0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
altına yazsınlar bari afişin "Fiat Scudo ALEMCİNİN arabası
Şoför yolda giderken arkada oturan örnek gelin-damat için direksiyonu bırakıp arkaya dönük vaziyette şampanyayı sallayıp patlatıyormuş...Kesin bu Scudo'nun torpidosunda bol peçete ve porselen tabak ta vardır...Bagajda da Fedon yada Hayko falan...
Alkol iyidir arkadaşlar, mikropları öldürür, bağışıklık sistemini güçledirir...))
Alkol iyidir diyenlerin ilerki yaşlardaki kronik vucüt rahatsızlığının ne olacağını merak ediyorum. Herkese saygım sonsuzdur, her nefis kendi hesabını kendisi verecektir mutlaka ama, faydalı olduğunuda sanmıyorum . yada ona sıra gelene kadar bir sürü faydalı şey vardır... Alkol tüketiminin küçük yaşlara kadar düştüğü bir toplumda yaşanan türlü çirkefliklerde işin cabası... Lütfen bu gibi hassas konularda daha dikkatli olalım, en azından faydalı demeyin yahu.!
onca alkol yüzünden yapılan kazalar var ve bunu içip aracın üstüne çıkanda var herkesin birşeylerden ders çıkarması gerekiyor
Elma suyudur, maden suyudur onlar arkadaslar, alkol oldugunu nereden cikariyorsunuz
Bana doktor her akşam eve geldiğinde bir duble viski çak, ne hasta olursun ne birşey demiş idi...))) Valla billa onun yalancısıyım..