0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu kadar laftan sonra kesin 5cm incek benim oğlan :)böyle bile sürtüyorum ya sağa sola artık allah sonumu hayır etsin
Ha bu arada Türkay bey tamponlar fena sırıtıyor bir an evvel beyaza boyatsan çok güzel olur. Jantların havasını söndürüyor..
Türkayım brak şimdi focus ve yarisi onlar normalde de senin corolla dan yüksek Leylekliği kabüllen
Aydın bey,Türkay "jantı takacacam takmasına da Aydın abinin diline düşmekten korkuyorum "demişti.E pekte dilinize düşmüş görünmüyor.Kanımca yani....
Bence de ucuz atlattı
Türkay bey jantlaınız gayet güzel durmuş hoş görünüyor hayırlı uğurlu olsun ALLAH kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah. Türkay bey peki aracınızın lastikleri bu haliyle sürtüyormu mesela 205 taban taksaydınız daha güzel olmazmıydı? bende jant lastik olayına giricem kısmetse, 205/50/15 düşünüyorum siz nedersiniz?
Yok arkadaşlar leyleklik konusunda fazla yazmadım o kadar emek çekmiş ve o kadarda yüksek durmuyor.O konuda değilde beyaza boyamama konusunda çekinmişdir siyah tamponlu beyaz bir araca o renk gitmemiş, gitmeyeceğini de defalarca söyledim beyaz görünümlü örneklerini de verdim ama nafile Kendinin bir lafı var hatırlatayım''Aracı gören plakasına bakmadan AaaTürkayın arabası demeli'' derdineyse üstdeki sözüne göre kendi beğeniyorsa sorun yok
Türkay abi yaylardan sonra kimse tutamaz bu corollayı:D
sen hiç konuşma len ! monster truck mış, sen de eninde sonunda jant takcan bakalım o zaman türkay abinin yorumları nasıl olcak
şaka yapmıştım Türkay abi ben hiç senin beyaz meleğine beyaz monster truck dermiyim hiç aşk olsun ben sadece Ahmet can abiyle sana karşı bi makara olsun diye öyle demiştim