0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yazarım gelişmeleri gittiğimde.
Geçmiş olsun Hamdi Bey, sorununuz umarım tamamıyla çözülmüştür.Bu arada avatarınızda yaşınız 1998 yazıyor. Doğum yılınızı girerken bir yanlışlık mı yaptınız acaba?
acaba onur beyin dediği gibi hava akış ölçer ile ilgili bir şey olabilir mi
Onunla ilgili notumuda alayım bir temizlik yaptırayım sizin bu ilşler için gittiğiniz bir yer var mı ??
Merhabalar Hamdi bey bu konuyu incelemeden bende aynı başlıkla bir konu açtım çünkü aynı problem bende de var; Araç 2004 Corolla Sıralı LPG var araçta; araçta stop etme gibi bir sıkıntı yok sadece LPG az olduğunda benzinden gaza geçerken stop ediyor. Araç ilk çalıştırdığımda 1100-1200 devirlede başlıyor sonra 600 devire kadar düşüyor burada hafif sarsıntı başlyır araçta bu da acayip canımı sıkıyor Derindere Toyota ya aracı götürdüm gaz kelebeğini filan temizlediler ama hala bir sarsıntı var, Sonra Toyotranic Mithat ustaya götürdüm bir baktı ve LPG li araçlarda 40000 de bir piston ayarı yapmak gerek dedi bir ara tekrar götürecektim ama vaktim olmadı, benimde bildiğim bizim araçlar piston ve rolanti ayarını kendisi yapıyor ,kafam iyice karıştı yeni bir yer bulup tekrardan göstereceğim.Selamlar