Gönderen Konu: Bir otomobil tanıtımında ki ince detay...  (Okunma sayısı 3691 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Bir otomobil tanıtımında ki ince detay...
« Yanıtla #40 : Nisan 27, 2009, 17:14:42 »
Allah rahmet eylesin...Zaten yurtdışında bildiğim kadarı ile alkollü araç kullanmanın suçu neredeyse cinayet işlemek ile aynı...Yani olması gerektiği gibi. Türkiye'de her konuda olduğu gibi bu iş gevşek, olan kurallarda lastik gibi esnetiliyor.
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 27, 2009, 17:14:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 27, 2009, 17:29:40 »
Allah rahmet eylesin...Zaten yurtdışında bildiğim kadarı ile alkollü araç kullanmanın suçu neredeyse cinayet işlemek ile aynı...Yani olması gerektiği gibi. Türkiye'de her konuda olduğu gibi bu iş gevşek, olan kurallarda lastik gibi esnetiliyor.
   Ahmet tekrar başın sağolsun arkadaşım.Foruma yeni katıldıgın dönemlerde Sivrihisar-Afyon yolu hakkında yazdıgım konuda belirtmiştin.Gerçekten zor bir durum.

Allah rahmet eylesin...Zaten yurtdışında bildiğim kadarı ile alkollü araç kullanmanın suçu neredeyse cinayet işlemek ile aynı...quote]
   Her zaman söylediğim şey şudur.Alkollü araç kullanarak kişilerin ölümüne sebebiyet verenler "kasten adam öldürmek" suçundan ağır cezalar ile yargılanmalılar.Can bu başka bir şey değil.Hani deriz ya "aman cana gelmesinde mala gelsin" diye.Burda canın ne kadar kıymetli oldugunu belirtiriz.Peki bu direksiyona geçince o önemli can nerde,nerelerde.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Nisan 28, 2009, 01:12:27 »
Sagol Ozcan, dedigin gibi actigin konuda bahsetmistim daha once. 12 yili gecti, tekrar sagolun arkadaslar. Icmek isteyen alkollu arac kullanmamak kaydiyla istiyorsa icsin, kimse karisamaz. Bazi ulkelerde alkollu arac kullanildiginda ve olumlu kazaya yol acildiginda,  Aydin'in, Umut'un soyledigi gibi ehliyet gidiyor, neredeyse kasden adam oldurme sucu gibi yargilama yapiliyor ve tazminatlar da hem var, hem cok yuksek.

Soyle bir anlayis da var, az icildigi zaman arac kullanilabilir, birsey olmaz diye. Belki dogrudur, belki yanlistir, ama bunun olcusunu kendimiz koyabiliyor muyuz? Zannetmiyorum. 4 yildir ABD'de ikamet ediyorum, simdiye kadar yolda yuruyemeyecek kadar sarhos olan kimseye pek rastlamadim, yani zil zurna sarhos olup yuruyemeyen, konusamayan insana rastlamadim. Turkiye'de sahit oldugumu hatirliyorum...
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 28, 2009, 01:24:25 »
İnce ama büyük bir hata olduğunu düşünüyorum, arka koltukta konforu tanıtmak için iyi bir yöntem olabilir ama ön koltukta olması gözden kaçırılmış bir hatadır diye düşünüyorum.

Akciğerimi ve Karaciğerimi seviyorum.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Nisan 28, 2009, 02:30:52 »
İnce ama büyük bir hata olduğunu düşünüyorum, arka koltukta konforu tanıtmak için iyi bir yöntem olabilir ama ön koltukta olması gözden kaçırılmış bir hatadır diye düşünüyorum.

Akciğerimi ve Karaciğerimi seviyorum.
  Ayrıca kendimi seviyorum... :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR