0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
daha sonra bayanı göremedim sınavı ne yaptı diye ama benim söylediğim gibi işaretlediyse 97 almış olması gerekiyor
Türkay sen Melek'e öğretiyormusun bari.Yada Melek Türkay sana öğretiyormu araba kullanmayı
şöle çarpınca üzülünmicek, o sıkıntı biraz eninde sonunda öğrencem ama evlenince olucak sanırım.
O zaman Similasyonda kullanman gerekecek Şaka bir yana Melek yaşın daha küçük.İnşallh daha öğrenecek zamanın olacak.Bekle Türkay gelince yazın öğretir sana..Sabır işi bu..Ha deyince olmuyor bu işler....
abi ne küçüğü ehliyetim bile var, gittik aldık koşa koşa ama kullanmaya yürek yok. yan koltuk iyi şimdilik.
Birebir kopya verdin yani ve 97 almıştın değil mi ?
evet özcan abi birebir kopya verdim benim sadece 1 yanlışım vardı.
Ya yakalansaydın ne olacaktı.Ehliyeti rüyalarında görürdün artık..Rüyalarda buluşuruz,biz seninle kavuşuruz gibi
yok ya Özcan abi öyle sıkı bi gözetmen yoktu sadece bayanın son 3 sorusunu söylerken gözetmen yanıma geldi ve yater artık hala bitmedi mi bayanın sorular diye sordu
Sınava bak hizaya gel..
b sınıfı için 18 e girmekmi, yoksa 18 i doldurmakmı gerekiyor?
B sınıfı için 18 den gün almış olman gerekiyor.E sınıfı içinse 20 yaş sınırı var.. Emrah o ne biçim sınavmış.Yazılı bir çeşit direksiyon bambaşka bir çeşit olmuş..Benim sınav tam bir ciddiyet içinde geçmişti..