0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yukarıda sormuş olduğum soruyu kendim cevaplayayım.bu gün değişimi yaptım canavar gibi çalışıyor.300-350 liralık ekran modülü sorununu ikinci el almış olduğum kasetçalarlı teyibin ekranını kullanarak 120 liraya çözmüş oldum.teyibin diğer parçalarıda ileriki zamanlarda belki lazım olur.
necdet bey merhaba, konuya vâkıf olabilmem için cihazı görüp kontrollerini yapmam lazım. neticede bir cihazda belli bir devre normalden fazla ısınıyor ise başka bir devredeki kısa devreden kaynaklandığı kesin. fiyat konusunu cihazı görmeden maalesef yapamam. ama bahsettiğiniz rakamları geçmez emin olun.özel mesajdan ulaşabilirsiniz bana.
şaban bey aracım 2001 vvti teyp kaset çalar,cd çalar takmak istiyorum ancak yol bilgisayarı teyp değiştirdiğim zaman devre dışı oluyor cd çalar takıp yol bilgisayarını yine aktif edebilirmiyiz?
TOYOTA W53901şaban bey teybin modeli bu arka bağlantı şablonunu versem hangi kablo ne işe yarıyor söyleyebilirmisiniz.
http://www.tehnomagazin.com/Auto-radio-car-connector/TOYOTA-Car-Radio-Wiring-Connector.htm BU LİNKTEN BAKABİLİRSİNİZ
arkadaşlar arızalı olan toyota teyp cd yol bilgisayarı arızası olan varsa bana özelden mesaj atsınlar.benim işim gereği zaten uğraştığım bir konu.SONY SAMSUNG yetkili servisiyim toyota servislerine bir ton para vermeyın yollayın kargoyla bana çalışır durumda geri yollayayım.yada istanbuldaki arkadaşlar bizzat getirsinler bana.bundan sonra elimden geldikçe toyotaya boykot uygulayıp rekabet yaratıcam