0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdem bütün bunları yemeklerden önce mi sonra mı yapacağız onu söylersen sevinirim Ben akşam yemeğini bıraktım artık sebze yiyorum habire.
erden su işi hikaye yaa, ben kasmayınca içmek için günde 6 litre su içiyorum, kasınca daha çok içeyim diye 9lt falan içiyorum yok abi kilo milo verdirmez su sadece çok tualete çıkartıyor bu arada su tüketimim normal değil biliyorum ama bu tüketimin 3 litresi spor sonrası oluyor, 2 tane 1.5 lt su içiyorum spor anında ve sonrasında, yaparken bir şişe bitince bir şişe..sabah uyanınca bir ve diğer litreler de arada içtiklerim..
Bu arada bende iddaya gireyim sizle şu an 105 kiloyum hedef 95 o bile kurtarmıyor ama...
Benim gibi çok çalışın, yemek yemeye vakit bulamayın. En iyi diyetten çabuk zayıflatıyor
ekim sonu... vaay oğlum o zamana her ay 5 kilo versem ortalama 25 kilo yapar hadi kaçamaklar oldu diyelim 15 kilo vermiş olayım, bakıyoruz kilom hoop 95 olmuş, e vücut çalışıyorum kas var, oluyor, olacak, boy da 1.92-1.93 falan..abi yüzdüğüm zamanki vücut olur yine..çok gaza geldim be!!! 95 olcam oğlum ekim sonuna kadar..olamazsam yönetim beni 15 gün uzaklaştırsın ( ciddi koyuyor adama feci bi ceza bu )
Bakalım planlar tutar inşallah yaz sonuna kadar. Bide idda var ki ortada tamamdır siz kesin verirsiniz kafadan bi 25-30 kg
CoCo ben 25 kg versem varya dügünün benden
kaybettik olum biz Ahmet gel yarın ısmarlayalım künefeleri Türkay'a
ahmedim 25 verirsen dürüm yer miyiz
Türkay fazla gaza geldi, ben yokum kardeşim ne o öyle spor, yüzme, ağırlık falan bu kadar atraksiyona gelemem ben, kaybettik olum biz Ahmet gel yarın ısmarlayalım künefeleri Türkay'a
Ahmet abi yarından itibaren düzenli spora başlıyoruz yemek yok bundan sonra 25 kg vermen lazım
yok emre abi devam devam, 5 kilo 5 kilodur.. ben burda izmirde 1 ay spor yapmadım belim ağrıyodu, ankaraya döndüm, her gün spor yaptım bel ağrısı hiç kalmadı..emre abi 5 kilo bile versen sana kar yaa, merdiven çıkarken falan böyle daha atak olursun 1.4 dizel yaris gibi tırmanırsın yokuş yukarı.. gel sen de ver abi kiloları
abi ben dönemem artık aynı gazdan bende de var hele bodruma gidiyimde sıcagı görünce canım yemek istemiyo zaten bide üstüne spor oohhh :dans:
Aman Allahım n'aptım ben kendi ellerimle bir canavar yarattım
coşkun biliyosun abim benim arabada sana her zaman yer var, wonder kid'i de alır gideriz, yeriz künefeleri sonra denize gireriz ya da koşarız (malum kiloyu korumak gerek)