0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah yardımcın olsun Özcan. Dediğin gibi bu kadar prosedür ve düzenlemeden sonra trafikte biraz düzelme olsa içim yanmayacak.
eşim 18 nısan sınavlarında sınava girdi kazandı allaha şükür.yoksa dilimden kurtulamazdı bu pazarda direksiyon sınavı var.ama direksiyon sınavından hiçte ümitli değilim çünki kursun verdiği eğitim okadar saçmakı haftada 2 gün oda yarım saat düz yolda git gel.dedm bile gider düz yolda.dur kalk vites değiştirme yok yarım saatin içinde bir ilk kalkışta vites attırıyorlar yarım saatin sonundada dururken frene basmayı gösteriyorlar okadar.benım arabamla bir bakayım ne öğrenmişsin dedim verdim direksiyonu frene bas diyorum eşim freni arıyor arabada virajda el frenını asıldımda öyle kurtardım kaldırıma çıkmaktan.yanı kısaca kurslarda hiçbirşey öğretmiyorlar adama ....
Benim eşim yaklaşık 12 yıl önce almış ehliyetini. Test ve direksiyon sınavını geçmiş ancak kurstan eve telefon açmışlar ve şu şok sözleri söylemişler:- Kızınız ehliyeti kazandı ama sakın ha araba kullanmasına izin vermeyin.Buyrun buradan yakın.
Özcan hocam bu arada Allah sana kolaylık versin. İnşallah sorun çıkmaz işlerinde
4 temmuzda benim birader de sınava girecek, belki aynı yerde girersiniz
SRC; psikoteknik gibi belgeler sizin de yazınızda bahsettiğiniz gibi trafiğin ve insanların iyiliği için.
Kayınvalidem de geçen yıl aldı ehliyetini. Onun da direkt yüzüne söylemişler aynı şeyi
Peki kayınvaliden sana karşıda bu uyarının yapıldıgı şekilde davranıyormu.Elinden çekmiyorsun değil mi Hakkı ?
Allah bozmasın, aramız çok iyi Özcan kardeş Kızına öğrettim, inşallah kendisine de öğreteceğim araba kullanmayı
Aslan damat.Hadi göster kendini.Kim tutar seni.Ders için ben arabamı vermem ama senide bilemem..Küçük canavarı riske atmayacaksın değil mi?Kayınpederin arabası var değil mi?
Şaban hocam, ben eşime 2 hafta özel ders aldırdım da öyle verdim Yaris'in direksiyonunu. Yoksa benimki de seninkinden farklı değildi
Hakkı süper bir cevap. Peki arkadaşlar bu sınavların 3 ayda bir yapılması hakkında ne düşünüyorsunuz.Bence çok uzun bir aralık.Eskisi gibi yine 35 günde ehliyeti cebe atsak nasıl olur.3 ayda yada 1 ayda yapılsada sınavlar,verilen eğitim yine aynı eğitim.Hiç bir farkı yok eskisinden.