sorun yok olduğu gibi kalıyor.
...