0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kardes güzel olmus güle güle kullan bende 150 tl takmıstım servisten ama orjinal değil spider firması mı yapıyo poliset mı yapıyo bilmem ama katolagda duran TTE spoilerin görselligini vermiyo oda arkadasın dedıgi gibi boya işçilik 450 tl demişlerdi 450 tl ye bir spoiler alırsam devletin maasıyla zor olur..ceyhun bu spoilerlar biraz dandik acıkcası fiberi cabuk catlıyo benimki catladı işçilik garantısınden oldugu ıcın üstünde ortasında catlak görürsen servise götür bana biri spoilerin ustune eliyle basmıs kırmıs dedılerdı ne alakaysa..Mesut bey sizden bir ricam yan marşpiyelinizi nerden aldınız ben gaziantepde hazırda bulamadım servistede boya dahıl 400 istedı cok istediler acıkcası sizden ricam yan marspıyel konusunda yardımcı olabılırmısınız..
Sevgili Tuncay, bahsettiğin çatlama benim spoiler'ımda hiç olmadı ve dediğim gibi 2 senedir takılı. ha kusurları varmı var oa çok yakından bakınca belli olan bi polyester yüzeyin kıvrılma noktalarına düzgün zımpara yapamamışlar okadar. onun dışında verdiğim boya kodunu tamamiyle tutturmuşlar ve rüzgarlık yerine tam oturuyor çatlama vs de yok.yan marşbiyel konusuna gelince, pendik dumankaya toyota servisinde orjinallerini bulmak mümkün. eğer telefon eder ve servisten Ceyhun ustayı isterseniz benim adımı verin ve mesut bey yönlendirdi deyin size yardımcı olucaktır orjinalleri hakkında nacak fiyatları çok pahalı haberiniz olsun. ben meraktan 2 3 yıl kadar önce sormuştum orjinallerinin fiyatlarına 2250 YTL demişlerdi yan ve arka marşbiyeller için.