Gönderen Konu: sonunda jantlarımı taktım (leylek demeyin ama yaa :) )  (Okunma sayısı 22608 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: sonunda jantlarımı taktım (leylek demeyin ama yaa :) )
« Yanıtla #20 : Nisan 09, 2009, 09:19:29 »
Türkayım eline sağlık güzel olmuş öyle abartı Leylek likde yok ;)
dediğin gibi paran olunca alırsın bir yay seti olur biter.
Farklı yapmaya çalışıyorum ona buna benzemesin diyorsun gidip jantları standart boyuyorsun
bunun için  bana inanmayıp beyaza boyatmamana üzüldüm :(
abi önce beyaz yaptım, kollar belli olmadı ve jantı çok küçük gösterdi, sonra kendi renginde baktım hoşuma gitmedi çok sıradan, krom yaptım, en güzel bu oldu, bütün gölgelenmeler abartı belli oldu, kolların kıvrımı falan en güzel kromda belli oldu o yüzden beyaz yapmadım krom yaptım.. leylek olmadı evet, ama önden inmesini istiyorum :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 09, 2009, 09:19:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Nisan 09, 2009, 09:43:40 »
Evet Türkay çok yakışmış bence de hiç Leylek flan değil, senine eski jantlarda siyaha boyanıp kırmızı şerit yapılınca güzel olmuştu ama krom renk çok kollu jant ayrı tabii, inşaallah iyi boyanmıştır bir zaman sonra kavlama - soyulma v.s. yapmaz,

Çamurluk üzerindeki ufak darbeyi görünce üzüldüm ama oluyor bunlar kaç senelik araç netice de,
olumsuz - garip! mesaja birşeyler yazmışsın dediğin gibi araç senin zevk senin genelimiz de beğeniyoruz, arkadaş ya şaka yapmış ya da değişik bir amaçla yazmış herneyse...

Güle güle sürtmeden kullan inşaallah;)

Selam ve dua ile
Saygılar...
Sular yükselince balıklar karıncaları,
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer,
Kimse bugünkü gücüne ve üstünlüğüne güvenmemelidir,
Kimin kimi yiyeceğini suyun akışı,
Suyun akışını da Mevla belirler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #22 : Nisan 09, 2009, 09:52:47 »
Evet Türkay çok yakışmış bence de hiç Leylek flan değil, senine eski jantlarda siyaha boyanıp kırmızı şerit yapılınca güzel olmuştu ama krom renk çok kollu jant ayrı tabii, inşaallah iyi boyanmıştır bir zaman sonra kavlama - soyulma v.s. yapmaz,

Çamurluk üzerindeki ufak darbeyi görünce üzüldüm ama oluyor bunlar kaç senelik araç netice de,
olumsuz - garip! mesaja birşeyler yazmışsın dediğin gibi araç senin zevk senin genelimiz de beğeniyoruz, arkadaş ya şaka yapmış ya da değişik bir amaçla yazmış herneyse...

Güle güle sürtmeden kullan inşaallah;)

Selam ve dua ile
Saygılar...
o çamurluktaki iz annemin eseri ve 4 yıllık o mesajı yazan arkadaş biraz da haklı aslında, aralıktan beri araca çok ciddi para harcadım ama tutup da orayı düzelttirmedim.. jant konusunda boyayı kendim yaptım, zımparayı çok güzel yaptım, boyayı da güzel yaptım ama öyle aman da böyle kalsın diye bir derdim yok abi hatta sıkıldıkça her yıl değiştiririm rengini diye düşünüyorum :) arkadaş şaka yaptıysa da eyvallah, beğenmediyse de eyvallah, niyeti ne olursa olsun eyvallah abi :) her yorum kabulümdür
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 09, 2009, 10:25:12 »
abi önce beyaz yaptım, kollar belli olmadı ve jantı çok küçük gösterdi, sonra kendi renginde baktım hoşuma gitmedi çok sıradan, krom yaptım, en güzel bu oldu, bütün gölgelenmeler abartı belli oldu, kolların kıvrımı falan en güzel kromda belli oldu o yüzden beyaz yapmadım krom yaptım..

