0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki benim de merak ettiğim konu şu; selektör yapma hızı nasıl bu led farların? Şimşek etkisi yaratabiliyor mu?
Ürün elime ulaştı ve kapaktaki kazınan yeri kazıdım. Ürünler orijinal. 39 TL vergi ödedim
Aynen dediğiniz gibi ,yüksek bir tutar çıkmadı.25 TL ödedim vergiye.Haftasonu takmayaı deneyeceğim,görüntüleri buraya eklerim.Ampul Osram Ledriving HL.
Bi xenon gibi değildir diye tahmin ediyorum, bende led ampul sipariş verdim ama sadece aydınlatma iyileşir diye düşünüyorum, selektör hızı konusunda pek beklentim yok, malum tek ampul, vag grubu gibi yada opel grubu gibi led far teknolojisine çok önem vermiyor toyota. Mesaj Birleştirildi: Kasım 02, 2020, 16:23:27Aynen dediğiniz gibi ,yüksek bir tutar çıkmadı.25 TL ödedim vergiye.Haftasonu takmayaı deneyeceğim,görüntüleri buraya eklerim.Ampul Osram Ledriving HL.
Arkadaşlar öncelikle herkese şimdiden hayirli bayramlar. Bir kaç aydir yeni corollanin mercekli farı için beyaz led arastiriyordum. Yaptigim arastirmalar sonrasinda piyasadaki en iyi led ampullerin photon, osram ve philips in ürünleri olduğu kanaatine vardim. Photonun piyasada çok çakmasi oldugunu gördüm, orjinalleri de lümen degerine göre 500-800 tl arasinda geziyor. Philipsin de ayni civarlarda fiyati var. Yaptigim arastirmalar sonrasi tercihimi philipsten yana kullandim. Aliexpressten 330 tl ye philipsin HIR2 soketli “6000K Ultinon essential Led “ modelini sipariş verdim. Sipariş tarihinden yaklasik 6 gün sonra paket Türkiye gümrüğüne giriş yapti. Gümrükte yaklasik 15 günlük bir beklemeden sonra 17 tl gibi bir vergi ücretini Ptt Kargo görevlisine ödeyerek ürünü siparişimden 21 gün sonunda teslim aldim. Araçta takili olan ampul de philips marka. Çok kolay bir şekilde soketini söktüm ve yeni led ampulu yuvasina sokarak çevirdim ve led ampulle birlikte gelen ufak trafoyu da yine ampulle birlikte gelen klips yardimi ile farin yanindaki şaseye bağladim. Connectorler direk uydu takmasi çok kolaydi. Gece kontrol de ettim görüş gayet güzel hatta sağ yan ve sol yanda kalan kisimleri eskisine göre daha aydinlik oldugunu gördüm. Ben ilk kullanimda acikcasi memnun kaldim. Gündüz ledleri ve beyaz led sisler ile bire bir ayni renk oldu. Daha premium bir görüntü elde etmiş oldum. Uzunlar da eskisine göre biraz daha parlak, resimleri yüklüyorum farki siz de görün. Soldakiler eski sarı ampuller, sağdakiler beyaz led. [attach=1] İlave olarak gece yağmurlu hava performansini deneyimleyince yazarim.Mesaj Birleştirildi: Ağustos 10, 2019, 18:06:24Bu da farlarin görünüşü. İphone 6 ile çektigim icin çok fazla bir performans beklemeyin
Merhaba Samet Bey,2020 Corolla Vision MDS aracım var,ben de led xenon uygulaması yapmak istiyorum.Serviste takılan 402 tl olan led ampulü önerir misiniz,kalite ve performansı nasıldır? İyi bir şey almak istiyorum,bakmam gereken model HIR2 9012 (philips photon) diye mi aramalı mıyım?Mesaj Birleştirildi: Aralık 01, 2020, 13:53:55Alacağımız led xenon far sensörünün sağlıklı çalışmasına herhangi bir olumsuz etki eder mi?
Huseyin Bey linkteki urun icin yorumunuz nedir?https://www.photononline.net/urun/photon-ultimate-hir2-9012-led-headlight-9500-lumens-3-plus
yetkılı Serviste led far uygulaması yaptırdım necvox ampul takmıslar tırnaksız model araca sılıkon ıle yapıstırmıslar şaka gibi
O nasıl bir iştir. Ben de daha önceden serviste aynı marka ledleri taktırmıştım. Silikon sıkmamışlardı. Birde o ledler yanınca aşırı ısınıyor. Hatta o kadar ısınıyor ki sol ve sağ çamurluk ile kaputun birleşim yerleri dahi ısınıyor. O silikon erir ve akar. Çok saçma bir iş yapmışlar.