0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eğer ses karşı takıntın varsa C segment özellikle belirttiğin fiyat limitlerinde olan Corolla, Focus, civic ve muadil araçlardan kesinlikle uzak durmalısın.Aracı lpgsizde kullanırım dersen avensis 2.0 elegant extra çok güzel bir seçim olur. Ben accordu almadan önce 2.0 avensis için gittim görüştüm bi test sürüşü yaptığımda çok yumuşak ve konforlu gelmişti. Accorddan daha konforlu ve sessiz olduğunu iddia edebilirim o konuda. Ama 2.0ların tek kötü yanı lpgye uyumlu bir motor değil. LPG takılıyor kardeşim diyenlere itibar etme çünkü enjeksiyonlu aracı bildiğin karbiratörlü araca çeviriyorlar ve enjektörlerden arıza verme olasılığı çok yüksek oluyor. Ben 2015 yılında çok araştırdım çokta niyetlendim sırf bu yüzden vazgeçmiştim. 2015te enjektörün tane fiyatı 2bin civarıydı ve takım halinde değişiyormuş(4 adet) O yüzden benzinde bineceksen en konforlu araçtır, ama lpg sorunu yüzünden satışı biraz nazlıdır. Ama şu var temiz bulduğun bir avensis, mazda6 veya başka bir D segment araç seni üzecek bir problem çıkarmaz ve satmak için bahane arayacaksın.Ben 2015 haziranında aldığım accordumu 235binde iken aldım ve bu zamana kadar aman aman bir arıza çıkarmadı. Ama sırf kmsini bahane ediyorum satsam mı diye(şuan 295binde), sonra dönüp bir bakıyorum kıyamıyorum satmaya Şu ilanı incelemeni tavsiye ederimhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-hasar-kayitsiz-132-binde-aile-araci-625324340/detay
İlandaki Avensis' e dün bakmıştım. Kafamı karıştıran ise muhtemelen önden kazalı olması. Daha evvel gözümle gördüm. Önden kaza yapan aynı kasa Avensis airbag açmıştı ve tamamen sağlıksız bir şekilde onarılarak satıldı. Yani sektör öyle bir hale gelmiş durumda ki insanın midesi kaldırmıyor. Takibe devam
Bir önceki mesajımda düzeltmeler yaptım okuyabilirsin. Evet önden kazalı araç biraz sıkıntılı o konuda. O zaman biraz donanım düşürerek, biraz km yükselterek daha temizini bulman pek mümkün https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-164.000-km-de-agir-bakimlari-yapilmis-ici-disi-tertemiz-633321378/detay
Onur Bey 2. elde Fransız grubu alırken 2kez düşünmelisiniz. Özellikle o model aralığında ki lagunalar sık elektronik arızalar verebiliyor. Arkadaşınızın dediği gibi eğer aciliyetiniz yoksa acele etmeyin siz sadece isteklerinizi belirleyin ve piyasayı takip edin illaki gönlünüze göre bir araç bulacaksınız.
onur bey, o kadar bütçeniz varsa şu ilana bakın derim. km düşük, model yüksek, araç diri. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ici-disi-tertemiz-full-plusfull-avensis-629035813/detayMesaj Birleştirildi: Aralık 14, 2018, 22:24:32üstelik elagant'tan daha dolu excutive elagant paket.
@Onur Turan (25078) Bey; accord dediğiniz zaman akan sular durur. Lakin ilandaki araç temiz olmasına temiz duruyor ancak üstüne biraz daha ekleyip kmsi yüksek yeni kasasını almanız mümkün. Şuan hali hazırda benim aracım 2004 model accord ve ben çok memnunum. Aracımda 1 değişen ve 2-3 parça boya var ve 295bin kmde. Takdir edersiniz ki km yükseldikçe nereden ne arıza vereceğini kestiremiyorsunuz 3.5 yıldır birlikteliğimizde(60bin km) beni yolda bırakacak bir sorunla karşılaşmadım şükür. Ancak bazı parçaların miadı dolduğu için değiştirmek gerekiyor ve parçaları diğer araçlara nazaran pahalı. Ama verdiği keyf ve haz unutturuyor Gel gelelim araç çok keyifli konforlu ve performanslı olmasına karşın, 2. elde satışı bir o kadar nazlı ve diğer C segment araçlar gibi(corolla, focus, megane, astra vb.) prim yapmıyor. Ben aracımı 3.5 yıl önce 33binliraya almıştım. Şuan satmaya kalksam 40bine zor alıcı bulurum. Ama 3.5 yıl önce bir arkadaşımda 2009 model bir civic vardı onu bana 35bine bırakacaktı en büyük pişmanlığım onu almamaktır(maddi olarak) şuan 2009 bir civic almaya kalksanız 50binden aşağıya bulamazsınız.Her neyse konu sizin araç seçiminize gelinecek olursa. Aslında sizin kriterleriniz bu konuda önemli rol oynuyor. Eğer