0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Utku serviste baskı balata olarak ne marka takıyolar.Valeolar hakkında bilgin var mı?
selam arkadaslar hazır mevzu acılmısken kafama takılan soruyu sorayım diyorum benım aracım 96 model corolla gli 16 16v (ae101) trıger kapagının üstünde 125000 degisti tarih 02 08 2004 diyor aracım ise su an 160000 km de falan aracı da yenı algım ıcın yenı yenı tanıyorum kafam hep trigerde bu ısı bılen arkadaslardan rica ediyorum bılgılerınızi benımle paylasırsanız sevinirim ne dersiniz degimesi gerekir mi yoksa bosu bosuna mı kafamı takıyorum bu ıse yani amacım parayı savurmak degil ama gerekiyosa degistireyim diyorum onun icin sizlerden cevap bekliyorum saygılar....
benım trıger ve baskı balata 280.000 de degıstı servıs bıle sok olmustu
e bende 140000 de orjinal baskı balata ile yürüyorum. demekki hedefimiz 290000 olacak
Selçuk bey konu çok eski
farketmedim.uyarı için teşekkürlerama yeni konu açıncada zaten forumda var diye yanıtlar gelbiliyoreski konulara yazdığımızda mesaj ön plana gelmiyormu?uzun vadeli üye olmayı düşündüümden soruyorum. lütfen yanlış anlamayın.
selcuk abi aklına ne geliyorsa yaz konu eskide olsa yenide olsa bilgi her zaman lazım dır nokta
Konu içeriğine pozitif katkı yapacaksanız, konuda bahsi geçen şeyleri düzeltmek isterseniz bu olabilir. Ancak mesaj sohbet nitelikli ve konu içeriğine katkı yapmıyorsa lütfen eski konuları gündeme getirmeyin. Bu tür zombi konular için emoticonumuz bile var:
Babamdaki 93 1.6 XL de 168.000 de orjinal baskı balatalı. Tabiki ilk günkü performansı yok ama kaçırma da yok.Triger setine gelirsek her 100.000 km de yada 10 yılda bir değiştirilmeli.
bendeki 93 ise orj balatası 285binde değişti triger ise 265binde değişti serviste.İlk değişimiydi servis elamanlarını şaşırttı. triger orj takıldı. Ama balatayı özer srviste yaptırdım. bende de valeo takıldı ama pişmanım serviste orj taktırmadığıma. orj aısın mı ney öyle bir marka sanırım.bu kullanıma bağlı balata ömrü. ben 10binde bitirenide bilirim
triger az bir ihtimal olabilir de balata imkansız bence... balatanın fabrika çıkış balatası olduğunda nasıl emin oluyorsunuz?
13 yılıdır tek kullanıcısı olduğumdan emin olabiliyorum
mustafa timuçin arkadaşın yazısından alıntı yapmıştım
triger az bir ihtimal olabilir de balata imkansız bence... balatanın fabrika çıkış balatası olduğunda nasıl emin oluyorsunuz? ben 113bin de triger ve motor kayışını, 114binde de debriyaj setini değiştirdim (aısın marka ile)trigerin sırt kısmında minik minik çatlaklar oluşmustu belki 1 sene daha gidebilirdi. debriyaj ani vites değişimlerinde kaçırmaya başlamıştı.