0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muhyettin bey, ben Batman da ikamet ediyorum. ebaydan sustalı anahtar aldım. lakin anahtarcıya götürdüğümde orjinal anahtarın çipinin yapıştırıcıyla yapıştırıldığını gördük ve anahtarcı zarar verir diye yapmadı. çipini nasıl çıkarabiliriz. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Muhyeddin Bey, kaldığım şehirdeki anahtarcılar çipi kopyalayamadı. 2007 ye kadar olan modelleri kopyalayabiliyorlarmış.(2007 sonrası araçların yazılımı yok) sizde de böyle sorun var mı? yoksa anahtarı abime gönderip o da size ulaştırır ve kopyalatırız. Birde kopyalama fiyatı ne kadardır.
hatırladığım kadarıyla. cripto D40 mı 40 D mi öyle birşeydi. adam sadece okutmak için de para istedi. onun için okutamadım. aklımda kalanı yazdım.
Tamam siz anahtarınızı bize göndermeniz durumunda yedek anahtar yaparız.
Peki sadece çipin kopyalanması ne kadar?sizdeki sustalı bıçak + çip kopyası ve diş açması ne kadar olur.
Muhyddin usta, yeni kasa corolla için anahtar kabı bulabilirsen, ben alırım.Yurtdışı sitelerde var, ancak Türkiye'ye gönderim yok.http://cgi.ebay.com/Toyota-2-button-flip-key-shell-Hilux-Rav4-Corolla-Camry-/370409233912?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item563e1c5df8Yanıtını bekliyorum.
Muhyiddin abi,sustalı yaptırmak istiyorum bizim Rav4'e bende. Ayrıyetten,arabayı açınca ve kapayınca parklar yansın istiyorum.Bunu yapmak mümkünmü acaba?