0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dediğiniz ürünün sitesinde 40W 17800 Lümen (Lux) yazıyor.
Aracımızı henüz teslim almadık ama eksiklerini şimdiden tamamlamaya başladım. Linkteki iki ürün arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? 7000 lümen yeterli aydınlatmayı sağlar mı? Bu ürünler zamanla fara zarar verir mi? Farların arka kapağının kapanmasına engel olur mu? Ve en önemlisi karşıdan gelenin gözünü rahatsız eder mi? Başka öneriler varsa değerlendirebilirim. https://www.photononline.net/urun/photon-ultimate-hir2-9012-led-headlight-9500-lumens-3-plushttps://www.photononline.net/urun/photon-mono-hir2-9012-led-xenon-7000-lumen-headlight
Photon alacaksanız milestone öneririm. Ben Philips kullanıyorum ve memnunum. Ayrıca philipste fan yok, telli soğutma var. Bu benim için tercih sebebi. Yalnız uzun zamandır piyasada bulunmuyor nedense. Az önce baktım n11de Philips girmiş stoklara ama hır2 için fanlı model mevcut. Onu da tercih edebilirsiniz. Araca zararı olmaz. Ben hiç selektör yemedim. Karşıdan bakınca göz almıyor. Farların arkasında kapak yok. Dolayısıyla öyle bir dert yok👍
Cevap için teşekkür ederim. Milestone serisi biraz pahalı geldi bana. Fanlı soğutma olmasının bir dezavantajı var mı? Aliexpress'deki ürünler hakkındaki fikirleriniz nedir? Yurtiçinde kazıklanmayıp oradan mı alsam acaba.
Benim için dezavantajı ses çıkarması. Önceki aracımda fanlı led vardı. Rolantide o fanın uğultusunu araç içinde duyuyordum. Ben duymuyorum ya da rahatsız etmiyor diyenler de çok. Beni rahatsız ediyordu. Fansız ise normal ampulden farkı yok. Arkasında soğutucu telleri var yaprak gibi. Aliexpressten de alabilirsiniz tabi fiyat farkı çoksa.
benimde bu konuyla ilgili sorum olacak, bende led montajı yaptım, muayenede sorun yaratırmı? Sonradan led montajı yapıp muayeneye girenler oldumu? Sonuç ne oldu?
Urun açıklamasında ve kutusu üzerinde 6000 olarak yazıyor
Ümit Bey çok teşekkür ederim,Markanın H4 modeli varmış linkini ekliyorum.https://www.sistemledmarket.com/femex-gt-nano-csp-force-h4-led-xenon-589Linkteki mağazadan N11 üzerinden ürünü aldım.Ürün montajını yaptığımdan beri arıza ışığı yada radyo ile ilgili bir problem yaşamadım.
Teşekkürler murat bey,Uzun zamandır form'a girmeyince iletinizi kaçırmışım verdiğiniz link'i kontrol ettim ama fiyat aşırı yüksek(640 TL) siz kaça almıştınız.