0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun gönlünüze göre oldu,kazasız belasız ve de cezasız günlerde kullanmanız dileğiyle..
Hayırlı olsun. Renk harika. İlk çıktığında kasasını beğenmiştim. İlk sahibi olmak varmış 2013 yılında. 47.000 lerden satılmıştı. Para ne değer kaybetmiş... Şimdi 100.000 TL den aşağı değil sıfırı.
Hayırlı olsun kazasız belasız binin. Bana göre fiyat çok, satış fiyatına kıyasla iyi ancak 2.eli zayıf araba olduğu için çok rahat 65-68 aralığına çıtır hasarlı 140 lık bulunurdu alan arkadaşlar var.Keyifle binin hocam tsi motorun tadı var illaki 0-100 8,3 sn sanırım araçta
teşekkür ederim cıtır hasralılar bıle 75 bın onden hasarlılar 64-65 bın ben bulamadım bu arada 0 hata cıktı bugun bakım yaptırdım bıdaha sordular bu kac model 2016 -2017 mı dıye 100 ilandan bı tane deıdgınız gıbı koyan oluyor oda saatıınde satılıyor yakalamak lazım alsatçılardan ona fırsat kalmıyor bu tsı bambaşka birşeymiş dun bıraz yorgundum gaza fazla yuklendım 1.3 e ayagım alısmıs koltuga yapıstım
Astra nin içi göreceli dar. Motor kasaya göre güçsüz ve lpg uyumu kötü diyorlar. Ayrıca kasa çok eskidi. Yakında yenisi çıkar araç külliyen çöp olur. Birde meşhur opel servisleri var ki kötünün kötüsü. Aslında Temmuz da corollayi almadan elantra pazarlığı yapmıştım. 64.000 TL ydı. Şuan 80000 TL diyorlar.