Gönderen Konu: Otomobil Alım-Satım Tavsiyesi Konusu  (Okunma sayısı 108112 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Otomobil Alım-Satım Tavsiyesi Konusu
« Yanıtla #1280 : Kasım 09, 2020, 23:34:22 »
Toyota gerçekten kaliteli ve elit bir marka ve gerçekten kaliteli marka fakat ülkemize özen göstermemeleri  üzücü bir durum şahsen benim aracım 75.000 km de E180 ön takımdan rezalet bir şekilde ses geliyor ses yalıtımı desen diğer rakiplerine göre sınıfta kalıyor zaten performans olarak daha da geride kalıyor. Bir markaya bağlı kalmamak gerek sonuçta biz bir bedel ödeyerek alıyoruz ve bunları yaşamak üzücü bu tarz şeylerle can sıkmaktansa sürekli devirdaim değiştiririm daha iyi. :)
Nasil ki sen mazda ile toyota konusu açılınca toyotayi gömçürüyorsan benim ki de öyle   :rofl:
Anıl aracını kaça almıştın ve sıfır bir araçtı değilmi?
Aynı tarihte diğer rakipleri ne kadar dı?
Ve şuanda onlar ne durumdalar ve bu güne kadar ne kadar servis ücreti ödediler?
Kullanıcıya sundukları donanımlar neler ve senin araçtan beklediğin özellikler neler?
Sen aracının parçasını çok uygun fiyatlara bulabilirken onlar parça fiyatını duyunca dudakları uçuklıyor,senin araban sorunsuz yıllara meydan okurken onlar max.5 yıl sonra sorun açmaya başlıyor ve sanayici ile neredeyse ortak oluyorsun,toyotayı en kötü ihtimalle bir 15 yıl sorunsuz kullanırsın ama bugün bir VW yi kullanamazsın her yıl yakıta dünya para harcarsın sen arabana Max. 3000 TL'ye LPG takıp gaza istediğin gibi abanırken VW sahibi en aşağı 9000 TL kit ücreti ödeyip %50de benzin takviyesi ile araç kullanır,mesele bu kadarda değil liste uzar gider,yani sadece devirdaim değiştirmekle iş bitmiyor yoksa Toyota çokta konforlu bir araç değil bende bunu savunmuyorum ama VW ye verdiğin onca parayı Toyota'nın üst segmentine verirsen ondada bir alman rahatlığı bulabilirsin,en yakın örneği benim taka 93 model ama senin arabadan konforlu neden çünkü segment farkı var yani anlayacağın ne kadar ekmek o kadar köfte.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #1280 : Kasım 09, 2020, 23:34:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1281 : Kasım 10, 2020, 11:14:54 »
@Kutay Asilbey (43052)  Bey merhaba, verdiğiniz seçenekler arasında benim gönlüme de mantığımada civic öncülük ediyor. Premium hissettirmesi apayrı bir olay. İkisininde koltuğuna oturun ne demek istediğimi anlayacaksınız. Foto ve resimden ziyade asıl iş içine bindiğinizde ortaya çıkıyor. Mutlaka binip bir test edin her iki aracıda.

Şerit takip konusunda şöyle bir tecrübem oldu son 2 haftadır. Evimi sattıktan sonra kalan parayla 2.araç olarak corsa aldım. Onda da şerit takip çarpışma önleyici sistem mevcut ve şerit takip müdehale ediyor. Öyle ahım şahım bir özellik değilmiş onu anladım, hatta daha çok risk oluşturuyor. Çünkü bizim ülkemizde yollar malum bir rogar kapağından kaçmak istedğinde araç sana müdehale ediyor ve bu durum bazen sinir bocuzu oluyor, yada diyelim ki dengesizin biri üstüne üstüne geliyor ani şerit değiştirmek istediğinde araç şeridin dışına çıkmamak için biraz direniyor, tamamen kendisine bırakayım desen bazen yol çizgilerini okuyamadığı için oda ayrı bir risk. Şuan eşim kullanıyor corsayı ve biner binmez o özelliği kapattığını, bana müdehale etmesinden hoşlanmıyorum dedi  :rofl:

Civicn avantajı yeni kasa oluşu, sunroof oluşu, oturma pozisyonunun daha premium oluşu ve honda her ne kadar ülkemizde üretimden elini eteğini çekse de piyasaya acaip bir şekilde hakim olması tercih edilebilir. Yedek parça konusunda sıkıntı yaşansaydı opellerde yaşanırdı, o konuda da sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Tercihiniz hakkınızda hayırlı olsun.

