0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vayyyyyy Türkay abi süper olmuş valla kimse leylek falan diyemez süper olmuş ben çok beğendim ve jantlar arabayı çok diri gösterdi abi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim abi
çok güzel olmuşlar güle güle kullan, izmir yollarında paralansııın
ön biraz havada coşkun, öne 3.5 yay şart sanırım, arkanın kıvamı süper, ama önün biraz inmesi lazım
arkadaşım hayırlı ugurlu olsun Rabbim kaza bela vermesin inş. ama alete far,spolier,tesisat bass vs.jant, alcana git bi kaportadaki çürükleri temizlettir sonrada boyattır cidden söylüyorum berbat senin aracı gördükçe kendimden utanıyorum artık elimden gelse kolundan tutup ben götürcem seni sanayiye ben vercem ücreti neyse onu reflektorle berbat igrenç yani yazık parana,pilakada çüü. gibi olmuş, dtm güzel jantların boradaki hali daha bi güzeldi ama ii olmuş geyik gibi bu arada ön kaput ayarı yaptır fardan kaynaklanıyorsa eger panjuru değiştir kesinlikle arka bagajdaki rollayı ve 1.6 xli de çıkar al yansanayi yay vurdur gitsin orjileri kalsın,tamponlar kesinlikle boyanmalı boyatmıycaksanda reflektorü çıkar.Bedava ver vallahi takmam cidden mööö gibi olmuş boranın araca benzet biraz ucundan yani tertemiz olsun aracın hurdacılardaki corollalar gibi aracın alınma ama buda benim fikrim kusura bakma begenmedim h.helal et. tabi arabayıda pis kullanma toyotaclubtr sitesi üyesinin aracı temiz olmalı heleki birde corolla kullanıcısı isen kesinlikle temizlemelisin ne zmn gördüysem pis aracın arkadaşım son olarakta bijonların ortasındaki boşluga 4 tane kapaklar var aksesuarcılarda alıp takarsan deli olcak....
Arkanın daha alçak olmasının sebebi arka koltuğunda zannedersem duran jant lastiklerin olabilir mi?Bence ön ve arkaya en az 3,5cm lik yay lazım.Bir birinden bağımsız değiştirmek pek sağlıklı olmayabilir.Genel anlamda güzel.Emeğinin karşılığını alabiliyorsan ne mutlu sana.
Olmuş bence değişik bir jant,, bu arada kaputun sol ön tarafı biraz havada duruyo ona bir ayar çeksen daha iyi durur
Güzel olmuş MAŞALLAH arka süper duruyor ön neden o kadar fark etmiş anlamadım.