0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar Levent Karagöz bey sizin sorduğunuz Sustalı Kumanda budur.Resimleri geldi ama henmüz kendisi gelmedi.Gelince ben buradan yayınlarım inşallah. Pek yakında piyasada olacaktır.
Göndermiyor bilader, bak mesajla bana cevap yazmıştı.
shipping kısmında TR gözüküyor , ben olsam ebaya şikayet eder çatır çatır hakkımı arardım nedemek göndermiyorum ozaman yazma TR ye gönderiyorum diye !bu gönderiyor : http://cgi.ebay.com/Toyota-2-button-flip-key-shell-Hilux-Rav4-Corolla-Camry-/290307968175?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item4397b40cafbu arada bu açık arttırmada ve TR ye gönderiyor hemde 7 dolara ayrıca açık arttırma fiyatı şuan 8 dolar ve 42 dakika sonra açık arttırma bitecek hemen bi teklif yap istersen : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOYOTA-COROLLA-2-Button-Folding-Remote-Key-Blank-Shell-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem41535fa03dQQitemZ280571650109QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessoriesbu arada göndermiyor bilader diyerek kızmış gibi bi hava sezdim keyifli forumlar Levent Bey. selamlar.
Hocam nerde yaptırdınız bu sustalı anahtarı..?Güvenilir bir oto kilitçi varmı acaba. Malum sabah kalktığımızda arabayı yerinde bulamamak var
Görkem Bora Bey, Tanışma bölümünde kendinizi tanıtan ayrı bir başlık açabilir misiniz?
1,5 yıl kullanamadım. Şaşmazda yaptırmıştım. Üstelikte gayet kazık bir fiyata. 80 liraya. bir hafta sonra carrefoursa nın altında bir anahtarcı var. ona sormuştum 50 liraya yaparım demişti. şimdi sustalı anahtar iyice bir dağıldı, tam kapanmıyor. Ben de orjinal anahtara geçtim. orjinal anahtar bıçak gibi, kocaman. Ford Cargo Kamyonun anahtarından bile büyük.
Merhabalar Sayın Görkem Bora Bana şuana kadar böyle bir şikayet gelmedi.Ama olmaz anlamına gelmiyor elbette.Bizde bulunanlar fena gözükmüyor lakin bunu zaman içinde kullananlar oldukça anlayacağız.Tercih sizin elbette bizde o sustalının fiyatı50.00 Tl dir.Düşürülüp hor kullanılmadığı sürece hemen bozulmaz sanıyorum.Sizinki bir talihsizlikde olabilir diye düşünüyorum.Ayrıca www.otoanahtardunyasi.com a üye olduğunuz içinde teşekkürler.%20 indiriminz var 40.00TL ye yaptırabilirsiniz o sustalıyı.Saygılar sunuyorum.http://www.otoanahtardunyasi.com/index.php?action=dlattach;topic=46.0;attach=105;image
ilginiz için ben teşekkür ederim. sustalıya geçişte chip bozulması vs gibi riskleri göze almamız gerekiyor sanırım. iyice düşünüp yaptırıp yaptırmamaya karar vericem. karar verirsem irtibata geçeceğim sizinle..sitenizde güzel olmuş ayrıca üye indirimi olması gayet güzel
Sayın Görkem Bora Bey Çip bozulmzsı gibi hiç bir risk söz konusu olamaz.%100 garanti veririm size.Zaten hepsi kapalı istesenizde bvozamassınız.Modül kapalıdır,al,diğerine tak.Saygılar.
Muhiddin Bey,Sabırla sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.En kısa zamanda bunun için irtibata geçicemModülün kapalı olması iyiymiş. Güzel bir sustalı ile olayı çözeceğinize inanıyorum Bu Levent Beyin sorduğu susta kapları dahamı kaliteli onları mı bekleyelim ne dersiniz?
Engüzel anahtar Orjinal anahtar ama isteyene böyle kaliteli kumanda var.Çok süper.Oto anahtar-İmmobilizer-Kumanda konusuna bakın lütfen.
e15 kasa (2007-2010) sustalı anahtar fiyatı nedir? Ayrıca sustalı anahtar uzaktan kumanda fonksiyonu düzgün çalışıyomu? Bu anahtar yapılırken orjinal anahtar zarar görüyo mu?