0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende sustalı var, düzgün kullanınca birşey olmuyor, yani oyuncak gibi bütün gün açıp kapatınca bozuluyor
Valla ben orijinalde de bozulanı görmedim ama çaba sarfedilirse olur , Kalitesiz yan sanayii üretimler iyi olmuyorSelam ve dua ileSaygılar...
bence 2002-2007 imbolizier lı araçlar için güzel bir seçenekne kadar sağlamdır bilemem tabi ki
Utku bizim kumandanın sütündeki kontrol tuşların napıcaz @Sizdekiler herhalde kumandadan merkezi kilit yok.Sizde olabilirde bize pek uymaz.Kaliteli bir şey olunca ve Türkay ında dediği gibi havam var sustalı ayağına zırt pırt açıp kapatmayınca kullanım ömrü daha uzun olabilir.
Yok yaa o ne öyle Mercedes havası Toyota kullandıgımız belli olsun
Düzgün kullanıldığında sorunyok benim kullandığım.
Toyotalar için orjinal Toyota Sustalı anahtarı veya kabı var.Kumandalı anahtaraları onun içine yerleştiriyoruz.İsteyene sustalı kumandalı anahtar.Zaten Toyota arabaya farklı bir kumanda yakışmaz.Her türlü ayrınti ve farklı bilgi için www.otoanahtardunyasi.com dan alabilirsiniz.
levent abi bunu satıcı Tr ye gönderiyor :d nerden çıkardın göndermediğini 1 adet alırsan TR ye kargosu 9 dolar, sonraki her alım için 2 3 4 5 gibi toplu alımlarda adet başına 1 dolar kargo ücreti alıyor
Dear levcho,No sorry I will not send, please do not buy this.Paul- musifiedsFrom: levchoTo: musifiedsSubject: levcho has sent a question about :shipping for item #370409233912, ending on 15-Sep-10 17:56:42 AEST - Toyota 2 button flip key shell Hilux Rav4 Corolla CamrySent Date: 25-Aug-10 22:05:15 AEST Dear musifieds,Hi,Do you send this product to Turkey?what does it shipping cost?- levcho