0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Corollanin temizine 30 bin ve üzeri istiyorlar. Bunların dışında focus 99-02 arası veya para durumuma göre 04-05 lancer da aklimda var. Bunlar için ne söylersiniz
Bu araçlara bakma amacim zaten donanım açısından zengin olmaları. Alacağım aracı da uzun bi süre satmayı düşünüyorum. En büyük çekingem tabi ki parça konusu. Temiz araca da rastlamak bayağı zor zaten
Selamun Aleyküm arkadaşlar, Yüce Rabbimden herkese hayırlı, sağlıklı, kazasız, belasız iyi seneler diliyorum. bizim kayınçoya araba alacağız ben 50. yıl corolla serisini tavsiye ettim ama yeni corolla'ya kafayı takmış durumda. yeni corolla'yı bilmediğim için sizlere danışayım istedim. Konfor, yakıt, sürüş zevki, tasarım, ergonomi, vites ve şanzıman olarak iki kasadan hangisini önerirsiniz. ( özellikle motor, şanzıman, konfor ve yakıt olarak) Her iki kasanın da en dolu paketlerini düşünüyor bu arada yani premium veya passion x- pack Her iki aracı da bilen tecrübeli arkadaşların tavsiyesine ihtiyacımız var. cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Focusun parçası olmamasına şaşırdım açıkçası. Bütçe olarak 40 bine kadar çıkabilirim lakin elimdeki bütün parayı bir araca bağlamak istemiyorum. Onun icin max. 30 bine kadar düşünüyorum. İşe girersem şayet o zaman çıta yükselir. Tutulan araç olarak da ya Renault ya volkswagene bakacağız o zaman. Onlarda da temiz bulmaya kalkarsan zaten yine 40 bine yaklaşıyor. 2000 model 300 binde degismeyen bir iki parça ve komple boyalı boraya 37 bin tl isteyenler var. Yine hatasiz diye 2005 clio 1.5 300 bindeki araca 35 çekenler var. Aracın bir direksiyonu ve 4 teker harici hiçbir özelliği yok. Ben de sinirleniyorum ve bu parayi buna vermektense 98 model japon araci alırım diye düşünüyorum lakin onda da diğer engelleri yani parça vs sorunlar ortaya çıkıyor.
Selamun Aleyküm Arkadaşlar, evi iş yerine yakınlaştırdığım için daha az km yapacağımdan 1.8 hibrit ch-r aracımı sattım. tecrübeli arkadaşların araç tavsiyelerine şimdiden teşekkür ederim. Düşündüğüm araçlar: 1.) 2018 1.2 turbo ch-r benzinli diamond paket2. 2018 toyota corolla benzinli x passion x pack paket3. 2018 toyota corolla benzinli premium paket 50. yıl serisi ( bir önceki kasa corolla'nın en dolu paketi)
Suziki SX4 hakkinda dusunceleriniz nedir