0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim de km 166.000 oldu dün ve balata hiç değişmedi maşallahı var hiç kaçırmada yok kendine güvenen gelsin karşıma
Triger seti orijinal parçalarla değişti ise 100 000 km de bir değiştirilir. Yan sanayi ise 50-60 bini geçirmemekte fayda var.
selam arkadaslar hazır mevzu acılmısken kafama takılan soruyu sorayım diyorum benım aracım 96 model corolla gli 16 16v (ae101) trıger kapagının üstünde 125000 degisti tarih 02 08 2004 diyor aracım ise su an 160000 km de falan aracı da yenı algım ıcın yenı yenı tanıyorum kafam hep trigerde bu ısı bılen arkadaslardan rica ediyorum bılgılerınızi benımle paylasırsanız sevinirim ne dersiniz degimesi gerekir mi yoksa bosu bosuna mı kafamı takıyorum bu ıse yani amacım parayı savurmak degil ama gerekiyosa degistireyim diyorum onun icin sizlerden cevap bekliyorum saygılar....
ae 101lerde triger kayışının kopması bi soruna yol açıyor mu bi yerde sorun olmaz diye okumuştum ama emin değilim.
açmaz
yeni aldığım araçta baskı balatayı dün değiştirdimüzerinden çıkanın sadece baskı kötü durumda idi bende işçilik olarak 1kg baklava ve 2.5 lt kola vererek ve parçaları giriş fiyatından alarak hallettim