Gönderen Konu: Sustalı Anahtar - İlginizi Çekebilir  (Okunma sayısı 26155 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Ynt: Sustalı Anahtar - İlginizi Çekebilir
« Yanıtla #20 : Ekim 13, 2010, 11:18:48 »
Merhabalar Levent Karagöz bey sizin sorduğunuz Sustalı Kumanda budur.Resimleri geldi ama henmüz kendisi gelmedi.Gelince ben buradan yayınlarım inşallah.
 Pek yakında piyasada olacaktır.

Ne zaman pek yakında usta? Ve tahmini fiyat ne olur?
(ayrıca gelince, bana özelden mesaj atabilirsen sevinirim, bazen konuları takip edemiyorum.)
Ayrıca görüyorum ki işin bu, sana özelden benzer konu ilgili bir soru sormak istiyorum.
Bana uyarsa, bir merkezi kilit uk alacağım senden.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 13, 2010, 11:18:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • SEVMEK SEVİLMEK YÜCELİKTİR, ya SEVMEMEK NİCELİKTİR
    • HOCAOĞLU ANAHTAR İMMOBİLİZER-KUMANDA
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 13, 2010, 11:22:11 »
Elbetteki gelince yazarım size.Mevcut kumanda kapları çok uygun,onunda aynı fiyatlara olacağını tahmin ediyorum.Farklı olamaz zaten.Sorunuzuda sorabilirsiniz tabiiki elimizden geleni yaparız allahın izniyle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 13, 2010, 11:37:06 »
Göndermiyor bilader, bak mesajla bana cevap yazmıştı.

shipping kısmında TR  gözüküyor , ben olsam ebaya şikayet eder çatır çatır hakkımı arardım nedemek göndermiyorum ozaman yazma TR ye gönderiyorum diye !

bu gönderiyor : http://cgi.ebay.com/Toyota-2-button-flip-key-shell-Hilux-Rav4-Corolla-Camry-/290307968175?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item4397b40caf

bu arada bu açık arttırmada ve TR ye gönderiyor hemde 7 dolara ayrıca açık arttırma fiyatı şuan 8 dolar ve 42 dakika sonra açık arttırma bitecek hemen bi teklif yap istersen :  http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOYOTA-COROLLA-2-Button-Folding-Remote-Key-Blank-Shell-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem41535fa03dQQitemZ280571650109QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

bu arada göndermiyor bilader diyerek kızmış gibi bi hava sezdim keyifli forumlar Levent Bey. selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 13, 2010, 11:46:38 »
shipping kısmında TR  gözüküyor , ben olsam ebaya şikayet eder çatır çatır hakkımı arardım nedemek göndermiyorum ozaman yazma TR ye gönderiyorum diye !
bu gönderiyor : http://cgi.ebay.com/Toyota-2-button-flip-key-shell-Hilux-Rav4-Corolla-Camry-/290307968175?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item4397b40caf
bu arada bu açık arttırmada ve TR ye gönderiyor hemde 7 dolara ayrıca açık arttırma fiyatı şuan 8 dolar ve 42 dakika sonra açık arttırma bitecek hemen bi teklif yap istersen :  http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOYOTA-COROLLA-2-Button-Folding-Remote-Key-Blank-Shell-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem41535fa03dQQitemZ280571650109QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
bu arada göndermiyor bilader diyerek kızmış gibi bi hava sezdim keyifli forumlar Levent Bey. selamlar.

8 dolarlık anahtar benim aradığım anahtar ile aynı değil. Benim anahtarın tuşları yuvarlak bir tarafı.
Arayıp yardımcı olmaya çalıştığın için sağ ol.

yahu  sana ne kızacağım ben kurban... ;) Tipim öyle benim. ;)
Avustralya'lı satıcıya kızdım. (Bak üstteki mesajda gülücükler ekledim. Aman üstüne alınma haa ;) .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 13, 2010, 14:33:02 »
Hocam nerde yaptırdınız bu sustalı anahtarı..?
Güvenilir bir oto kilitçi varmı acaba. Malum sabah kalktığımızda arabayı yerinde bulamamak var :)

