0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracın içinden mümkünse bir akşam birkaç fotoğraf çekip atabilir misin? Ayrıca bu işlemi yapan arkadaşlar da ne kullandıklarını ve ne sonuç aldıklarını buradan paylaşmaya devam ederse harika olur, ana konu gibi olur burası tek bir konuda toplanmış olur bütün tecrübeler.
Zaten daha önce deneyimimi paylaşmıştım.https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=88323.msg1109607#msg1109607
Youtube videolarını izlemiştim de acaba arkadaşın aldıkları ile sizinki arasında fiyat farkına değecek aydınlatma performansı var mı ? Arada ciddi fiyat farkı var çünkü ondan dolayı fotoğraf rica etmiştim.
Merhaba,2020 model corolla flame xpack için servis led far takıyor,fakat anladığım kadarıyla çok iyi bir led değil bu takılan.Philips led şuan internentte hır2 9012 koduyla şuan 400 TL civarı fakat stoğu olan biryer bulamadım.Osram da buladım.Bildiğiniz bir yer var mı alabileceğim?
Merhabalar,Bende aracım için led ampul araştırması yaparken şöyle bir video buldum kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.//www.youtube.com/watch?v=rFBBCOJUAXg
Osram veya Philips için 0534 605 5428 veya 0535 572 19 16 numaralarından arayın her türlüsü ellerinde var ama havale ile işlem yapıyorlar kapıda ödeme varmı bilmiyorum bende bulamayınca araştırma yaparken videolarına denk geldim aradım var. video bu
Far tavsiyesi istiyorum deneyen marka. Önerebilir mi kalite ve iyi aydinlattigi surece fiyati çok önemli değil
Yukarıda videosunu paylaştığım satıcıda varmış arayıp sorabilirsiniz,araç bilgileri eşliğinde tavsiyede bulunuyorlar.
Kendi ürünlerini satıyorlar hocam, philips veya osram led far sordum, var dedi. Resmi var mı dedim cevap vermedi. Osramp diye bir far yolayacaktı, sormasam osram yerine.
Ben Osram olarak sordum var demişlerdi ama detaya inmedim zaten kapıda ödeme olduğu için istediğiniz ürün değilse geri iade edersiniz.
Bende Türkiye’de philips bulamayınca geçen hafta Çin’den sipariş verdim 2 takım arkadaşım ve kendim için . 2 takım fiyatı 700 TL ürün şuan İstanbul gümrükte. Bakalım ne kadar vergi çıkacak...