0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ARKADAŞLAR MERHABABENDE NİSAN 2009 BAŞI 2005 MODEL SİYAH RENKLİ (13.500 KMDE) COROLLA SOL ALDIM KONUŞMALARA ARA ARA BAKIYORUM VE ŞUNU GÖRÜYORUM Kİ TOYOTA COROLLA SAHİPLERİ KİŞİLERİN BİRBİRLERİNE KARŞI SAYGILI VE SEVGİ DOLU KONUŞMALARI VE TAVSİYELERİ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ..BENDE ARABAMA YAN MARŞBİEL YAPTIRMAK İÇİN Bİ GİRİŞİMDE BULUNDUM VE BU HAFTA SONU ÖLÇÜ VERMEYE GİDİCEM İSTANBULDA...VE FİYATIDA KONUŞTUM (TOYOTA SPORT) LARDAKİ GİBİ YAPILACAK ABARTILI MARŞBİEL DEĞİL BOYA DAHİL 150 TL YE (ARKADAŞLARIM ANLAŞTI) İŞ YAPILAN FİRMALARDAN BİRİSİ SANIRIM NEREDEYSE MALİYETİNE YAPTIRICAM TABİ KULLANILAN MALZEME Yİ VE GEREKLİ BİLGİLERİ CUMARTESİ ÖĞRENİCEZ..BEN YETKİLİ SERVİSLERLE DE GÖRÜŞTÜM AMA SAĞLIKLI CEVAPLAR AÇIKÇASI ALAMADIM 15-İLA 30 GÜN SÜRE VERMELERİ VE 500-600 TL FİYAT VERMELERİDE AÇIKÇASI BANA ANLAMLI GELMEDİ.BU MARŞBİEL KONUSUNDA KESİNLİKLE DİKKAT ETMEM GEREKEN HUSUSLAR VAR SA(FİBER KALİTESİ VS...) BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM
ahmet kardeşim teşekkür ederim doğrudur bu benim ilk mesajımdı bir şey daha sormak istiyorum ben yeni mesaj yazıp "başlatan" nasıl oluyorum bilgi verirmisin
Güzele ne yakışmaz
valla bende takmak istiyorum ama açıkçası 450 lira vermekte istemiyorum bi rüzgarlığa, serviste tam dengesiz, aracı ilk aldığımda tüm karlık,marşpiyel,rüzgarlık takımını 1100 liraya yaparız dediler, 1 ay sonra gittim sadece rüzgarlık 450, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Ceyhun bey güle güle kullanın.Yalnız bir şey söyleyeceğim kimse yanlış anlamasın.O bayrağın yeri orası değil.Yazıktır.Güneşten solacak ve çabucak eskiyecek.O bayrak öyle araba arkalarına konulsun diye yapılmadı.Lütfen biraz hassasiyet gösterelim.Koyacaksakta yurt dışında arabalarımıza koyalımda Türkiye'yi herkes tanısın.Türkiye'de herkes biliyor zaten o bayrağın sahibini.. Sizcede öyle değil mi...
Boş ver, Bayrağımız olsun, nerede olursa olsun, her yerde olsun, varsın güneşten solsunne olacak, yenisini yaparız, daha çok yaparızbu ulus isterse tüm bayraklarını atlastan yaparzamanında gemilerimizin yelkenlerini bile atlastan ipekten ibrişimden yapmıştık
strech remower (çizik giderici)
servisler iki tür aksesuar takıyor benim bildiğim bi tanesi orjınal olanı ithal ürün o onlar pahalı olan mesela rüzgarlık 550 lira falan ben yan sanayiyi taktırmıştım 100 küsür liraydı bayaa oldu.kalitede fark yok tıpkısının aynısı.ama şimdiki aklım olsa bunu taktırmam.herkeste var aynı parayla sanayide farklı bi model cıkartıyorlar.heleki 500 lira faln vercem derseniz yan marşpiyelleride alırsınız
http://www.otosport.com.tr/icerik.php?cid=136arkadaslar tavan a 130 alt etekler için 150 boyalı ıkısıde fıyat ıstıyor ankardakı arkadaslar bılen varmı nasıl almayı dusunuyomda