0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence güzel olur. Ama tavsiyemdir arabayı tekrar açtırmayın. Ucuz bir kauçuk süngeri bir de bariyer diye geçen plastik koyarsanız zaten yalıtımda yapabileceğiniz her şeyi yapmış olursunuz. Bir daha da uğraşmazsınız. sadece ayak basan yerlere bile serilse olur aslında. doğrudan gelen sesler zaten keçeyle engellenmiş. sonra davlumbazlara yaparsınız. Arka kısım içinse sadece içten davlumbazlara yapılır. bir de arka çam altındaki kaplama altında gani gani yerler var. sonradan doldurup bagajdan gelen sesin yarısını halledersiniz. Başarılar dilerim, umarım dilediğiniz gibi olur.
sertleşen nedir? koltuk vidalarının yerini kesmeniz sorun olmaz. gayet iyi görünüyor.
merhaba, e210 2019 corolla aracımda arka taraftan tıkırtı geliyordu( plastik bir tükenmez kalem ile sac kısma hafifçe vurduğunuzu hayal edebilirsiniz) sağ emniyet kemeri kutusundan geldiğini düşünmüştüm, bagajın içine girip ses yapabilecek olan 3 emniyet kemeri muhafazasının aralarına kağıt sıkıştırıp sabitledim fakat ses kesilmedi. bunun üzerine pandizotu söktüm sesin kaynağı bagaj açma telinin geçtiği kablo düzgün sabitlenmemiş. fotoda mavi renkli çember içinde gösterdim. tüylü bantla kabloyu sardım plastik kelepçe ile uygun yerden sabitledim ses kesildi, açmışken Noise Off Bee Araç Izolasyonu malzemesi ile parça parça delikleri kapamadan kapladım. hepsi burada da birisi tek plaka satıyor yaklaşık 30 cm lik yeri yetiyor.