0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2009 Corolla 1,6 comfort benzin LPG 120.000 almayı düşünüyorum manuel vites kararsızım 48.000 TL fiyat istiyor tanıdık birisi ama bilemedim fikir verirmisiniz nelere dikkat etmeliyim parca parca 17 adet kaza var hepsi Ufak kazalar çoğunluğu arka Tampon toplam kaza tutarları 20.000 yapıyor en büyüğü 5700 olacak diğerleri ufak rakam duble teyp var ekranlı geri görüş kamerası var extra olarak orijinal Toyota çelik jant var 2800 jantlara vermiş sadece bir takımda kışlık lastik verecek fikir verirmisiniz şimdiden teşekkürler
Benzerleri 70 80 arası fiyat biçilirken bunun fiyatının düşük olmasının sebebi anlaşıldı. Bence bulaşmayın. 17 kaza yaptıysa araca hiç dikkat edilmemiş demektir. Hor kullanılmıştır ve başınıza iş açar.
Neredeyse araç fiyatının yarısı kadar hasar kaydı var ve 17 adet kazaya karışmış her nekadar ufak tefek kazalarda olsa hasar kaydı çok fazla, herşeyi geçtim aracı alsanız bile satarken o hasar kayıtlarını açıklayamazsınız kimseye derdinizi anlatamazsınız.
Arkadaşlar gereken cevabı vermiş, o arabanın ahı gitmiş vahı kalmış. O fiyatlara daha temiz araba bulmanız pek mümkün modeli düşük olsun ama temiz olsun kmsine takılmayın bakımlı olsun yeter ki? Hatta uzun süreli kullanmayı düşünüyorsanız 2003 model üstü d segment bile alabilirsiniz. Avensis, Accord bunları değerlendirmeniz 2009 corolladan çok daha iyi hissedirecektir.
Vw golf 5 1.6 Fsi comfortline aracım bugün satıldı. Bakalım yeni araç ne olur...
Hayırlı uğurlu olsun Orçun. Hedef ne?
Sağolun. Gönlüm yeni golflere ve astra j ye kayıyor. Almışken yeni yüzlü Golf 7 istiyorum ama şuan o zor gözüküyor. Bir süre güzelce bakıp karar vermem lazım aceleye getirmeden. Tabi araç fiyatları da artıyor sürekli.Toyota auris de düşünebilirim. Yeni clio hb de olabilir. Pek istemesem de mantık olarak düşünülebilir Renault clio. Kısaca tamamen duygusal Biraz karışık oldu
Valla ters zamanda satmışsın. Yeni yıl gelmeden hemen almanı tavsiye ederim. Hurda teşviği bitince fiyatlar garanti 5bin atar yine. Hemen astra j bul al derim. Ben 3 günde aldım corollayı. Tabi aşk evliliği gibi değil iillaki ama Mantık evliliği de zamanla seviliyor.
Arabanın ahı gitmiş bir durumu yok hep düzgün bir şekilde tamirini yaptırmışlar ama sıfır arabada değil tabiiUzun süre kullanicam tabiki o yüzden burdan Bilgi almaya çalışıyorum öncellikle arabanın bileni değilimBu araba manuel olarak geçiyor ama bu mmt sanjiman olmuyor degilmi manuel tam manuel oluyor mmt hakkinda okuduklarim beni biraz soğuttu gibi Avensis ve Accord bu yas ve km için biraz pahalı kalir bu fiyata alınacak araçlarda km çok yüksek yada motor sıkıntı olan yada olabilecek yüksek km araçlar olur bence yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Audi A3 1.6 fsi tek kapı göz kırpıyor bana 😀 al beni al beni diyorGolften sonra iyi olacağı kesin ama tek kapı olması dezavantaj yaratır mı.? İkinci araç olacak
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım forum hakkında da pek bilgim yok yanlış yere yazdıysam uyarın lütfen. ben uzun süredir auris almayı düşünüyordum ve bir ilan buldum. 2010 model makyajsız 1.6 132 hp manuel elegant 67 binde tramer bin küsür lira çamurlukta lokal boya var. araca 70bin fiyat istiyor. sizce bu araç bu kadar edermi alsam sıkıntı yaşarmıyım. şimdiden teşekkür ederimhttps://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-toyota-auris-1-6-elegant/meraklisina-tertemiz-66-000-km-hatasiz-132-hp-auris/12566561
Arkadaşlar corolla alacağım.Bi araç buldum fiyatıda uygun fakat kilometre konusunda açıkcası çekingen kaldım. Araç 93 model 1.6 xl modeli 340 binde fiyat 18.500 dedi satıcı pazarlık payı var yine hidrolik varmış araçta bu modeller enjeksiyonlumu gördüğüm kadarıyla elektrikli cam yok bunlarda siz önerirmisiniz. Hangi modelleri önerirsiniz 1.3 olarak sadece terra paketi düşünüyorum bütçem 25 bin civarlarında