0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Bence doğru bir seçim olmuş. Özel değilse na kadara mal oldu?
Kesinlikle haklısınız. 1 hafta öncesine kadar malum sitede 300 e yakın 1.6 dream ilanı varken şuan sayı 90 lara kadar düşmüş durumda. 275000 TL bu piyasada o km deki araç için çok iyi. 2 parça değişenli 20 küsür bin km lerdeki 1.6 dreamlar 260 -265 bandında şuan.
Aynen hocam, Salı günü kaçırdığım Flame X-packlere çok üzüldüm. 20 bin kmde 2 tane flame x-pack aracı aynı gün kaçırdım 283bine satıldı. Boyasız hatasızdı.
Şuan o fiyatlara dream veriyorlar neredeyse. Flame x ler 300 bandına ulaştı. Nasip böyleymiş dream de güzeldir
Selman Hocam Allah hayırlı uğurlu etsin, kazasız, belasız kullanın inşAllah. Ben de senin gibi Corolla, Civic ikileminden Corolla diyerek kurtulmuştum. Toyota'yı bir kere tadan döner, dolaşır tekrar Toyota'ya rücu eder. isabetli seçim olmuş Keşke passion veya flame paket olsaymış yine de hayırlı uğurlu olsun. Toyota candır.
Hayırlı olsun abi iyi etmişsin araçsız kalmayarak. Keşke duster 1.3 tce otomatik alsaydın demeden de edemiyorum ama. Madem benzinde kullanacaksın en azından turbolu olurdu. Lpg de şu şartlarda çok gereksiz. Bir de taktırdın diyelim aracı kaç sene kullanacaksın ki lpg taktırmaya değsin o da var.
Hayırlı olsun , uzun süre kullanırsanız çok memnun kalacağınıza eminim.