Görkem Bora Bey, Tanışma bölümünde kendinizi tanıtan ayrı bir başlık açabilir misiniz?
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
« Yanıtla #25 : Ekim 14, 2010, 23:40:37 »
Görkem Bora Bey, Tanışma bölümünde kendinizi tanıtan ayrı bir başlık açabilir misiniz?
Kendi adıma mı açıyorum hali hazırda başlık var mı? Hemen göz atıyorum...
Bu arada soruma cevap verebilecek biri varsa sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 15, 2010, 00:22:45 »
1,5 yıl kullanamadım. Şaşmazda yaptırmıştım. Üstelikte gayet kazık bir fiyata. 80 liraya.  bir hafta sonra carrefoursa nın altında bir anahtarcı var. ona sormuştum 50 liraya yaparım demişti. şimdi sustalı anahtar iyice bir dağıldı, tam kapanmıyor. Ben de orjinal anahtara geçtim. orjinal anahtar bıçak gibi, kocaman. Ford Cargo Kamyonun anahtarından bile büyük. :)
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #27 : Ekim 15, 2010, 00:46:33 »
1,5 yıl kullanamadım. Şaşmazda yaptırmıştım. Üstelikte gayet kazık bir fiyata. 80 liraya.  bir hafta sonra carrefoursa nın altında bir anahtarcı var. ona sormuştum 50 liraya yaparım demişti. şimdi sustalı anahtar iyice bir dağıldı, tam kapanmıyor. Ben de orjinal anahtara geçtim. orjinal anahtar bıçak gibi, kocaman. Ford Cargo Kamyonun anahtarından bile büyük. :)

Neden dağıldı ki anahtar. Sustalılar dandik mi olmuyo mu yani?
sayın muhyiddin kayacı siz ne diyorsunuz bu konuda sustalarda sıkıntımı çıkıyor zamanla?
orjinali gerçekten çok fena kazma gibi :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ekim 15, 2010, 07:31:22 »
Merhabalar Sayın Görkem Bora
 Bana şuana kadar böyle bir şikayet gelmedi.Ama olmaz anlamına gelmiyor elbette.Bizde bulunanlar fena gözükmüyor lakin bunu zaman içinde kullananlar oldukça anlayacağız.Tercih sizin elbette bizde o sustalının fiyatı
50.00 Tl dir.Düşürülüp hor kullanılmadığı sürece hemen bozulmaz sanıyorum.Sizinki bir talihsizlikde olabilir diye düşünüyorum.Ayrıca www.otoanahtardunyasi.com   a üye olduğunuz içinde teşekkürler.%20 indiriminz var 40.00TL ye yaptırabilirsiniz o sustalıyı.Saygılar sunuyorum.

http://www.otoanahtardunyasi.com/index.php?action=dlattach;topic=46.0;attach=105;image

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #29 : Ekim 15, 2010, 19:51:53 »
Merhabalar Sayın Görkem Bora
 Bana şuana kadar böyle bir şikayet gelmedi.Ama olmaz anlamına gelmiyor elbette.Bizde bulunanlar fena gözükmüyor lakin bunu zaman içinde kullananlar oldukça anlayacağız.Tercih sizin elbette bizde o sustalının fiyatı
50.00 Tl dir.Düşürülüp hor kullanılmadığı sürece hemen bozulmaz sanıyorum.Sizinki bir talihsizlikde olabilir diye düşünüyorum.Ayrıca www.otoanahtardunyasi.com    a üye olduğunuz içinde teşekkürler.%20 indiriminz var 40.00TL ye yaptırabilirsiniz o sustalıyı.Saygılar sunuyorum.

http://www.otoanahtardunyasi.com/index.php?action=dlattach;topic=46.0;attach=105;image
ilginiz için ben teşekkür ederim. sustalıya geçişte chip bozulması vs gibi riskleri göze almamız gerekiyor sanırım. iyice düşünüp yaptırıp yaptırmamaya karar vericem. karar verirsem irtibata geçeceğim sizinle..

sitenizde güzel olmuş ayrıca üye indirimi olması gayet güzel :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ekim 15, 2010, 19:56:58 »
ilginiz için ben teşekkür ederim. sustalıya geçişte chip bozulması vs gibi riskleri göze almamız gerekiyor sanırım. iyice düşünüp yaptırıp yaptırmamaya karar vericem. karar verirsem irtibata geçeceğim sizinle..

sitenizde güzel olmuş ayrıca üye indirimi olması gayet güzel :)
Sayın Görkem Bora Bey
  Çip bozulmzsı gibi hiç bir risk söz konusu olamaz.%100 garanti veririm size.Zaten hepsi kapalı istesenizde bvozamassınız.Modül kapalıdır,al,diğerine tak.
Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #31 : Ekim 15, 2010, 23:34:03 »
Sayın Görkem Bora Bey
  Çip bozulmzsı gibi hiç bir risk söz konusu olamaz.%100 garanti veririm size.Zaten hepsi kapalı istesenizde bvozamassınız.Modül kapalıdır,al,diğerine tak.
Saygılar.

