Gönderen Konu: Haydi TcT sağlıklı yaşam ve spora =)  (Okunma sayısı 11659 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Çakma Jaguarım :DD
    • AUTORALL
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
Ynt: Haydi TcT sağlıklı yaşam ve spora =)
« Yanıtla #20 : Mayıs 28, 2009, 20:11:17 »

Erdem bütün bunları yemeklerden önce mi sonra mı yapacağız onu söylersen sevinirim :)

Ben akşam yemeğini  bıraktım artık sebze yiyorum habire.

Niye öyle diyorsunuz ağır mı bu liste şimdi.Gerçi bende 1 ay dayandım ama işe yarıyor.Çok acıkıncada akşam ızgara var oluum diyodum kendime ama oda iki parça köfte sonra her gün aynı şey  :-[ bide su içmek çok önemli onunda kilo vermede etkisi büyük

Bu arada bende iddaya gireyim sizle şu an 105 kiloyum hedef 95  :) o bile kurtarmıyor ama...

(Volkswagen Transporter) {53} 240D MERCEDES (Toyota Corolla 00)
Sevdaluk ede ede       Ben daha dayanamam
Yandı yüreğim yandı    Can boğaza dayandı

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 28, 2009, 20:11:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 28, 2009, 20:15:42 »
erden su işi hikaye yaa, ben kasmayınca içmek için günde 6 litre su içiyorum, kasınca daha çok içeyim diye 9lt falan içiyorum yok abi kilo milo verdirmez su :) sadece çok tualete çıkartıyor :)

bu arada su tüketimim normal değil biliyorum ama bu tüketimin 3 litresi spor sonrası oluyor, 2 tane 1.5 lt su içiyorum spor anında ve sonrasında, yaparken bir şişe bitince bir şişe..sabah uyanınca bir ve diğer litreler de arada içtiklerim..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 28, 2009, 20:18:55 »
Benim gibi çok çalışın, yemek yemeye vakit bulamayın. En iyi diyetten çabuk zayıflatıyor :(
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Çakma Jaguarım :DD
    • AUTORALL
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #23 : Mayıs 28, 2009, 20:20:25 »
erden su işi hikaye yaa, ben kasmayınca içmek için günde 6 litre su içiyorum, kasınca daha çok içeyim diye 9lt falan içiyorum yok abi kilo milo verdirmez su :) sadece çok tualete çıkartıyor :)

bu arada su tüketimim normal değil biliyorum ama bu tüketimin 3 litresi spor sonrası oluyor, 2 tane 1.5 lt su içiyorum spor anında ve sonrasında, yaparken bir şişe bitince bir şişe..sabah uyanınca bir ve diğer litreler de arada içtiklerim..

Abi sen bayağı su içiyorsun 6 lt içsem tuvalette yaşarım herhalde ya ben günde 2-3 bardak içiyorum çoğu kez içmediğimde oluyor.
(Volkswagen Transporter) {53} 240D MERCEDES (Toyota Corolla 00)
Sevdaluk ede ede       Ben daha dayanamam
Yandı yüreğim yandı    Can boğaza dayandı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #24 : Mayıs 28, 2009, 20:22:37 »
bugün hastaydım biraz hastaneye gittim, dayanamadım susuzluğa, eczaneye giderken bir bakkalda durdum 1.5lt su alıp anında bitirdim, yemek öncesi sonrası falan sürekli su içerim, çok terlerim çok tualete çıkarım ama çooooook su içerim :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 28, 2009, 20:25:11 »

Bu arada bende iddaya gireyim sizle şu an 105 kiloyum hedef 95  :) o bile kurtarmıyor ama...

aramiza hoşgeldin Erdem :D ekim sonunda cıkıcak herşey ortaya :D

Benim gibi çok çalışın, yemek yemeye vakit bulamayın. En iyi diyetten çabuk zayıflatıyor :(

Ali abicim Allah kolaylık verrsin :( :(

Türkoo iç kardeşim iç su iyidir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #26 : Mayıs 28, 2009, 20:28:29 »
ekim sonu... vaay oğlum o zamana her ay 5 kilo versem ortalama 25 kilo yapar :) hadi kaçamaklar oldu diyelim 15 kilo vermiş olayım, bakıyoruz kilom hoop 95 olmuş, e vücut çalışıyorum kas var, oluyor, olacak, boy da 1.92-1.93 falan..abi yüzdüğüm zamanki vücut olur yine..çok gaza geldim be!!! 95 olcam oğlum ekim sonuna kadar..olamazsam yönetim beni 15 gün uzaklaştırsın ( ciddi koyuyor adama feci bi ceza bu )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mayıs 28, 2009, 20:31:08 »
Bakalım planlar tutar inşallah yaz sonuna kadar. :D Bide idda var ki ortada tamamdır siz kesin verirsiniz kafadan bi 25-30 kg :D
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #28 : Mayıs 28, 2009, 20:33:45 »
25-30 kilo mu :) coşkun ne yaptın abi, ben o kadar zayıflarsam iğrenç olurum :) 1.92 boy, 80-85 kilo....hayıııır, oğlum onu yapmak için kas eritmem lazım benim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Mayıs 28, 2009, 20:36:22 »
ekim sonu... vaay oğlum o zamana her ay 5 kilo versem ortalama 25 kilo yapar :) hadi kaçamaklar oldu diyelim 15 kilo vermiş olayım, bakıyoruz kilom hoop 95 olmuş, e vücut çalışıyorum kas var, oluyor, olacak, boy da 1.92-1.93 falan..abi yüzdüğüm zamanki vücut olur yine..çok gaza geldim be!!! 95 olcam oğlum ekim sonuna kadar..olamazsam yönetim beni 15 gün uzaklaştırsın ( ciddi koyuyor adama feci bi ceza bu )

Aman kardeşim dur ya ne uzaklaştirmasi bi sürgün daha kaldırmaz bizim bedenler :( veririz Allahın izniyle kilo geldik gaza hep destek tamdestek birbrimize....