Ama şuda var vermiş olduğunuz örnek makyajsız civic. Bu verdiğiniz paraya makyajlı civic elegans almanız daha mantıklı. Makyajsız olanların en fulünde dahi otomatik kararan ayna yok bilginiz olsun. Makyaj sonrası multi mediada güncelleme, led farlar standart olarak sunuluyor. Executivede ekstra olarak; deri koltuk, siyah ön panjur, 17" jant ve anahtarsız giriş çalıştırma var. Bu özellikler sizce olmaz olmazsa executive alabilirsiniz ama aradaki fark afaki ise elegans tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 10, 2020, 11:44:40
Hatta son olarak o fiyatlara çıktıysanız. LPGsiz sıfır km olanlarını almanızı öneririm :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-0-km-1.6-i-vtec-elegance-25-bin-tl-ekstrali-son-2-gun-872151952/detay
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Dört Dörtlük Şehir (44) MALATYALI
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '18
  • 217 kere teşekkür etti
  • 318 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1282 : Kasım 10, 2020, 16:16:51 »
@Kutay Asilbey (43052)  Bey merhaba, verdiğiniz seçenekler arasında benim gönlüme de mantığımada civic öncülük ediyor. Premium hissettirmesi apayrı bir olay. İkisininde koltuğuna oturun ne demek istediğimi anlayacaksınız. Foto ve resimden ziyade asıl iş içine bindiğinizde ortaya çıkıyor. Mutlaka binip bir test edin her iki aracıda.

Şerit takip konusunda şöyle bir tecrübem oldu son 2 haftadır. Evimi sattıktan sonra kalan parayla 2.araç olarak corsa aldım. Onda da şerit takip çarpışma önleyici sistem mevcut ve şerit takip müdehale ediyor. Öyle ahım şahım bir özellik değilmiş onu anladım, hatta daha çok risk oluşturuyor. Çünkü bizim ülkemizde yollar malum bir rogar kapağından kaçmak istedğinde araç sana müdehale ediyor ve bu durum bazen sinir bocuzu oluyor, yada diyelim ki dengesizin biri üstüne üstüne geliyor ani şerit değiştirmek istediğinde araç şeridin dışına çıkmamak için biraz direniyor, tamamen kendisine bırakayım desen bazen yol çizgilerini okuyamadığı için oda ayrı bir risk. Şuan eşim kullanıyor corsayı ve biner binmez o özelliği kapattığını, bana müdehale etmesinden hoşlanmıyorum dedi  :rofl:

Civicn avantajı yeni kasa oluşu, sunroof oluşu, oturma pozisyonunun daha premium oluşu ve honda her ne kadar ülkemizde üretimden elini eteğini çekse de piyasaya acaip bir şekilde hakim olması tercih edilebilir. Yedek parça konusunda sıkıntı yaşansaydı opellerde yaşanırdı, o konuda da sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Tercihiniz hakkınızda hayırlı olsun.

Ama şuda var vermiş olduğunuz örnek makyajsız civic. Bu verdiğiniz paraya makyajlı civic elegans almanız daha mantıklı. Makyajsız olanların en fulünde dahi otomatik kararan ayna yok bilginiz olsun. Makyaj sonrası multi mediada güncelleme, led farlar standart olarak sunuluyor. Executivede ekstra olarak; deri koltuk, siyah ön panjur, 17" jant ve anahtarsız giriş çalıştırma var. Bu özellikler sizce olmaz olmazsa executive alabilirsiniz ama aradaki fark afaki ise elegans tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 10, 2020, 11:44:40
Hatta son olarak o fiyatlara çıktıysanız. LPGsiz sıfır km olanlarını almanızı öneririm :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-0-km-1.6-i-vtec-elegance-25-bin-tl-ekstrali-son-2-gun-872151952/detay

