0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu bağlamda, herkesin sağlikli yaşamin anahtari olan spor'a başlamasıda gayet yararrlı olacaktır, evet forum geneli olarak çalişan bir gruba hitap etmekte oldugumuz için en azından fırsatı olmayanlar sabah kalktıklarında bir kaç mekik şınav vs ile güne zinde başlayabilirler... Ben fırsatım oldğu için sabah koşusuna başliyorum ve ekmek denen nimeti hayatımdan tümüyle çıkardım bir süre...
Bende dikkat etmeye başladım (Az önce 6 lahmacun siparişiyle )
size şididen başarılar,sonucları merak ediyoruz... sabah kalktığımda bırak şınavı,mekiği diş fırçalamak bile ölüm geliyor...
Tüm forum üyelerine başarılar diliyorum
Ben size guzel bir diyet listesi yapayim ben zamaninda uyguladim tavsiye ederim haftada iki kilo garanti bunyeye gore ufak tefek fark eder.Bunun yaninda bide spor yaparsaniz tam super oluyor.8:00 sabahlari her turlu kahvaltilik iki dilim kepek ekmegi gecmeyin o ekmekler bitince baska bise yemeyin 6:30 gibi aksam izgara ve sebze yemegi sonra bu 3 ogunun aralardaki gecislerinde ara ogun ister yogurt ister meyva takilinsaat 8:00 dan sonrada yemek icmek yok haftada bir de 1 parca cikolata arada fazla kacamakta olur Cidden bu programi kime verdiysem haftada iki kilo garanti kendinize gore ayarlayin saatler falan cok yararli olur benden tavsiye bu listeyi doktorum yazmisti bana.
pek kısa sürecek gibi bu iddalaşma
ben de başladım güya. arkadaşlarla öğle yemeğinde, 1 porsiyon akçaabat köfte, yarım porsiyon (arkadaşın 1,5 unun yarımı) kavurmalı pide, piyaz ve mevsim salata. ohh be diyete bak.
Oğlum iddaa middaa nerden çıktı la? Sen kesin kaybettin haberin olsun Şimdiden ver siparişleri
bu verdikleriniz bana gaz olarak geri dönmektedir teşekkürlerimi sunarım
tırın tırınnnnnnnn Şansın sıfır Ahmedim, uğraşma boşuna. Bak şimdi arasında 6 ay olan iki resmimi koyarım inanamazsın Gerçi o zamanlar lisedeydk, kızlar beğensin diye yapıyorduk ya neyse Şimdi de künefelerin hatrına vericam kiloları
Tontiş arkadaşlar, eğer bu spor işinde ciddiyseniz bence hemen bugün önden ve profilden resimlerinizi çektirin Zayıflayan arkadaşlar, bi cümle zayıflama ürününün reklam kataloglarındaki resimler gibi önceki ve sonraki hallerini bizlerle paylaşabilirler Hatta bir yarışma bile düzenleyebiliriz
Ben size guzel bir diyet listesi yapayim ben zamaninda uyguladim tavsiye ederim haftada iki kilo garanti bunyeye gore ufak tefek fark eder.Bunun yaninda bide spor yaparsaniz tam super oluyor.8:00 sabahlari her turlu kahvaltilik iki dilim kepek ekmegi gecmeyin o ekmekler bitince baska bise yemeyin 12:30 oglen simit ve ayran simitin yaninda peynir falan olur 6:30 -7:00 gibi aksam izgara ve sebze yemegi sonra bu 3 ogunun aralardaki gecislerinde ara ogun ister yogurt ister meyva takilinsaat 8:00 dan sonrada yemek icmek yok haftada bir de 1 parca cikolata arada fazla kacamakta olur Cidden bu programi kime verdiysem haftada iki kilo garanti kendinize gore ayarlayin saatler falan cok yararli olur benden tavsiye bu listeyi doktorum yazmisti bana.