Türkayım zevkler tartışılmaz ama ne demek beyaz da kollar belli olmadı adı üstünde beyaz,
tersine kollar daha çok belli olur ve beyaz daha büyük gösterir jantı. Bunu herkeze sorabilirsin
Beyaz Melek olacaktı ne güzel dönen bakacaktı şimdi diğer arçlardan farkı kalmadı diye düşünüyorum ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #24 : Nisan 09, 2009, 10:32:02 »
aydın abi resimdeki gibi durmuyor ama boyayıp da baktım :) bu yaptığın beyaz değil, çok açık gri, bu ton beyaz bulamadım, hep mat beyaz var arabanın renginde, çok ciddi beyaz duruyor, jantı küçücük gösteriyor, ışığı görünce gölgelenmesi krom gibi değil, gölgelenme olmayınca kollar da belli olmuyor, denedim abi, ilk denediğim beyazdı hatta, beğenmedim, yine de bir astra görünce yanında durup resim çekcem abi, farkı anlarsın, orjinal rengi çok soluk kalıyor benimkinin yanında

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 09, 2009, 10:42:10 »
aydın abi resimdeki gibi durmuyor ama boyayıp da baktım :) bu yaptığın beyaz değil, çok açık gri, bu ton beyaz bulamadım, hep mat beyaz var arabanın renginde, çok ciddi beyaz duruyor, jantı küçücük gösteriyor, ışığı görünce gölgelenmesi krom gibi değil, gölgelenme olmayınca kollar da belli olmuyor, denedim abi, ilk denediğim beyazdı hatta, beğenmedim, yine de bir astra görünce yanında durup resim çekcem abi, farkı anlarsın, orjinal rengi çok soluk kalıyor benimkinin yanında
Türkayım benimki sadece orjinalinin üstünde renk tonunu açmaktı beyaza boyasam gölge olmazdı diye öyle bir örnek verdim
Sen beyaza boyadın ve olduğu yerde baktın aracın üzerinde baksa idin o gölgelenmeyi görürdün tabi şuandaki Hıyper kadar olmazdı o ayrı.
Aşağıdaki linklere bak beyaz jant da gölgelenmelere ve kolların nasıl belirgin durduğuna
http://otomobil.ntvmsnbc.com/i/haber/070831_OpelOPC-02.jpg
http://static.pagenstecher.de/uploads/d/dd/dda/dda6/0012.jpg

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Nisan 09, 2009, 10:47:24 »
Leylek niye deniyoki ben bu terimleri bilmiyorum :) Kardeşim güle güle kazasız belasız kullan. Darısı başımıza artık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 09, 2009, 10:58:59 »
çok güzel olmuş

önleri 1-2 cm düşürmek iyi olur diye düşünüyorum
birde mutlaka jantların göbeğine birşeyler tak, boş boş durmasın
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #28 : Nisan 09, 2009, 11:19:51 »
türkay hayrını gör ;) jantların çıktığı arabada hemen hemen aynı olduğu için nasıl durcağını az çok tahmin ediyodum ama sen amortisörleride al leventten :D mert boranın arabayla aradaki farkı sölesene??pardon vardı fark onda ön tampon takılı değil yapıyoduk en son yarıda kaldı :)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 09, 2009, 11:25:31 »
Şimdi baktım da çubuklu (kollu) jantlarda bence krom daha iyi duruyor. Göbekli (tek parça düz panel görünümlü) jantlarda gövde rengi iyi bir fikir olabilir. Aklıma eski mercedeslerin gövde renginde olan jant kapakları geldi :) bunun gibi:
 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/20/Mercedes_W123_Coupe_rear_20071009.jpg/800px-Mercedes_W123_Coupe_rear_20071009.jpg
Hele araba renkliyse, beyaz yanaklı lastikle çok class durur.
Leylek meselesini ise hiç anlamıyorum. Tabir caizse "duruşuna hasta olduğum" arabalardan biri Peugeot 504 'dür. Karizması da en çok devasa yayları üzerinde yükselip tekerleklerini ve sınıfında eşsiz sağlamlıktaki alt takımlarını (arabadan bahsediyoruz unutmayalım :) ) sergilemesinden kaynaklanır.
Hiç kullanan var mı bilmiyorum. Efsane arabalardan biridir.
İşte: http://www.msxlabs.org/forum/otomobiller-arabalar/190912-peugeot-504-a.html
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #30 : Nisan 09, 2009, 11:41:31 »
Türkay Çok güzel olmuş içine sindiyse eğer hiç problem yok merak etme kazasız belasız kullan bende benimkini modlasam böyle keşke  ::)
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #31 : Nisan 09, 2009, 11:55:58 »
Evet ya Aydın abinin dediği gibi beyazda olabilirdi ve çok yakışırdı, ama Türkay sen bunu beğendiysen böyle kullan dediğin gibi bir süre sonra beyaza boyarsın,

