0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de cam filmi düşünüyorum ama görüş açısını etkilediği söyleniyor. Ne derece doğru bilmiyorum,o yüzden biraz kararsızım
arka cam ve arka yolcu camlarına 1 numara yaptırmayı planlıyorum ama işimi garantiye alıp ruhsata da işlettirmem lazım... Sormak istediğim ruhsata işlettirme süreci nasıl oluyor ve ne kadar masrafı oluyor acaba? Yol gösterecek olan?
Bendeki filimlerde en az 5 yıllık bi sıkıntı yok...Marka ve işçilik çok önemli...
Cam filmini ruhsata işlemezler çünkü yasak. Muayenede hafif kusurla geçersiniz. Polis işi tamamen şans. Ceza yazan da var yazmayan da.
hmm o zaman hiç yaptırmaya cesaret edemem açıkcası... Anlamadığım madem bu ürün yasak, neden satışı var? Nasıl bir mantık bu, satmak da suç olsun o zaman...
Cam filmini nihayet yaptırdım, önler 1 numara, arkalar 2 numara. Sıradan yerel halk dilinde amerikan çizilmez film () dediklerinden. 120 lira verdim, usta gayet başarılı iş çıkardı veya şimdilik örünen o. 3-4 gün oldu, herhangi bir kabarma falan yapmadı. Gönül isterdi ki 3M, LLumar olsun ama onlarda oldukça pahalı geldi bana, 300-400 lirayı şuan için veremedim. Mevcut yaptırdığım cam filmi beni tatmin etti, bakalım Çorum'dan Kıbrısa geçince sıcaklar etkileyecek mi cam filmlerini. İnşallah 10 Nisan Perşembe günü Çorumdan Kıbrıs'a yolculuk var.
Fark var ama sizin yaptiginizda kalitelidir kendim yaptigim bahause dan aldim yaptim tirnagimi degdirdigim zaman ciziliyodu soktum attim suan 3 numara zifiri karanlik solargard var cizilme yok hic bi sekilde vede iscilik cok onemli
Okan senin aldığın film mutlaka düşük kaliteli olan bir filmdir . Connecte çektiğim film alman malı çizilmez bir film . 2009 da önceki aracıma çektirdiğim 150 tl lik film halk arasında amerikan çizilmez diye geçen bir film ve 1 sene kullandım zerre çizik olmadı . Tabi ki 500 tl lik bir film gibi değildir ama bence bir filme 400-500 tl de verilmez yasal olsa belki düşünülebilir ama yasal olmadığı da düşünülürse ben zamanında 400 tl vermiş biri olarak pişmanım .
Mahmut sana katılıyorum. Yasal olarak problemli olan cam filmine 400-500TL vermek mantıklı değil, daha ucuz yollu birşey yaptırıp etkisini denemekte fayda var. En azından olası çevirmede sökmek zorunda bırakılınca gözden çıkarılan bir para olur.
Abi filmden bir kere ceza yedim oda 2009 yılında idi ve araca trafikten men verildi cezayı ödeyip filmleri söküp aracı trafiğe götürmem gerekiyordu meni kaldırmak için ben cezayı ödeyip filmleri sökmeden götürdüm sağolsun oradaki memur anlayışlı çıktı sadece en arka camı sök bari dedi ve söktüm sonra gittim 30 tl ye çektirdim . Yine 2009 yılında çevirmede durdurdular bu sefer ceza yememek için memura sökersem bırakırmısınız dedim memur kabul etmedi ama onu duyan memur arkadaşı sökecekse bırak dedi ve sadece ön iki camı söktüm ve aynı gün ikisini 30 tl ye aynı yerde çektirdim . Diyeceğim ben o araca 400 tl lik film çektirmiş olsam sökerken çok zoruma gidecekti . Zaten bundan sonra araçlarıma kendim çekerim gidip parada vermem kaliteli film arayanlarda hepsiburada dan elegard marka veya benim aldığım markayı öneririm ikisi de çizilmez filmdir .
Çok şanssızmışsın. 3 numara filmle hemde siyah arabayla gezip bir şey olmayanlar var. Bende 1 numara elgard yaptırdım, malum bende ufak çocuk var özellikle yazın güneşi önlesin diye yaptırdım. Bakalım inşallah sobelenmeyiz.
3 numara 4 5 ay oldu herhalde veya daha fazla sobelenmedik ama korkuyorum 220 tl ye yaptirdim lumar ahmet var üsküdar da camin birini 50 tl ye yapiyor hatasiz tabi o biraz ünlü bu konuda