0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
coşkun biz onların yerine de yeriz değil mi. künefesi de var hem ben bşle acıktım şimdi
Malumunuz Murat İskefiyeli abimin yaptıgı kamu (forum) araştirmasinda görüldü ki forum kg ortalamamızın maşallahı var buna büyük katkı sağlayan + ve kardeşim Türkay, ve bizim kadar olmasada katkı saglayan Emre Ozan abim yaz sonuna kadar iddiaya girdik kilo vereceğiz inşallah...
Zaten tüm gittigim yerlerde ve toplantı fotolarında sürekli bir yemek işiyle meşguliyetim görülmektedir
Bu bağlamda, herkesin sağlikli yaşamin anahtari olan spor'a başlamasıda gayet yararrlı olacaktır, evet forum geneli olarak çalişan bir gruba hitap etmekte oldugumuz için en azından fırsatı olmayanlar sabah kalktıklarında bir kaç mekik şınav vs ile güne zinde başlayabilirler... Ben fırsatım oldğu için sabah koşusuna başliyorum ve ekmek denen nimeti hayatımdan tümüyle çıkardım bir süre...
Gerek spor konusunda gerekse diyet konusunda öneri görüş ve fikirlerinizi burada paylaşirsaniz sağlıklı bir TCT için güzel bir adım atmış oluruz diye düşünmekteyim saygılarımla hepimize başarilar
oooooo ahmet sen burda mıydın. tüh burda olduğunu bileydim yazmazdım bu kadar !!!
bana laf gelemeez ben 2007de aldığım giysilerimi çıkardım onları giyiyorum şu an
ben buna benzer bir diet yaptım 5 kilo verdim sonra tıkandı daha aşağı inmiyor bu diete ek spor lazım diyorum.
Efenim biz sayısal deGer istiyoruz önce ve sonrası hakkında
sen istersin de vermezmiyim izmire geldim 117 kiloydum, yaz boyunca 102-104 arası şu anda da 106-108 arası gidip geliyorum, bu yaza kadar 100 altına inme planım var kolay geliyor şu an için bu plan, yaz boyu 95 civarı takılma planım var, bir sonraki dönemde de 90 olup öyle kalma planım var body building olayı da tam gaz devam..kas ağırlığını arttırarak yağ ağırlığını azaltma..1kg versen bile 5kg vermiş gibi bir görüntü
ya coşkun 2-3 haftadır yapmıyorum spor, göbek göğüs falan saldı direk, kilo almadım ama şişmanlamış gibi görünüyorum hemen salıyor ya