Gönderen Konu: Ehliyet sınavları hakkında biraz yorum yapalım ve milli eğitimi çekiştirelim  (Okunma sayısı 4699 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
benim ehliyet sınavından tek hatırladığım üniveristede vizeden çıkıp koştura koştura 10 dakika içinde sınava yetişmek için çabaladığım kalmış :D bi de bi bayanın motor sınavından son hakkıydı benden yardım istemişti ona tüm soruları tek tek işaretletmiştim, daha sonra bayanı göremedim sınavı ne yaptı diye ama benim söylediğim gibi işaretlediyse 97 almış olması gerekiyor :D
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
daha sonra bayanı göremedim sınavı ne yaptı diye ama benim söylediğim gibi işaretlediyse 97 almış olması gerekiyor :D
  Birebir kopya verdin yani ve 97 almıştın değil mi ?
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Model Yılı: '06
    Türkay sen Melek'e öğretiyormusun bari.Yada Melek Türkay sana öğretiyormu araba kullanmayı :)
öğretme çabaları oldu özcan abi. ama araba lazım oluyo :) şöle çarpınca üzülünmicek, o sıkıntı biraz :) eninde sonunda öğrencem ama evlenince olucak sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
şöle çarpınca üzülünmicek, o sıkıntı biraz :) eninde sonunda öğrencem ama evlenince olucak sanırım.
:rofl:  O zaman Similasyonda kullanman gerekecek :rofl: Şaka bir yana Melek yaşın daha küçük.İnşallh daha öğrenecek zamanın olacak.Bekle Türkay gelince yazın öğretir sana..Sabır işi bu..Ha deyince olmuyor bu işler....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
:rofl:  O zaman Similasyonda kullanman gerekecek :rofl: Şaka bir yana Melek yaşın daha küçük.İnşallh daha öğrenecek zamanın olacak.Bekle Türkay gelince yazın öğretir sana..Sabır işi bu..Ha deyince olmuyor bu işler....
abi ne küçüğü ehliyetim bile var, gittik aldık koşa koşa ama kullanmaya yürek yok. yan koltuk iyi şimdilik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
abi ne küçüğü ehliyetim bile var, gittik aldık koşa koşa ama kullanmaya yürek yok. yan koltuk iyi şimdilik.
  ehliyetin yok yada yaşın tutmuyor demedim ki Melek.Öğrenmekten bahsettim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Ben sistemden biraz rahatsızım ama şu harç paralarından daha da bi rahatsızım yaa 10 sayfalık sınav kagıdı için 40 lira 2 tane hocanın senin nası araba sürdüğüne bakması için 50 lira veriyorsun  bana biraz fazla geldi ne diyeyim.Neyseki tek seferde kazandımda bitti bu iş :)

Özcan abi bildigim kadarıyla E sınıfı ehliyet biraz daha masraflı doğru mu ?
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
  Evet Coşkun aynen dediğin gibi.Aslında en rahatsız oldugum konu buydu ama unutmuşum.İyi hatırlattın.E sınıfı ehliyetin kart ücreti 355 TL.Kartın eline geçmesi için emniyete 400 Tl vermen gerekiyor...235 Tl civarıda B sınıfı tutuyor...Çok uçuk rakamlar değil mi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
  Birebir kopya verdin yani ve 97 almıştın değil mi ?
evet özcan abi birebir kopya verdim benim sadece 1 yanlışım vardı. :D
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
evet özcan abi birebir kopya verdim benim sadece 1 yanlışım vardı. :D
  Ya yakalansaydın ne olacaktı.Ehliyeti rüyalarında görürdün artık..
Rüyalarda buluşuruz,biz seninle kavuşuruz gibi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
  Ya yakalansaydın ne olacaktı.Ehliyeti rüyalarında görürdün artık..
Rüyalarda buluşuruz,biz seninle kavuşuruz gibi :)
yok ya Özcan abi öyle sıkı bi gözetmen yoktu :D sadece bayanın son 3 sorusunu söylerken gözetmen yanıma geldi ve yater artık hala bitmedi mi bayanın sorular diye sordu :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
yok ya Özcan abi öyle sıkı bi gözetmen yoktu :D sadece bayanın son 3 sorusunu söylerken gözetmen yanıma geldi ve yater artık hala bitmedi mi bayanın sorular diye sordu :D :D
   Sınava bak  hizaya gel..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • 3 kere teşekkür etti
Direksiyon sınavımı dün gibi hatırlıyorum ve hatırladıkça trafik kazalarına şaşmıyorum ben.

Araca bindim. Öncelikle sıkı sıkı tembih edildiği gibi aynamı koltuğumu v.s. kontrol edeyim dedim. arkadan bir ses.

--- Fatih Allah aşkına bi çabuk ol. daha onlarca insan var seni mi bekleyeceğiz dedi.

