0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu karneleri verelim de görün siz beni Her gün sahildeyim sabahtan yürüyecem, koşucam, uçucam incelecem ülen
Künefe kızıştırdı ortalıgı Hadin bakalım olmadı söz veriyorum ben ısmarlıycam taa düzceye kadar gelip.
abi sen bogazıda geçersin yüzerek
Erkeğe bak mekanimiza gelip bize yemek ismarlicak biz neciyiz burda
Düzcede senin paran geçmez Coşkun ama Akaraya gelirsek yandın, sen şimdiden istiflemeye başla paraları
Düzcede senin paran geçmez Coşkun ama Akaraya gelirsek yandın, sen şimdiden istiflemeye başla paraları yok Ahmedim o kadar da değil, ama ortaya kadar bi yüzüp döneriz
Olsun mekan filan yok abi söz sözdür iddaa iddaa dır Bu arada sizin iş yavaştan yatıyor Murat abi topigi ucurdu valla
Emre abi siz gelinde artık ögrenci işi takılırız bi şekilde.Not:gelmeden 3 ay önce haber verin
Malumunuz Murat İskefiyeli abimin yaptıgı kamu (forum) araştirmasinda görüldü ki forum kg ortalamamızın maşallahı var buna büyük katkı sağlayan + ve kardeşim Türkay, ve bizim kadar olmasada katkı saglayan Emre Ozan abim yaz sonuna kadar iddiaya girdik kilo vereceğiz inşallah... Zaten tüm gittigim yerlerde ve toplantı fotolarında sürekli bir yemek işiyle meşguliyetim görülmektedir Bu bağlamda, herkesin sağlikli yaşamin anahtari olan spor'a başlamasıda gayet yararrlı olacaktır, evet forum geneli olarak çalişan bir gruba hitap etmekte oldugumuz için en azından fırsatı olmayanlar sabah kalktıklarında bir kaç mekik şınav vs ile güne zinde başlayabilirler... Ben fırsatım oldğu için sabah koşusuna başliyorum ve ekmek denen nimeti hayatımdan tümüyle çıkardım bir süre... Gerek spor konusunda gerekse diyet konusunda öneri görüş ve fikirlerinizi burada paylaşirsaniz sağlıklı bir TCT için güzel bir adım atmış oluruz diye düşünmekteyim saygılarımla hepimize başarilar
kekik suyu berbat birşey yaa, ciddi anlamda çok kötü tadı
coşkun onlar gelsin ben destek çıkarım sana.
Ahmet, yuksek cozunurluklu gurme yemek resimleri ekleyip sabote edersem, darilir misin? Simdi tasarruf/zayiflama programina basliyorum diyorsun...soyle bir sey var, etrafa bak ve kilolulari gordukce rahatla...simdi sen zayiflarsan ben ne yapacagim? Ben de sismanim Benim uzerimde de bir baski olusturuyor, iddiali hareketin Saka bir yana herhalde ben de katilacagim araniza Ahmet
tamamdır gelirken haber vermenize gerek yok
Bi arada maydonoz sapını kaynatın hikayesi vardı onuda dene Türkay abi bakarsın işe yarar
coşkun bu arada sınav falan yok galiba rahatsın herhalde
vaay CoCo buldun Hazım abiyide arkana oohh ama korkmanıza gerek yok zaten ciddi diyette oan bir ekip geliyo
bizim evin orda hemen esenboğa yolunun kenarına yeni bir yer açıldı "çaldağ kebap"sahibi çok eski bir tanıdığım. havaalanından yemek yemeye geliyolar. şark köşesi var çok güzel. beklerim yolunuz düşerse arkadaşlar
coşkun bu hafta sonu forum alışveriş merkezine gideyimde step makinesi alayım kaç kalori yaktığını falan söylüyo. çok çalışmam lazım çooooooookkkkkkkkkkk