Selam ve dua ile
Saygılar...
Sular yükselince balıklar karıncaları,
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer,
Kimse bugünkü gücüne ve üstünlüğüne güvenmemelidir,
Kimin kimi yiyeceğini suyun akışı,
Suyun akışını da Mevla belirler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Nisan 09, 2009, 12:20:45 »
jantlar güzel olmuş sağlıkla kullan ama bence göbeklere toyota arması mutlaka takılmalı öyle boş olması bütünlüğü bozuyor
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 09, 2009, 12:50:08 »
Güle güle kullan Türkay'cım, Allah kaza bela vermesin. :)
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Nisan 09, 2009, 13:26:26 »
göbeğin boş olmasının nedeni gidip aksesuarcılardan "dandik" birşey almayışımdan, toyota amblemli sipariş verdim o gelcek ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 09, 2009, 14:33:51 »
dandik olanlar zaten uzun ömürlü olmuyor bir defa tak sağlam tak bendekiler de cms nin orjinal arması
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #36 : Nisan 09, 2009, 14:39:37 »
ah berkay bu arabaya leylek diyecek 5-6 kişi vardır kesin, şu forumda her arabasının resmini koyana aynı şeyi söyledim :) "yay şart, leylek gibi olmuş" herkes benim jant takmamı bekliyor benim arabaya leylek demek için :)
eee Türkay abi eden bulur desem ayıp olmaz demi :D:D:D
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #37 : Nisan 09, 2009, 14:40:22 »
güzel olmuş, aydın abinin dediği gibi beyaz, üzerine de kırmızı şerit daha iyi olabilirmiş..
bildiğimiz krom boya kullandın  dmi? krom boya çıkmaz mı? zımparayı nasıl yaptın? heryerine nasıl yapabildin?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #38 : Nisan 09, 2009, 18:39:43 »
güzel olmuş, aydın abinin dediği gibi beyaz, üzerine de kırmızı şerit daha iyi olabilirmiş..
bildiğimiz krom boya kullandın  dmi? krom boya çıkmaz mı? zımparayı nasıl yaptın? heryerine nasıl yapabildin?
bildiğimiz krom boya ama aşırı kaliteli bir boya, 25 lira bir kutu sprey :blink: krom boya çıkmayacak inşallah :) zımpara yapmak gerçekten zordu, ama güzel oldu, sünger zımparayla yaptım, 4 zımpara bitirdim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Nisan 09, 2009, 19:09:23 »
Leylek niye deniyoki ben bu terimleri bilmiyorum :)
   İsmail hocam,Leyleklerin bacaklar uzun ya.Ondan bu benzetme..
   Türkay güle güle kullan kardeşim.Yakışmış arabaya.İyi günlerde kullan.Jantlarla birlikte spoiler'ın kendini daha iyi gösterdi..
    Mert Kaan adlı arkadaş her kimse seni tanıyan ve bilen biri.Yorumlara baksana.Kulağından tutup götürmeler,arabanın her daim kirli olduğunu bilen biri....İyi araştır bakalım kim çıkacak altından..
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR