Gönderen Konu: Corolla\'ya Yalıtım - Malzeme CTK Sandwich  (Okunma sayısı 15350 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 47500
  • Model Yılı: '13
  • 29 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla\'ya Yalıtım - Malzeme CTK Sandwich
« Yanıtla #60 : Kasım 10, 2021, 22:05:29 »
S class keser ancak bizi :)

Bende superb i sattım corolla aldım . umarım çukur tümsekten geçerken rahat edersiniz superb ile. diğer yandan yayları okadar fazla travel e sahip ki ben sıksık diplendiğini hatırlarım. ama yolda giderken hoplayıp zıplamaz. hayırlı olsun.
Sizin Süperb kaç modeldi Anıl hocam?

Tümsekten geçişler müthiş yumuşak ve konforlu. E180'den daha iyi olduğunu net bir şekilde söylerim.  Ama sert geçersen dediğiniz gibi dipliyebiliyor.  Hoplama zıplama hiç yok.  Şuan için ses fazla rahatsız etmese de , yazın belki kaşınıp  ufak çaplı bir yalıtım işine girebilirim.  :rofl:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Kasım 10, 2021, 22:05:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Kasım 11, 2021, 08:30:24 »
Sizin Süperb kaç modeldi Anıl hocam?

2018 model almıştım. Giriş paketiydi. Bence superb de çok güzel yalıtım var. Özellikle arka teker davlumbazlarına bakmanızı tavsiye ederim. Bu aracı passattan ayırmak , farklılaştırmak için yalıtımı bir miktar eksiltmişler. Genel olarak homojen bir ses dağılımı var ve gerçekten rahatsız etmiyor. Örneğin toyotada ki gibi asfaltı kazıma sesi yok. Bu da demek oluyor ki yalıtım yapılırsa çok iyi noktalara gelebilir.

Ne diyelim , ellerinizden öper. Bir deneyin , takırtılar giderse belki bende tekrar alabilirim :)

Sizden ricam olur , turbo yağlaması olacak mı diye bakmanızı rica ederim. Özellikle turbodan çıkıp sulu radyatöre giden boru üzerinde..