0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
)))))))))))))))))))))))))))Özcan ilk fırsatta seni Dr.Tuncer ve Dr.Bülent ile aynı ortamda buluşturacam....
Şampanya şişesi araca üst sınıf bir hava katmış. Reklamcı olsam ben de kullanırdım. Şalgam şişesi koyacak değilim ya
)))))))))))))))))))))))))))))))))))Yöresel olarak kullanılabilir aslında...Of ya, gece gece aklıma düşürdün şalgamı acı acı...
Benim cephede hiç bir problem yok Umut abi.Benim canım başka bir şey çekti..
Bak Adana BİRMOT bu doneyi kullanabilir.Hani iyi de gider.Ama arkada ki soğutucuda daha şık durur.Koca bir dilimde karpuz... Benim cephede hiç bir problem yok Umut abi.Benim canım başka bir şey çekti..
Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürdün ya, alacağın olsun Özcan Soğutucunun performansını da karpuzun çatlama süresine göre değerlendiririz artık
Karpuz karpuz.Başka bir şey değil.Yaz gelir karpuz,kış gelir portakaldan vazgeçmem.Portakal dedimde Portakal ne alemde abi.Kapıları tamam mı?
Tamam tamam, yarın yalayıp yeni fotolarını çekecem...
bende azı karar çoğu zarar diyenlerdenim...ama reklamda ortaya bi alevli meyve tabağı eksik...vip ya onuda koysalardı...
Arkadaşlar bu alkol özendiriciliği niye bu kadar çok onu anlamıyorum filmlerde dizilerde sigarayı mozaikliyorlarda alkol için neden yapmıyorlar yada gazetelerde tam sayfa ilan girebiliyorlar alkol daha az mı tehlikeli sarhoş sürücü ben yolumda giderken gelip çarpsa bana yada içkliyken birini öldürse ben hatırlamıyorum dese ne olacak ben onu anlamıyorum yoksa herkes ne içersen içsin
Mozaiklemenin amacı çocukların sigaraya özenmesinin önüne geçmek. İçki ile sigarayı aynı kefeye koymamak lazım. Sigaraya her yerde rahatlıkla içiliyor ve sağlık için içkiden çok daha fazla zararlı olmasına rağmen pek fazla yadırganmıyor. Üstelik sigaraya başlayanların çoğu özenti sonucu başlıyor. İçkinin durumu biraz farklı. İçkiden kaynaklanan felaketlere baktığınızda hepsinde içkinin sebep değil sonuç olduğunu görürsünüz.
Bence biraz sekilcilik olur orda su sise bu sise olsun demek. Ayni sekilde adamlar 120km/h üstünde giden arabalarda yapiyorlar.- Gerek var mi? - Yok. - Neden? - Cünkü yasal hiz siniri o kadar. Araba kullanmak icin alinan ehliyetin tek amaci bu adam bu araba denilen makinayi kullanabilirin ispati degildir.Aslinda bu adam, bu araci trafikte kullanabilir; akli basinda bir adamdir, deli degildir, bir tehlike arzetmez olmasi gerekir. Öyle ehliyet veren nerede Türkiye'de. Ayni sekilde icki de arabada olabilir, ama insanin iradesi önemli. Bu arada ickinin kronik sorunlari neymis merak ettim. Ictiginiz meyve suyunda bile az miktarda da olsa, alkol vardir. Fermentasyon dogada bulunan tabi bir sürec. Alkol o kadar zehirli vs olsa meyve suyu icinde nallari dikerdik. Toplumdaki cirkeflikler konusuna gelince bunun tek bir sebebe baglanmasi mantik disi. O kadar cok genis bir problem kümesi ki toplum. Ve icmediklerini söyleyenlerin cirkefliklerine de bakarak akla 2 soru geliyor:- Ya bu adamlar gizli gizli iciyor- Ya da yaptiklari cirkeflikler icin icki icmelerine gerek yok