Muhiddin Bey,
Sabırla sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
En kısa zamanda bunun için irtibata geçicem

Modülün kapalı olması iyiymiş. Güzel bir sustalı ile olayı çözeceğinize inanıyorum :)
Bu Levent Beyin sorduğu susta kapları dahamı kaliteli onları mı bekleyelim ne dersiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ekim 16, 2010, 17:33:10 »
Muhiddin Bey,
Sabırla sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
En kısa zamanda bunun için irtibata geçicem

Modülün kapalı olması iyiymiş. Güzel bir sustalı ile olayı çözeceğinize inanıyorum :)
Bu Levent Beyin sorduğu susta kapları dahamı kaliteli onları mı bekleyelim ne dersiniz?

Tercih sizindir.Hayırlısı olsun, biz her şekilde buradayız, bekleriz.Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ekim 18, 2010, 22:49:00 »
 Engüzel anahtar Orjinal anahtar ama isteyene böyle kaliteli kumanda var.Çok süper.Oto anahtar-İmmobilizer-Kumanda konusuna bakın lütfen.

-------

2008-2009 ve 2010 model sustalı kumandalarda geldi.Onun resimleride yakında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ekim 18, 2010, 22:55:58 »
muhyiddin bey aracım 2004 model 2 dügmesi var altı lı üstlü lock ve unlock..BU anahtarın fiyatı nekadar birde tuşların üstünde ince plastik bir  tuş için tabaka varya o bayagı ezilmiş nerdeyse içerdeki devra gözükecek siz o tus takımının da oldugunu yazmıssınız.Fİyatını özelden yazarsanız sevinirim .
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol"
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ekim 18, 2010, 23:08:09 »
e15 kasa (2007-2010) sustalı anahtar fiyatı nedir?  Ayrıca sustalı anahtar uzaktan kumanda fonksiyonu düzgün çalışıyomu?  Bu anahtar yapılırken orjinal anahtar zarar görüyo mu?
“Ne söyleyeyim?” diye düşünmek, “Niçin söyledim?” diye düşünmekten hayırlıdır.
Sadi Şirazi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ekim 18, 2010, 23:24:14 »
e15 kasa (2007-2010) sustalı anahtar fiyatı nedir?  Ayrıca sustalı anahtar uzaktan kumanda fonksiyonu düzgün çalışıyomu?  Bu anahtar yapılırken orjinal anahtar zarar görüyo mu?
Zühtü bey uzaktan kumandaya bişey olmuyacak.E12 kasa içinde var.İz orjinal anahtardakı çipi alıp çektirdiginiz sustalıya takacaksınız.Sustalı sadece kasa olarak geliyor dügmelerin yeri hazır eskisinden çıkar buna tak .Avrupa sitelerinde var bu anahtarlar fiyatı merakla bekliyorum acıkcası
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ekim 19, 2010, 15:12:25 »
TOYOTA MAKYAJLI KASA ARABASI OLANLAR MÜJDEE !!!!

TOYOTA anahtarlarında da ilk kez bizde göreceüiniz yeni ürün kumanda kapları geldi.Makyajlı kasa TOYOTA Anahtarını sustalı kasaya aktararak şık bir görüntü ve kolay bir kullanım elde edebilirsiniz.

YENİ MODEL TOYOTA KUMANDA KAPLARI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #38 : Aralık 10, 2010, 14:24:42 »

Herkese Merhaba,
Dün siparişini verdim bugün yola çıktı. Kısmetse yakında benimde sustalı, toyotaya yakışır bir anahtarım olacak.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170573738644&viewitem=

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #39 : Aralık 16, 2010, 19:58:57 »
Bugün Muhyiddin Ustaya uğradım ve 15 dakikada makyajlı kasa corollamın sustalı anahtarı oldu.
Resimleri upload ettim. Muhyiddin ustaya teşekkürler dileği ile,

2011 Corolla Elegant, d4d, Kar Beyazı, İçi Bej