0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ceyhun bey güle güle kullanın.Yalnız bir şey söyleyeceğim kimse yanlış anlamasın.O bayrağın yeri orası değil.Yazıktır.Güneşten solacak ve çabucak eskiyecek.O bayrak öyle araba arkalarına konulsun diye yapılmadı.Lütfen biraz hassasiyet gösterelim.Koyacaksakta yurt dışında arabalarımıza koyalımda Türkiye'yi herkes tanısın.Türkiye'de herkes biliyor zaten o bayrağın sahibini.. Sizcede öyle değil mi...
güzel duruyor Ceyhun abi ellerine sağlık resimleri bizim memlekettemi çektin
muhtemel devlet hastanesinin yakınındaki akaryakıtçıda çekilmiş olabilir
ceyhan arka camdaki reklamları uçur
anıl ve berkay kardeşler yanılıyorsunuz orası gümüşhane değil orası amasya. orda taşova da bir petrolün yan tarafı.hayrola memleketi çok özlediniz heralde.
hb corollalar okadar hoşuma gidiyorki güle güle kullanın kazasız cezasız keyifli sürüşler dilerim
2250 tl?? alt tarafı marşpiyel yani.tampon vs takmıyoruz.bende sormuştum toplam 600 tl mi ne demişlerdi hatırlamyorum ama
Serhat yalnmı konuşuyorum ben, dumankaya toyotaya sormuştum aracımı aldığım gün bana o fiyatı vermişlerdi, ayrıca elime yedek parça ve aksesuar listesi verdiler ordada söylediğim fiyat yazıyordu, istersen dumankayayı arayıp sorabilirsin
Güzel olmuş yakışmış Derinderelerde mi taktırdınız spoilerı Ceyhun bey