aldığım araca uzun dönem binerim sorun çıkarmasın biraz performanslı olsun konforluda olsun derseniz D segmente yönlenebilirsiniz. Ama yok aldığım aracı ne zaman satacağım belli olmaz o yüzden satmak istediğimde zarar etmeyeyim derseniz C segmente yönlenebilirsiniz. Eğer D segment düşünüyorsanız araç bakımlı olsun 2-3 parça boya 1-2 değişen olsun çok dert değil, yeter ki bakımlı olsun. Bu sebeple sizi mazda6 ya yönlendireyim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-doktordan-satilik-bakimli-otomatik-vites-full-plusfull-mazda6-626598338/detayBu kadar farklı yorum yapılınca çok kafa karışıklığı olacak sizin açınızdan. O yüzden siz öncelikle istediğiniz aracın size nasıl hizmet etmesini istiyorsunuz onu bir söyleyin gerisi gelir inşallah
Merhabalar dovizden dolayi fiyatlar malum ucuk sifir corolla almak yerine 2005 2006 e200 kompressor avantgrade tavsiye eder misiniz ikiside ayni fiyat
Merhaba arkadaşlar. Ekonomik nedenlerden dolayı aracımızı satmaya karar verdik(benzinide ilk defa fullemiştim oysaki ) aracımı satıp yerine 20-25 bin civarı otomatik vites araç arayışındayım. Piyasayı biraz inceledim de ne olmuş o araç fiyatları öyle ya. Neyse eşiminde kullanabileceği temiz bir araç arıyorum. Masraf çıkarmasın yolda bırakmasın satarken elimizde kalmasın ne tavsiye edersiniz. Çok mu şey istedim sanki
Yaris, Jazz, Polo, Mitsubishi Colt, vs takıl abi.
evet fiyatlar inanılmaz derecede arttı.belirttiğiniz fiyatlara yine 200.000 km üzeri bir araç alınabilir ve açıkçası otomatik vitesin yaratabileceği sorunlardan dolayı bu araç yine japon olmak durumunda,veya 4 ileri hyundai accent olabilir.
Valla Mutlu takılacaz artık yapacak birşey yok. Yalnız dediğin modeller benim limitimin çok üstünde Tokay abi mümkünse modeli düşük olacak ve bakımlı olsun. Şanzımandan yana o dönem hemen hepsi tork konvertörlü otomatik olduğu için japonda da almanda da aynı risk vardır diye düşünüyorum. Aslında piyasada araç çok ama kimisi komple boyalı kimisi ağır hasar kayıtlı. Gidişinde güvenliğinde sıkıntısı olmayan komple boyalı araç benim açımdan sıkıntı değil ama bu şekilde aldığım aracı satarken nasıl bir durum söz konusu olur. Ucuza alıp ucuza satabilir miyim?
Ne yazık ki o işler öyle olmuyor.. Boyaya takılmayıp biraz da olsa pahalıya alıyorsun, satarken kendin gibi birini bulamazsan ölü fiyatına satıyorsun Araç fiyatları çok yükseldi, o fiyata hem modeli düşük hem otomatik hem temiz araç bulmak zor.. Hadi buldun bu araçlar masrafa çok yatkın olduğundan araç bedelinin yarısını da cepte tutman gerekir.. Eğer tanıdıktan temiz araç bulamazsan zor.. Allah kolaylık versin hepimize...
Selman bey malesef piyasa şuanda allak bullak 40 bin altında temiz otomatik bulmak biraz zor ,piyasadaki ikinciel hactbek araçlar Opel Corsa,Ford Fiesta,Fiat Punto gibi araçların bir çoğu motor ömürlerini doldurmuş veya pertli durumdalar temizini bulduğunuz zamanda uçuk fiyatlar isteniyor,bende sizin gibi değiştirmeyi düşündüm ama malesef temize bütçe yetmiyor ev taksidi engel oluyor diğer yandan d segment ten inip b segment araca binmek biraz zor geliyor.İNŞAALLAH temiz bir araç denk getirirsiniz.
Merhaba arkadaşlar. Ekonomik nedenlerden dolayı aracımızı satmaya karar verdik(benzinide ilk defa fullemiştim oysaki ) aracımı satıp yerine 20-25 bin civarı otomatik vites araç arayışındayım. Piyasayı biraz inceledim de ne olmuş o araç fiyatları öyle ya. Neyse eşiminde kullanabileceği temiz bir araç arıyorum. Masraf çıkarmasın yolda bırakmasın satarken elimizde kalmasın ne tavsiye edersiniz. Çok mu şey istedim sanki [/quoteselman bey, o fiyata almanızı önereceğim tek araç olur. zaten başka zor bulursunuz. işte bu: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-temiz-masrafsiz-deyiseni-yok-boya-iki-kapi-ve-tanponda-var-629383730/detayMesaj Birleştirildi: Aralık 18, 2018, 12:57:36işte bu: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-temiz-masrafsiz-deyiseni-yok-boya-iki-kapi-ve-tanponda-var-629383730/detay