0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkayım eline sağlık güzel olmuş öyle abartı Leylek likde yok dediğin gibi paran olunca alırsın bir yay seti olur biter.Farklı yapmaya çalışıyorum ona buna benzemesin diyorsun gidip jantları standart boyuyorsunbunun için bana inanmayıp beyaza boyatmamana üzüldüm
Evet Türkay çok yakışmış bence de hiç Leylek flan değil, senine eski jantlarda siyaha boyanıp kırmızı şerit yapılınca güzel olmuştu ama krom renk çok kollu jant ayrı tabii, inşaallah iyi boyanmıştır bir zaman sonra kavlama - soyulma v.s. yapmaz, Çamurluk üzerindeki ufak darbeyi görünce üzüldüm ama oluyor bunlar kaç senelik araç netice de, olumsuz - garip! mesaja birşeyler yazmışsın dediğin gibi araç senin zevk senin genelimiz de beğeniyoruz, arkadaş ya şaka yapmış ya da değişik bir amaçla yazmış herneyse...Güle güle sürtmeden kullan inşaallah;)Selam ve dua ileSaygılar...
abi önce beyaz yaptım, kollar belli olmadı ve jantı çok küçük gösterdi, sonra kendi renginde baktım hoşuma gitmedi çok sıradan, krom yaptım, en güzel bu oldu, bütün gölgelenmeler abartı belli oldu, kolların kıvrımı falan en güzel kromda belli oldu o yüzden beyaz yapmadım krom yaptım..
aydın abi resimdeki gibi durmuyor ama boyayıp da baktım bu yaptığın beyaz değil, çok açık gri, bu ton beyaz bulamadım, hep mat beyaz var arabanın renginde, çok ciddi beyaz duruyor, jantı küçücük gösteriyor, ışığı görünce gölgelenmesi krom gibi değil, gölgelenme olmayınca kollar da belli olmuyor, denedim abi, ilk denediğim beyazdı hatta, beğenmedim, yine de bir astra görünce yanında durup resim çekcem abi, farkı anlarsın, orjinal rengi çok soluk kalıyor benimkinin yanında
ah berkay bu arabaya leylek diyecek 5-6 kişi vardır kesin, şu forumda her arabasının resmini koyana aynı şeyi söyledim "yay şart, leylek gibi olmuş" herkes benim jant takmamı bekliyor benim arabaya leylek demek için
güzel olmuş, aydın abinin dediği gibi beyaz, üzerine de kırmızı şerit daha iyi olabilirmiş..bildiğimiz krom boya kullandın dmi? krom boya çıkmaz mı? zımparayı nasıl yaptın? heryerine nasıl yapabildin?
Leylek niye deniyoki ben bu terimleri bilmiyorum