Selman Hocam Toyota'ya ayrı bir muhabbettim  olsa da yiğidi öldürüp hakkını vermeliyim. Corolla'dan sonra Civic'e oturunca kendimi sanki c sınıfı bir arabadan inip  d sınıfı bir araca binmiş gibi hissettim. Maalesef Corolla son kasada aracı çok küçültmüş, daraltmış. Bilgi ekranını emanet gibi konsolon tepesine konumlandırmış, havada bırakmış. İlandaki fotoğrafları incelerseniz Civic'in içi  ve dışı Accord gibi duruyor. Görece olmakla birlikte bence Civic'in dış tasarımı oldu bitti Corolla'dan iyiydi zaten.  Maalesef İlanda almaya niyetlendiğim Corolla'nın dün satıldığını öğrendim,   ibre yine Civic'e döndü anlayacağınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1283 : Kasım 11, 2020, 15:45:07 »
Kutay hocam, Toyota Honda kıyaslamasında bu hep olmuştur. Toyota daha oturaklı ağır abiyi temsil ederken Honda biraz daha afacan olan bir kardeşi temsil ediyor. Bunun pek göreceli olduğunu düşünmüyorum sizin dediğiniz gibi her zaman Honda araçları Toyotadan daha sportif ve göze daha hoş gelen bir yapısı olmuştur. (Tabi bu sportifliği sevmeyenler için durum farklı olabilir). Evet belki ezelden toyotacıyız ama hondanın iç-dış görseli benim için hep daha sevimli gelmiştir. Şuan ki güncel civic iç hacim ve görsellik olarak corollanın bütün kasalarından daha albenili. Motor mekanik konfor yönü tartışılır. Toyotalarda oturma pozisyonu genel olarak biraz yukarı konumlandırıldığı için bana pek güven vermiyor.  Hondalara oturduğunuzda aracın sizi sardığını size güven verdiğini hissediyorsunuz(hele ki benim gibi biraz kilo varsa).

Yeni civicin iç hacmindeki genişleme accordu anımsatsa dahi kesinlikle bir accord değil bunu kabul edemem :kötü: :rofl: Bu kıyaslamayı accord kullanıcıları kesinlikle kabul edemez :) Sen honda al hocam her zaman mantıkla hareket edilmez duygularımızı da ödüllendirmeliyiz :)

Hatta seni accord sahibi yapalım hocam bu duyguyu tatmak lazım :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2012-hatasiz-accord-115-binde-863504375/detay
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '05
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1284 : Kasım 15, 2020, 09:43:51 »
Selam aleyküm, forumda yeniyim umarım doğru yerde konu açmışımdır. Şöyle söyleyeyim benim şu an kullandığım araç Toyota Corolla hatchback tam otomatik. Yeni bebeğim olduğu için artık araç küçük gelmeye başladı ve Toyota Verso ya geçmeyi düşünüyorum. Eşimde kullanacağı için otomatik olması gerekiyor. Bütçem 85-95 arası. Biraz baktım 2005 2004 1.8 benzin&lpg elegantlar var haliyle yüksek kilometrelerde. Kilometre takıntım Toyota kullanan birisi olduğum için Toyota da yok. araçla ilgili motor şanzıman kronik sorun var mıdır yok mudur bilen abilerimizden kardeşlerimizden yardım istiyorum. Herkese hayırlı forumlar saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1285 : Kasım 15, 2020, 12:26:33 »
Güzel bir tercih olur fakat hem ikinci el olması hemde bakım geçmişini bilmemeniz açısından bir çok parçayı komple değiştirmenizi tavsiye ederim.
Antifiriz
V kayışı
Antifiriz su kabı gerekirse antifiriz boru hatlarını
Bujiler
Şanzıman yağı
Filtreler
Motor yağı
Gerekirse komple amortisörleri
Bu değişimler olduğu zaman bir 15 yıl sorunsuz binersin tabi kullandığınız parcalar ve iscilik önemli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1286 : Kasım 15, 2020, 14:06:14 »
Selam aleyküm, forumda yeniyim umarım doğru yerde konu açmışımdır. Şöyle söyleyeyim benim şu an kullandığım araç Toyota Corolla hatchback tam otomatik. Yeni bebeğim olduğu için artık araç küçük gelmeye başladı ve Toyota Verso ya geçmeyi düşünüyorum. Eşimde kullanacağı için otomatik olması gerekiyor. Bütçem 85-95 arası. Biraz baktım 2005 2004 1.8 benzin&lpg elegantlar var haliyle yüksek kilometrelerde. Kilometre takıntım Toyota kullanan birisi olduğum için Toyota da yok. araçla ilgili motor şanzıman kronik sorun var mıdır yok mudur bilen abilerimizden kardeşlerimizden yardım istiyorum. Herkese hayırlı forumlar saygılar.
Merhabalar,
Baktığınız araç şanzıman haricinde mükemmel bir araçtır,net bilgiye sahip değilim ama şanzımanı toyotanın başarısız olduğu yarı otomatik MMT şanzıman olması lazım bu konuda net bilgiyi form üyemiz tem oto @Ufuk Sönmez (16363) ve form modarötürümiz @Ahmet Güve (8047) beyler net bilgi verebilirler,aslında bakımlı ve düzgün kullanılmışsa ve sürüş tekniklerine uyulmuşsa MMT şanzıman da kolay kolay arıza vermez.
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kilometre: 95000
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1287 : Kasım 15, 2020, 17:42:46 »
Merhabalar,
Baktığınız araç şanzıman haricinde mükemmel bir araçtır,net bilgiye sahip değilim ama şanzımanı toyotanın başarısız olduğu yarı otomatik MMT şanzıman olması lazım bu konuda net bilgiyi form üyemiz tem oto @Ufuk Sönmez (16363) ve form modarötürümiz @Ahmet Güve (8047) beyler net bilgi verebilirler,aslında bakımlı ve düzgün kullanılmışsa ve sürüş tekniklerine uyulmuşsa MMT şanzıman da kolay kolay arıza vermez.