Neyse dedim bozuntuya vermeden aracı hareket ettirdin 1.vites 2. vites tam 3 diyeceğim dur dedi. Düşündüm yanlış bişimi yaptım diye...

Dediki.

--- Biraz geri geri gitde gitmedi demesinler. Diğer öğrencilere ayıp olmasın diye birazda geri giitm. ve bitti sınav. Hiçbir şey anlamadım. Kurs sahibide araçtaydı.

Abi ne oluyor dedim Geçtin geçtin merak etme dedi....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris d-4d elegant....
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür edildi
b sınıfı için 18 e girmekmi, yoksa 18 i doldurmakmı gerekiyor?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
   Sınava bak  hizaya gel..
:D :D direksiyon sınavında ise hyundai accent denk geldi bana.bizim kurs 3 gün önce almıştı.araca bindim, selam kelamdan sonra ya emrah hocam biraz hızlı ol dediler daha çok kişi var falan.dedim eyvallah 4. vites 70 le gittim, senin hızlı anlayışın bu mu dedi arkadan diğer hoca, e ben de durudmuyum artık 4 de 110 yaptım 5 yasak diye bu da biraz hızlı oldu biraz yavaş diye söylenmeye başladılar :D benden önceki arkadaşlar ışığa falan yakalanmıştı ortalama  8 dakikada bitirdiler benimki 4.5 dakika sürmüştü, :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
  • Kan Grubu: 0+
yarın direksiyon sınavına gireceklere vede yakınlarına başarılar dilerim.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
b sınıfı için 18 e girmekmi, yoksa 18 i doldurmakmı gerekiyor?
  B sınıfı için 18 den gün almış olman gerekiyor.E sınıfı içinse 20 yaş sınırı var..
  Emrah o ne biçim sınavmış.Yazılı bir çeşit direksiyon bambaşka bir çeşit olmuş..Benim sınav tam bir ciddiyet içinde geçmişti..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
bende kendi direksiyon sınavımı anlatayım. başka kursların sınavını kontrol etçek görevliler geldiler, bizimkiler tam iki saat bekletti bizi güneşin altında. hiç arkadaşım da yoktu kursta, türkay da çeşmeye gitmişti. 2 saat benimle beklemek durumunda kaldı telefonda :) burdan ona teşekkür ediyorum :) neyse geldi bizim bıyıklı göbekli amcalar, ama geç kaldıkları için yarım tur atıcaksınız dediler. sevindim bende pek kullanamadığımdan. neyse bindik araca ilk sinyali vermedim kalkarken, bu arada sürekli konuşturuyolar arkadan, hiç arkaya bakmadım ama bıdı bıdı laf yetiştirmeye çalıştım, bu arada yanımdaki hocamda eliyle sürekli işaretler yapıyor, ayağıyla yaptığı müdahaleler yetmezmiş gibi, böyle düz bi yolda gidip sonra sağa dönüoduk, dönmeden vites değiştirmek gerekio 3ten 2 ye alcaksın yavaşlıcaksın fln. benim hoca yandan bişeyler yapıo yine :) bi hareketler fln, neyse ben aldım boşa tam alıcam 2ye baktım başka bişeyler yapıyo, haydeee dedim noolcak şimdi :) boşta gittik azcık sonra aldım 2 ye yavaşlayınca. neyse döndük sağa, bi de geri geri gittik orda indim. indiğimde moral yerlerde, hiç bişe anlamadım, dedim kaldım heralde boşta fln naaaptıığını bilmio bu demişler dedim. 85le geçmişim :) bi de türkayın sınavından hatırladığım bişeyi yazayım, yandan hocası müdahale ediyormuş frenlerde sanırım,türkay basmak için acele etmiyormuş, adam basıveriyomuş.türkay sınav sırasında karışmasana demiş :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Benim hanımda almış ehliyeti ama bir türlü cesaret edemedi trafiğe çıkmaya, özel ders alıcam ondan sonra çıkıcam diyor, bende inat ettim sana özel ders aldırmayacağım istiyorsan ben öğretirim (övünmek gibi olmasın ama kurs hocalarında daha iyiyimdir bu konuda) ya da kendi hocanı kendin bul git istediğin kadar ders al şeklinde bir husumetimiz var. Araba biraz büyük olmasına rağmen Multi Mod olduğu için kullanım zorluğu olmayan bir araç ama nedense bizim hanım bu işi epey zorlaştırıyor kendi kendine. Ben arabadan da vazgeçtim hiç umursamıyorum vurmasını çarpmasını yeterki kendi başının çaresine baksın.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris d-4d elegant....
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür edildi
  B sınıfı için 18 den gün almış olman gerekiyor.E sınıfı içinse 20 yaş sınırı var..
  Emrah o ne biçim sınavmış.Yazılı bir çeşit direksiyon bambaşka bir çeşit olmuş..Benim sınav tam bir ciddiyet içinde geçmişti..

sağol abi demek seneye alabiliyorum :)