0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim Avensistede film varmış.Aldıktan 1 yıl sonra fark ettim.Şubat ayında muayenedede eleman fark etmemiş.Her halde 0 veya -1 numara felan.
Cam filmi yüzünden şayet bir gün cezai işleme maruz kalırsam yediğim cezaya veya söktürdüğüm filme değilde o cam filmini yaparken kapı yüzlerini zorlayarak çatır çutur açıyorlar ya ona üzülürüm ve tekrar aynı işkenceyi kar beyazıma (corolla, 2011) çektirmem diye düşünüyorum. Usta çat diye tırnağı çıkarıyor venim yüreğimde bir dalgalanma ha kırdı kırıldı diyerekten.
2005 corolla da kapi açicaginin içindeki kapaklarin altindaki vidaları sòküp yukardan kapiyi yukardan esnetiler benim asıl içimi acitan kelebek camlarini komple söktüler araba kelebeksiz kaldi
Yanlis anlasilma olabilir düzeltiyim icerdeki kapi acaginin orda vidalari döşemeleri esnetiler biraz sökmediler kapilarin fitilerinin orda vidalar var onlari sòküp kelebekleri cikartilar onlara filmi o şekilde kestiler
Cam filmini nihayet yaptırdım, önler 1 numara, arkalar 2 numara. Sıradan yerel halk dilinde amerikan çizilmez film () dediklerinden. 120 lira verdim, usta gayet başarılı iş çıkardı veya şimdilik örünen o. 3-4 gün oldu, herhangi bir kabarma falan yapmadı. Gönül isterdi ki 3M, LLumar olsun ama onlarda oldukça pahalı geldi bana, 300-400 lirayı şuan için veremedim. Mevcut yaptırdığım cam filmi beni tatmin etti, bakalım Çorum'dan Kıbrısa geçince sıcaklar etkileyecek mi cam filmlerini. İnşallah 10 Nisan Perşembe günü Çorumdan Kıbrıs'a yolculuk var.
Corollam kirli olmasına rağmen bugün (14 nisan 2014) çektiğim fotoğraf; önler 1, arkalar 2 numara filmin fotoğrafa yansıyan hali;