Evet MMT Şanzıman mevcut fakat bu göz korkutmamalı doğru ürün ile baskı balata değişimi yapıldıysa zamanında veya erkenden Şanzıman yağı değişimi olduysa sorunsuz kullanılabilecek bir araç.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 217 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1288 : Kasım 23, 2020, 19:46:31 »
Oğuzhan gardaş'ın videosundan sonra şunu anladım.  Toyotanızı sattıktan sonra çok özlüyorsunuz. onunla duygusal bir bağ kuruyorsunuz. Aynı duyguları ben de yaşadım, o yüzden yine Toyota aldım. Oğuzhan Gardaş da Corollasını yeni sattı ama  niyeti bozmuş yine Corolla alacak anlaşılan. Başlığa bakar mısınız ana kucağı demiş Corolla'ya :alkis:

10.20- Oğuzhan: Cruzu yeriz biz burda. Yine de 100'le de girmeyeyim :rofl:

Dayı: yol, bitti, haberin olsun, ben kapıyı tutuyom zaten, sorun yok. :rofl: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '05
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1289 : Kasım 28, 2020, 19:32:05 »
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bu arada aracımı sattım ama uygun bir verso bulamadım çünkü ülke geneli 4, 5 ilan mevcut birde sattığım aracım tam otomatikti verso da mmt şanzımanmış yani eski arabanda ki konforu vermez dedi bir kaç kişi kafam yine karıştı biraz bu yüzden. Şimdi kendimce bir alternatif düşünüyorum 2005 tam otomatik rav 4 de bakmaya başladım nasıl olur sizce?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1290 : Kasım 28, 2020, 19:52:24 »
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bu arada aracımı sattım ama uygun bir verso bulamadım çünkü ülke geneli 4, 5 ilan mevcut birde sattığım aracım tam otomatikti verso da mmt şanzımanmış yani eski arabanda ki konforu vermez dedi bir kaç kişi kafam yine karıştı biraz bu yüzden. Şimdi kendimce bir alternatif düşünüyorum 2005 tam otomatik rav 4 de bakmaya başladım nasıl olur sizce?
Rav 4 güzel araç ama onuda zannedersem 2001 , 2004 model aralığında şanzıman beyni kronik sorunlu olduğu formda konuşuldu konusunda olacak form içi arama yaparak detaylıca paylaşımları gözden geçirebilirsiniz.
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 217 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1291 : Aralık 28, 2020, 13:28:20 »
güncel

