0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir de bu problem şu parçaları değiştirmeden önce yoktu:mutlu akü 60 Adenso marka bujihava filtresiyağ filtresiacaba yanlış model bir buji takılmış olabilir mi? ya da yanlış bir hava filtresi.. bunlar sebebiyet verebilir mi?
aracım 99 model 1.3 terra corolla otomatik vites. yani motor kodu 4a-fe kasa kodu neydi unuttum şu an.
bu arada ben gittiğim geçen hafta cuma günü, kızılcahamamda bir araba kalmış, 2 usta oraya gitti diye söylemişlerdi. o günün sabahı telefonda bir usta ile konuşmuştum herhalde o sadık usta idi.
Evet aynen öyle.Kendiside söyledi.Bolu tarafında araba kalmış.Onun için gitmişler.Birde hava filitresi ile ilgili ayrı bir problemde olabilirmiş arızanız ile ilgili.Bazen kirli hava filitreleri LPG için gerekli olan havayı daha iyi orantılı gönderiyormuş.Bu da ayrı bir anektot...
bu konu ile ilgili bir ayrıntı daha var. aracımda normal üzerinde çıkan akü 45 amperlik. bu yeni taktırdığım ise 60 amperlik. alarmlı ve lpg takılmış bir araçta daha iyi olur diyerek onu takalım dedi usta. acaba gaz beynine bir etkisi mi oldu akünün akım farklılığının?
ilk müsait zamanda sadık ustayı arayıp yanına gideceğim.