0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İsmail hocam,Leyleklerin bacaklar uzun ya.Ondan bu benzetme.. Türkay güle güle kullan kardeşim.Yakışmış arabaya.İyi günlerde kullan.Jantlarla birlikte spoiler'ın kendini daha iyi gösterdi.. Mert Kaan adlı arkadaş her kimse seni tanıyan ve bilen biri.Yorumlara baksana.Kulağından tutup götürmeler,arabanın her daim kirli olduğunu bilen biri....İyi araştır bakalım kim çıkacak altından..
Türkay güle güle kullan güzel olmuş.Emeğine sağlık.
Bir Leylek'mi gördüm ne ...
anaaaaaaaammm ben nası kaçırdım bu konuyu yaaa Türkaaayyyy leylek Türkaaaayyyy bu ne offroad aracımı
yok Ahmet can abi monster truck dicemde şimdi Türkay abime ayıp olcak şaka Türkay abi şaka
Berkkay naptın len hadi ben ankaraya uzaktayım sen kaçmaya başla Türkay yorum yazmadıgına göre sana dogru gelio (bu arada dipnot Türkay195cm 95 kg ufak bi kardeşim
yandın sen ahmet ben bu gazla 5 indiririm sen 3.5 bile indirsen ömrü billah kurtulamazsın benden, leylek seni!
düzeltme: 110 kiloyum ben
bende sen indirene kadar indirmicem valla sen naparsan aynısı
ben idealimdeki Türkayı yazmısım Türkay Diesel
tamamdır kardeşim, 2 aya indiriyoruz o zaman yavaştan yavaştan devam ;)abi ben de kuruyorum o hayali, vin diesel olcam, ilk filmden beri çalışıyorum yok abi o kollar olmuyor