0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhittin erkılıç beyin açıklamalarına teşekkür ederim.bilgilendirilmiş olduk.tüketici haklarını savunma derneği vasıtasıyla karayolları ve emniyet genel müdürlüğü bilgilendirilmediği sürece,trafik polisleri ceza kesmeye devam edecektir.ben yazarım sen git hakkını hakimliklerde ara gibi durumlar oluşacaktır.dava açmak,mahkemelere gitmek,harç yatırmak ,avukat tutmak siz haklı olsanız bile külfetli olacağından vatandaşlar bu yola gitmeyecek ve mağdur olmaya devam edeceklerdir.bu nedenle vatandaşın haklarını topluca savunacak tüketici derneklerine ihtiyaç vardır,bireysel başvuruların başarıya ulaşması pratikte zaman alıcı ve zordur.fabrikasyon harici yönetmeliğin izin verdiği kantitede cam filmine izin verilmelidir.aşanlar ceza yemelidir,düşüncesindeyim.
....ben yazarım sen git hakkını hakimliklerde ara gibi durumlar oluşacaktır.dava açmak,mahkemelere gitmek,harç yatırmak ,avukat tutmak ...
ARAÇLARDAKİ CAM FİLMLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA. MUTLAKA OKUYUN, HAKKINIZI BİLİN.ALINTI Son birkaç gündür gazetelerde ..... ....... Bu nedenle buradan sayın emniyet müdürlerimize, amirlerimize, trafik polislerimize çağrı yapmak istiyorum: Araçlardaki cam filmi nedeniyle ceza kesilmesi hukuka aykırıdır; bu hukuka aykırılıklara son verilmelidir. Tüketicilerin Haklarını Savunma Derneği (TÜHASAVDER) Başkanı Değerli forum üyeleri paylaşım ile ilgili olarak düşüncelerinizi merak ediyorum.saygılar
Yeni bir emre kadar cam filmi sektörüne El Fatiha.
Arkadaşlar siz onu bunu boşverinde bence arka camlardan rezistansa zarar vermeden o filmi insan evladı gibi sökebilecek ustaları aramaya başlayın!Bu çok kötü oldu cidden