0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesaj Birleştirildi: Haziran 12, 2019, 17:15:42tesekkur ederım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 2 tane corolla var aklımda ama arkadaş ile konustum 75-78 arası dedı fiyatlarına sizce fiyatları nasıl şişirilmişmi yoksa alınabılırmı https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-acil-sahibinden-bi-sure-yurtdsndym-msj-atarsaniz-donus-yaparim-695753928/detay/https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-garantili-hatasiz-boyasiz-ilk-sahibinden-697320345/detay/İletiyi düzenle
Ilk ilândaki alınabilir
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sifir-ayarinda-kazasiz-boyasiz-degisensiz-694272868/detay/bunu alıcam galıba
Bu kadar parayı veripte neden ısrarla manuel bakıyorsunuz anlamış değilim. Mesaj Birleştirildi: Haziran 13, 2019, 09:17:28ayrıca limit bu kadar çıkabiliyorsa makyajlı kasasını almanızı öneririm
İlk ilandaki araç premium diğeri edvance ama edvance olan premium dan yüksek istiyor bir parça boya var yazmış iyi bir ekpertiz ile premium alınabilir sonuçta en dolu modeli ama biraz daha çıkarım derseniz 105 bin civarı premium 50 yıl özel serisi var 2018 modellerde sfatiysense özelliği var ve tam dolu ve otomatik vites olanını alırsınız yakıt değerleri olarak cvt şanzımanın manuelden çok farkı yok.
otomatik kullanamıyorum 2 günde bozarım Mesaj Birleştirildi: Haziran 13, 2019, 15:15:46o kadar çıkaramam kredi çekmem lazım sfatiysense özelligi nedir acaba _?Mesaj Birleştirildi: Haziran 13, 2019, 15:22:35makyajlı kasa hangi yıl hangi paket
toyota'nın otomatiğini istesen de bozamazsın hocam. benimde en çok sevdiğim bir kasadır. 50. yıl serisi. şu kasa hocam: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-50.yil-paketi-premium-1.6-7-ileri-vites-695300204/detay
hocam teşekkür ederim 2017 de olan premiumlarmı 50. yıl olarka geciyor
Arkadaşlar aranızda hiç Chevrolet Captiva kullanan oldumu çok yaktığı dışında ben pek kötü haberi ni duymadım kayınpeder istiyor 70-80 kuruş yakar diyorum yaksin diyor başıma iş alır mıyım sanayii işlerine beni takar Bu arada baktığımız model 2011 4*4[Komşularımız kullandı,2011 modelleri 150 bg,100 km de 12 litreyi şehir içi yakar,malum 10 yıl opel servisleri bakıyor,bazı parçalarda bekleme olabiliyor,ama yürütülmeyecek araç değil,önerim bulunduğunuz kentte özel chevrolet servisi ile görüşmeniz,her ne kadar al abi hallederiz deseler de fikir sahibi olabilirsiniz.
Arkadaşlar herkese selamlar. Bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacaktı. 2011 model corolla dizel otomatik 1.4 d4d elegant paket araç buldum.Tavsiye eder misiniz özellikle 2010-2013 modellerinde bircok yerde şanzımanın kötü olduğu ve aracın yağ yakma problemi olduğu söyleniyor.Bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Araç 1.4 90 HP motora sahip performans olarak çok kötü değil yalnız ülkemizde mmt şanzıman özellikleri kullanıcı olarak pek bilinmiyor,mmt şanzıman sıkışık trafikte bekleme esnasında n konumuna veya manuel mod'a alınması herekmekte yapısal olarak manuel şanzımanın robotize hâlidir sizin yerinize vitesleri altta konumlandırılmış olan robot atar, sıkışık trafikte ısınma nedeniyle korumaya alır ve 100 125 bin civarlarında baskı balata bitirir bazende aküalötör sorunu verir kullanıcı şikayetleri bu şekilde,manuel vites bulursanız düşünülebilir bulduğunuz araç kaç binde?
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 13, 2019, 19:14:06Arkadaşlar aranızda hiç Chevrolet Captiva kullanan oldumu çok yaktığı dışında ben pek kötü haberi ni duymadım kayınpeder istiyor 70-80 kuruş yakar diyorum yaksin diyor başıma iş alır mıyım sanayii işlerine beni takar Bu arada baktığımız model 2011 4*4[Komşularımız kullandı,2011 modelleri 150 bg,100 km de 12 litreyi şehir içi yakar,malum 10 yıl opel servisleri bakıyor,bazı parçalarda bekleme olabiliyor,ama yürütülmeyecek araç değil,önerim bulunduğunuz kentte özel chevrolet servisi ile görüşmeniz,her ne kadar al abi hallederiz deseler de fikir sahibi olabilirsiniz.Tokay bey teşekkürler bilgiler icin alinasi bir arac gibi kasa olarak ta ben çok beğeniyorum doğurusu dediğiniz gibi araştırmaya devam
Yeni Corolla 1.6 Flame X-Pack Multidrive S için bayiden fiyat alan var mı son fiyat ne veriyorlar ?Daha alt seviye paketler arasında çok fark var mı varsa değermi