0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota gerçekten kaliteli ve elit bir marka ve gerçekten kaliteli marka fakat ülkemize özen göstermemeleri üzücü bir durum şahsen benim aracım 75.000 km de E180 ön takımdan rezalet bir şekilde ses geliyor ses yalıtımı desen diğer rakiplerine göre sınıfta kalıyor zaten performans olarak daha da geride kalıyor. Bir markaya bağlı kalmamak gerek sonuçta biz bir bedel ödeyerek alıyoruz ve bunları yaşamak üzücü bu tarz şeylerle can sıkmaktansa sürekli devirdaim değiştiririm daha iyi. Nasil ki sen mazda ile toyota konusu açılınca toyotayi gömçürüyorsan benim ki de öyle
@Kutay Asilbey (43052) Bey merhaba, verdiğiniz seçenekler arasında benim gönlüme de mantığımada civic öncülük ediyor. Premium hissettirmesi apayrı bir olay. İkisininde koltuğuna oturun ne demek istediğimi anlayacaksınız. Foto ve resimden ziyade asıl iş içine bindiğinizde ortaya çıkıyor. Mutlaka binip bir test edin her iki aracıda. Şerit takip konusunda şöyle bir tecrübem oldu son 2 haftadır. Evimi sattıktan sonra kalan parayla 2.araç olarak corsa aldım. Onda da şerit takip çarpışma önleyici sistem mevcut ve şerit takip müdehale ediyor. Öyle ahım şahım bir özellik değilmiş onu anladım, hatta daha çok risk oluşturuyor. Çünkü bizim ülkemizde yollar malum bir rogar kapağından kaçmak istedğinde araç sana müdehale ediyor ve bu durum bazen sinir bocuzu oluyor, yada diyelim ki dengesizin biri üstüne üstüne geliyor ani şerit değiştirmek istediğinde araç şeridin dışına çıkmamak için biraz direniyor, tamamen kendisine bırakayım desen bazen yol çizgilerini okuyamadığı için oda ayrı bir risk. Şuan eşim kullanıyor corsayı ve biner binmez o özelliği kapattığını, bana müdehale etmesinden hoşlanmıyorum dedi Civicn avantajı yeni kasa oluşu, sunroof oluşu, oturma pozisyonunun daha premium oluşu ve honda her ne kadar ülkemizde üretimden elini eteğini çekse de piyasaya acaip bir şekilde hakim olması tercih edilebilir. Yedek parça konusunda sıkıntı yaşansaydı opellerde yaşanırdı, o konuda da sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Tercihiniz hakkınızda hayırlı olsun.Ama şuda var vermiş olduğunuz örnek makyajsız civic. Bu verdiğiniz paraya makyajlı civic elegans almanız daha mantıklı. Makyajsız olanların en fulünde dahi otomatik kararan ayna yok bilginiz olsun. Makyaj sonrası multi mediada güncelleme, led farlar standart olarak sunuluyor. Executivede ekstra olarak; deri koltuk, siyah ön panjur, 17" jant ve anahtarsız giriş çalıştırma var. Bu özellikler sizce olmaz olmazsa executive alabilirsiniz ama aradaki fark afaki ise elegans tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.Mesaj Birleştirildi: Kasım 10, 2020, 11:44:40Hatta son olarak o fiyatlara çıktıysanız. LPGsiz sıfır km olanlarını almanızı öneririm https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-0-km-1.6-i-vtec-elegance-25-bin-tl-ekstrali-son-2-gun-872151952/detay
Selam aleyküm, forumda yeniyim umarım doğru yerde konu açmışımdır. Şöyle söyleyeyim benim şu an kullandığım araç Toyota Corolla hatchback tam otomatik. Yeni bebeğim olduğu için artık araç küçük gelmeye başladı ve Toyota Verso ya geçmeyi düşünüyorum. Eşimde kullanacağı için otomatik olması gerekiyor. Bütçem 85-95 arası. Biraz baktım 2005 2004 1.8 benzin&lpg elegantlar var haliyle yüksek kilometrelerde. Kilometre takıntım Toyota kullanan birisi olduğum için Toyota da yok. araçla ilgili motor şanzıman kronik sorun var mıdır yok mudur bilen abilerimizden kardeşlerimizden yardım istiyorum. Herkese hayırlı forumlar saygılar.
Merhabalar,Baktığınız araç şanzıman haricinde mükemmel bir araçtır,net bilgiye sahip değilim ama şanzımanı toyotanın başarısız olduğu yarı otomatik MMT şanzıman olması lazım bu konuda net bilgiyi form üyemiz tem oto @Ufuk Sönmez (16363) ve form modarötürümiz @Ahmet Güve (8047) beyler net bilgi verebilirler,aslında bakımlı ve düzgün kullanılmışsa ve sürüş tekniklerine uyulmuşsa MMT şanzıman da kolay kolay arıza vermez.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bu arada aracımı sattım ama uygun bir verso bulamadım çünkü ülke geneli 4, 5 ilan mevcut birde sattığım aracım tam otomatikti verso da mmt şanzımanmış yani eski arabanda ki konforu vermez dedi bir kaç kişi kafam yine karıştı biraz bu yüzden. Şimdi kendimce bir alternatif düşünüyorum 2005 tam otomatik rav 4 de bakmaya başladım nasıl olur sizce?
Fiyat listesi başlığından buraya geldik,Mazda özgün bir araba,seçici kitlesi var tıpkı diğer Japonlar ve Toyota gibi,fiyatlar çok yükseldi,Mazda'yı seçen insanların tercihan büyük kentlerde oturması gibi bir durum söz konusu,İzmir'de bile 1 bayisi var,Anadolu'daki insanlar nasıl ulaşsın,yedek parça belki bir şekilde temin edilebiliyor ama Mazda ustası bulmak zor,Toyota'nın neredeyse her kentte veya yakın yerde servisi var,yetişmiş ustası var,Mazda bayileri müşteri ile ilgilenmiyordu,Ankara'da geçtiğimiz yıllarda bir bayiye uğradığımızda elimize fiyat listesi verdi, bayide tane araba vardı biri japon diğeri meksika üretimi dedi hepsi bu..Artık insanların vakti kıymetli ve çok zor kazandıkları paralarının son kuruşuna kadar hakkını vermek istiyorlar ve ilgi görmek istiyorlar,fiyatlar premium gibi olunca tercihlerde değişiyor.genel değerlendirmem böyle..
Arkadaşlar iki araba var ikiside aynı fiyat diyelim sizce hangisi?Civic HB Sport Plus 1.5 182 HP en fazla 30 000 kmBMW 318 veya 320i km si 80 000-120 000 arasi