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1292 : Ocak 05, 2021, 17:29:21 »
Fiyat listesi başlığından buraya geldik,Mazda özgün bir araba,seçici kitlesi var tıpkı diğer Japonlar ve Toyota gibi,fiyatlar çok yükseldi,Mazda'yı seçen insanların tercihan büyük kentlerde oturması gibi bir durum söz konusu,İzmir'de bile 1 bayisi var,Anadolu'daki insanlar nasıl ulaşsın,yedek parça belki bir şekilde temin edilebiliyor ama Mazda ustası bulmak zor,Toyota'nın neredeyse her kentte veya yakın yerde servisi var,yetişmiş ustası var,Mazda bayileri müşteri ile ilgilenmiyordu,Ankara'da geçtiğimiz yıllarda bir bayiye uğradığımızda elimize fiyat listesi verdi, bayide 2 tane araba vardı biri japon diğeri meksika üretimi dedi hepsi bu..Artık insanların vakti kıymetli ve çok zor kazandıkları paralarının son kuruşuna kadar hakkını vermek istiyorlar ve ilgi görmek istiyorlar,fiyatlar premium gibi olunca tercihlerde değişiyor.genel değerlendirmem böyle..
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1293 : Ocak 05, 2021, 18:35:13 »
Fiyat listesi başlığından buraya geldik,Mazda özgün bir araba,seçici kitlesi var tıpkı diğer Japonlar ve Toyota gibi,fiyatlar çok yükseldi,Mazda'yı seçen insanların tercihan büyük kentlerde oturması gibi bir durum söz konusu,İzmir'de bile 1 bayisi var,Anadolu'daki insanlar nasıl ulaşsın,yedek parça belki bir şekilde temin edilebiliyor ama Mazda ustası bulmak zor,Toyota'nın neredeyse her kentte veya yakın yerde servisi var,yetişmiş ustası var,Mazda bayileri müşteri ile ilgilenmiyordu,Ankara'da geçtiğimiz yıllarda bir bayiye uğradığımızda elimize fiyat listesi verdi, bayide  tane araba vardı biri japon diğeri meksika üretimi dedi hepsi bu..Artık insanların vakti kıymetli ve çok zor kazandıkları paralarının son kuruşuna kadar hakkını vermek istiyorlar ve ilgi görmek istiyorlar,fiyatlar premium gibi olunca tercihlerde değişiyor.genel değerlendirmem böyle..

Artık insanların vakti kıymetli ve çok zor kazandıkları paralarının son kuruşuna kadar hakkını vermek istiyorlar ve ilgi görmek istiyorlar

İşte bu cümle herşeyi özetliyor. İstediği kadar sürüş zevki versin, ruhu olsun. Bu tür sebepler yüzünden zaten ilgi göremiyor Mazda Türkiye'de.
İstanbul, İzmir, Ankara'da Mazda'ya rahat binilebilir ama özellikle küçük yerlerde bu tür usta konusu sıkıntılı. Ama yine de pişti olmama hissi güzel.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Model Yılı: '15
  • 47 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1294 : Ocak 23, 2021, 20:19:15 »
Merhaba arkadaşlar,
Yıllarca benzinli verdik kullanıp çok memnun kaldığım için şimdi de
2015 model 1.6 dizel Verso bakıyorum. Araştırırken bmw motorun kronik sorunları olduğu yazılmış. Triger Zincir kırma filan büyük sorunlar.
 !!!
Ne dersiniz arkadaşlar, uzak durulması mi lazım dersiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '20
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1295 : Şubat 02, 2021, 11:44:22 »
Arkadaşlar iki araba var ikiside aynı fiyat diyelim sizce hangisi?
Civic HB Sport Plus 1.5 182 HP en fazla 30 000 km
BMW 318 veya 320i km si 80 000-120 000 arasi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1296 : Şubat 02, 2021, 11:53:12 »

Ben eski aracın hele de hor kullanılmış aracın sorunlarıyla uğraşacak kadar zengin değilim görüşündeyim. :)
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 217 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1297 : Şubat 02, 2021, 12:05:07 »
Sorunsuz araç alın derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1298 : Şubat 03, 2021, 12:32:34 »
Paranız çoksa bmv alabilirsiniz konforludur tok kapı sesi vardır öyle diyorlar (3.18 e bindim kalas gibi araba) ama sorunsuz sadece rutin bakımla uzun yıllar binmek isterseniz japon grubuna bakın.
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1299 : Şubat 03, 2021, 13:26:08 »
Ben farklı açıdan olaya girerek Accord diyorum :D