0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Artık muayeneden de geçmediğine göre geri adım atmaya niyetleri yok.. Mecbur sökeceğiz o zaman.. Yan camları söküp de arka camı bıraksak çok sıkıntı olur mu acaba? Rezistanstan dolayı ellemek istemiyorum..
İletken boya diye satılan bildiğiniz soba boyası daha doğrusu eskilerin bildiği bende dahil:)
Yaris auris corolla üst paketlerde karartilmis arka camlar diye satmisti. Simdi o araçlar ne olacak. Alt paket olanlar plazalardan karartilmis arka cam evraki alabilirler mi?
Devletin başındakiler de dahil olmak üzere herkes için geçerli olacak değil mi bu uygulama?
Yazın çzilmez amerikan cam filmi tabir edilen açık-orta tonda filmi kendim çekmiştim. (1 gün uğraşmıştım, rüzgarsız mekan gerekli) Alt köşelerin fitillerin altında görünmeyen yerleri iyi temizlem ediğim için film tam yapışmamış, aç kapa yaparken köşelerden 1-2 cm kalkmalar olmuştu. Yenisini yaparım derken, yaptıklarımızıda sökeceğiz. Yaza doğru açık tonlara af gelir, tekrar çekerim. Trafik cezalarının devlete gelir kısmına yazılan rakamı tutturmak için kasım-aralık aylarında cezayı yapıştırıp geçiyorlardı. En çokta park cezası yazıyorlardı.9 AYDA 3 MİLYAR 647 MİLYON LİRA Ceza kesilmiş. Neden 5 milyar olmasın
Bazı fabrika çıkışlı koyu camlarda da içerisi görülmüyor.Toplu taşımalarda da tüm camı kaplayan, içeriden dışarının görülmesini engelleyen orantısız reklam çıkarmaları da düzenlenmeli. Araç salınımı görsel olarak algılanmadığında araç tutması denen olay daha çok oluyor.Kapalı kasa ticari araçların Cabrio olanlarını mı göreceğiz artık acaba!?