Bakalım planlar tutar inşallah yaz sonuna kadar. :D Bide idda var ki ortada tamamdır siz kesin verirsiniz kafadan bi 25-30 kg :D

CoCo ben 25 kg versem varya dügünün benden :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #30 : Mayıs 28, 2009, 20:37:37 »
ahmedim 25 verirsen dürüm yer miyiz :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mayıs 28, 2009, 20:38:00 »
Türkay fazla gaza geldi, ben yokum kardeşim :lol: ne o öyle spor, yüzme, ağırlık falan  :blink: bu kadar atraksiyona gelemem ben, kaybettik olum biz Ahmet gel yarın ısmarlayalım künefeleri Türkay'a   :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Mayıs 28, 2009, 20:40:11 »
CoCo ben 25 kg versem varya dügünün benden :D :D :D
Ahmet abi yarından itibaren düzenli spora başlıyoruz yemek yok bundan sonra 25 kg vermen lazım :D

kaybettik olum biz Ahmet gel yarın ısmarlayalım künefeleri Türkay'a   :rofl:

Türkay abi Ankaradan gideceksen benide alır mısın? :D
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #33 : Mayıs 28, 2009, 20:42:33 »
yok emre abi devam devam, 5 kilo 5 kilodur.. ben burda izmirde 1 ay spor yapmadım belim ağrıyodu, ankaraya döndüm, her gün spor yaptım bel ağrısı hiç kalmadı..emre abi 5 kilo bile versen sana kar yaa, merdiven çıkarken falan böyle daha atak olursun 1.4 dizel yaris gibi tırmanırsın yokuş yukarı.. gel sen de ver abi kiloları :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Mayıs 28, 2009, 20:43:07 »

ahmedim 25 verirsen dürüm yer miyiz :alkis:

kuzu ceviririm kardeşim sana sen iste yeterki :)

Türkay fazla gaza geldi, ben yokum kardeşim :lol: ne o öyle spor, yüzme, ağırlık falan  :blink: bu kadar atraksiyona gelemem ben, kaybettik olum biz Ahmet gel yarın ısmarlayalım künefeleri Türkay'a   :rofl:

abi ben dönemem artık aynı gazdan bende de var :D :D hele bodruma gidiyimde sıcagı görünce canım yemek istemiyo zaten bide üstüne spor oohhh :dans:

Ahmet abi yarından itibaren düzenli spora başlıyoruz yemek yok bundan sonra 25 kg vermen lazım :D

tamam CoCo buldun tabi :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Mayıs 28, 2009, 20:44:28 »
coşkun biliyosun abim benim arabada sana her zaman yer var, wonder kid'i de alır gideriz, yeriz künefeleri sonra denize gireriz ya da koşarız (malum kiloyu korumak gerek) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Mayıs 28, 2009, 20:50:58 »
yok emre abi devam devam, 5 kilo 5 kilodur.. ben burda izmirde 1 ay spor yapmadım belim ağrıyodu, ankaraya döndüm, her gün spor yaptım bel ağrısı hiç kalmadı..emre abi 5 kilo bile versen sana kar yaa, merdiven çıkarken falan böyle daha atak olursun 1.4 dizel yaris gibi tırmanırsın yokuş yukarı.. gel sen de ver abi kiloları :)

Bak o zaman tamam, benim hedef 10 zaten, demek ki 5 gitse başarılı sayılırım :lol: bu arada sen de gazı güzel veriyosun kardeşim inceden inceden dizel yaris falan :rofl:

abi ben dönemem artık aynı gazdan bende de var :D :D hele bodruma gidiyimde sıcagı görünce canım yemek istemiyo zaten bide üstüne spor oohhh :dans:

Aman Allahım n'aptım ben kendi ellerimle bir canavar yarattım :rolleyes:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Mayıs 28, 2009, 20:52:21 »

Aman Allahım n'aptım ben kendi ellerimle bir canavar yarattım :rolleyes:

ne canavarı abi ufalmaya çalişiyoz :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Mayıs 28, 2009, 20:56:31 »
coşkun biliyosun abim benim arabada sana her zaman yer var, wonder kid'i de alır gideriz, yeriz künefeleri sonra denize gireriz ya da koşarız (malum kiloyu korumak gerek) :)

Tamam abey :) bekle bizi künefe :D
bende yapamıyorum spor hiç 2 ay oldu bırakalı body bulding e başladım ilk bi ay baya gelişme oldu sonradan hep aynı kaldı bende bi işe yaramıyo diye bıraktım :( Sporun sonu yok sürekli güncel tutmak lazım.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Mayıs 28, 2009, 20:59:03 »
Şu karneleri verelim de görün siz beni :P Her gün sahildeyim sabahtan yürüyecem, koşucam, uçucam incelecem ülen :hurra: