0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mustafa bey ae101 kasalar hangi tarihler arası hakiki japon .Veya ae101 lerin hepsi japon mu .
imkansız diyorsanız sizin söförlünüzle bizim şöförlüğümüz farklı demekkı yanlış anlamayın bizim araç Amcam ve ortağı Haci SABANCI ile alındı. bu araçlar tanıtım için 93 e Sakıp SABANCI ya gelir. Bizim aracımızıda Haci Sabancı alır direk Adana daki ortak kurdukları şirkete götürerek amcama hediye eder. 2000 e kadar amcamın hanımı sonrada biz kullanıyoruz. Yeterince açık oldu sanırım.Ayrıca alınmayın ama hakiki japonla türk corollalar arasında kalite farkı var gibi. yetkili servis demişti bunu bana.
yanlış anlamıyorum ve sizin şöförlüğünüzü de tebrik ediyorum, veleo taktırdım diye de üzülmeyin sizde bu şöförlük varken onu da en az bi 250bin kullanırsınız.
benim arabada orijinal japon 94 ama 93 çıkışlı.triger kayışı 100 binden fazla yapmaz.zaten fabrika kitaba 100 bin yazmış.arabayı sıfır alıp 280 bini kendiniz yapsanız inanacağım ama başkasının kullandığı araba için kesin konuşulmaz çünkü servis bakım yaptıysa ki yapmıştır zaten trigeri ve baskı balatayı sizden önceki kullanıcıya sormadan değiştirmiştir.
arkadaşlar baskı balatayı değiştirsek maliyeti ne olur aceba? işçilik parça? ae101 için.
Aısın marka baskı balata orıjınalımı oluyor?
No Triger , No BaskıBalata ; No Problem
Osman Herhalde kayıs yerıne zıncırı var. Bıde aracı otomatıkse baskıbalata derdıde yoktur. Dıye dusundum
Atilla abicim araç zaten amcamda olduğu için bide ayda bir Adana ya gittiğimiz için biliyoruz Evet 100bin inanılması imkansız birşey zaten servis bile inanmadı ama gerçek bunlar
220binde degistirdim, ilk defa. 100bin hicbir sey, Mustafa...
valeo baskı balata 5 yıl gider .triger orjınalse 90bin değil ise 70bin
arkadaşlar bu 220binde,273 binde değişen hangi parça.trigermi debriyajmı?