0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rica Ederim Ümit bey,Kasım N11 kampanyasıyla almıştım, indirim kupon vs düştüğümde 480 gibi bir rakama geldi İlgilendiğiniz ürünle ilgili fiyatları ve site kampanyalarını takip etmenizi tavsiye ederim.
Sizin kanala abone oldum ama videolara tam bakma şansım olmadı ürün ile ilgili gece sürüşü videosu çekecem diyordunuz yükledinizmi video kanalda varmı.
Yok henüz çekemedim. Sokağa çıkma yasakları malum, şehir içinde de çekimin çok fark etmeyeceğini düşünerek kullandığım zamanlarda kayıt yapmadım. Tam performansını göstermek için aydınlatması olmayan karanlık gidiş gelişli olan yolda yapmayı düşünüyorum. Bu arada aboneliğiniz için teşekkür ederim bu şekilde talep edilip beğeni gösterilince yapabilmek içinde motivasyon kaynağı oluyor.
Merhaba Arkadaşlar,Ben de yeni Corolla Dream aldım, led ampül değişimi yapmak istiyorum. Merak ettiklerim aşağıda belirtilmektedir. Önerileriniz nedir?Serviste takılan led önerilmiyor onu anladım, hariçten alacağız bu durumda.1-Photon herhalde piyasada en yaygın kullanılan ürünlerden birisi, bunda lümen ile ilgili soracaklarım var, HIR2 9012 serisi olması gerekiyor, kendi içinde 7000, 9500 ve 12000 lümen var hangisini önerirsiniz, karşıya zarar vermeyecek, muayeneden sorunsuz geçecek vs.2-Bunun yanında park, iç aydınlatma, plaka vs herhalde hepsi T10 philips bakıyorum piyasada yok, 4000/8000K var, 6000K bulamadım. Photon un var kullanan var mı memnunmusunuz?3-Sinyallaerde de Photon T20 21/5W Exclusive Serisi PH7215 SNA bu kullanılıyor herhalde,Kullanıcı yorumları, öneri ve şikayetleri öğrenebilirmiyim. 3-5 pahalı olması önemli değil, önemli olan uzun ömürlü, güvenli ve kaliteli olması.Şimdiden teşekkür ederim
Teşekkürler. T10 ları doğrudan takıyoruz herhalde, ilave direnç vs olmuyor değil mi?İç aydınlatma ne kullandınız? T10 7023 mü?
Merhaba,Toplam kaç ampül gerekiyor, aracı daha almadım, pzt veya salı alacam,1-Ön Farlar Photon Milestone HIR2 9012 12000 Lumens Commander Edition Led Xenon +4 Plus x12-Sinyaller Photon T20 21/5W Exclusive Serisi PH7215 SNA Sinyal Led x 2Park, Plaka, Bagaj, İç Aydınlatma T10 yani x4 mü var mı unuttuğum3-Plaka, Bagaj, Park Photon T10 Beyaz LED 15'li Can-Bus Exclusive PH7023 x34-İç Aydınlatma PHOTON W5W T10 PH7021 Can-Bus Özel Plaka LED x 1Ben Plaka, Bagaj, Park Photon T10 Beyaz LED 15'li Can-Bus Exclusive PH7023 x4 + PHOTON W5W T10 PH7021 Can-Bus Özel Plaka LED x1 alayın bir adet fazla olsun. Aslında dediğinize katılıyorum iç aydınlatma hatta bagaj da önde led olmasına gerek yok gibi (yassı olmsa yeter gibi) sonuçta park gibi önünü aydınlatmayacak ki.