0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili Atakan Kardeşim,Yazmayacaktım ama yine dayanamadım...Bu koltuk problemini ben çok araştırdım diğer forumlarda da aynı sorundan bahseden arkadaşlar olmuş.Ben de burada yazmadan önce Auris Fan Club diye bir yerde yazmıştım; bir baktım ortalık fanatik kaynıyor.( auris fan club ve benzeri birkaç forumda)Hayatımda da ilk defa bir foruma yazmıştım...Bir görsen fanatikler nasıl saldırıyorlar inanamazsın."İlk defa böyle birşey duyuyoruz....aaaaaaa...nasıl olur vs."...Ben de bunun üzerine aynı forumda eski yazıları bir araştırdım, hiç şaşırmadım...Aynı sıkıntıyı sayısız kişi yazmış...ama şaşılacak olay şu oldu benim için ; "hiç duymadık böle birşey ilk defa senden duyuyoruz bunu" diye yazan fanatikler , bu şikayeti yazan kişilerin hemen altına ciddi söylüyorum hemen altına başka konularla ilgili yazılar yazmışlar; sanki bir üst satırda şikayeti yazan arkadaş hiç bu sorundan bahsetmemiş gibi Yahu nasıl duymazsın nasıl görmezsin aynı sayfaya hem de şikayeti yazanın hemen alt satırına yazı yazmışsın:) görmemiş duymamış...Neyse çıkarttım eski yazıları gösterdim de gördüler .... Körlerle sağırlar birbirlerini ağırlıyorlar Olay bu....Önce kendine bir oto süngeri beğen, kafanda birkaç seçenek olsun..sonra bir oto döşemecisine git sıkıntını anlat...koltuğu söküp takmak çocuk oyuncağı...taş çatlasa iki saatte işini hallet ve bas git...TOYOTA-SA Merkez ile sinirlerini bozmana gerek yok; zaten adam olsalardı satmazlardı dimi, baktılar olmuyor daha fazla bu kafa ile yediremeyeceğiz millete...2010 modellerde de değişen bişey yok; yine daracık koltuğa o takoz yan destekleri koymuşlar; bacağın o yan desteklerin üzerinde oturuyorsun...Koltuğu geniş yapıp o destekleri yine koysalar süper olacak ama yok...anlatamadık Netice de işlerine gelince "Auris spor araç" olduğu için bu koltuk konmuş??..ama 1.4 motor 90hp MMT dizel 1.300 kg. aracı çekmiyor deyince " bu araç spor araba mı, ekonomik bir aile aracı" diyorlar )) Yahu bu araba spor ise bu aracın tavanı niye böle yüksek diyince yok bu araba aile aracı diyorlar Direksiyon sorunu bende de vardı; tıkırtı sesi..genel bir sorunmuş...direksiyon mafsalını değiştiriyorlar sağolsunlar...Ama sorun bundan sonra başlıyor...Direksiyon hangi açıda olursa olsun anahtarı çektikten sonraufacık bir hareketle kilitleniyordu fabrika çıkış hali ile. Mafsalı değiştirdikten sonra bir baktım direksiyon farklı açıda duruyorsa yani düz durumda değilse kilitlenmiyor ya da kilitlenmesi için direksiyonu düz duruma getirmen gerekiyor. Bunun da kavgasını yaptık serviste , sonunda gerçeği öğrendik ; mafsal değiştikten sonra fabrika çıkış ayarına getiremiyorlarmış oh oh ne güzel ) bana ne kardeşim bana doğru olan bu ayarı yapın verin değilmi???)) boşver kimle uğraşacaksın siniri bozmaktan başka eline ne geçecek...boş veeeeeeeeerrrrr .....Yani mafsalı değiştirttikten sonra direksiyonu önce düz konuma getireceksin sonra anahtarı çekeceksin...böylece direksiyonu kilitlemek için yarım tur direksiyona asılmak zorunda kalmayacakmışsın Tabii arabanı yokuşta park ettin direksiyonu da kaldırıma doğru kırdın , anahtarı çıkarttın..direksiyonu kilitlemek için öyle bir asılıyorsunki dönsün de kilitlensin diye...Ne diyeyim gül gül eğlen Aurisin yan dikiz aynalarına baktınmı hiç; eski Corolladan almışlar Sonra "eski kuş serisi kafası" ile araç yapmaya devam ediyorlar deyince sinirleniyor insanlar...O hatalı dikiz aynalarını hiçmi biri farketmez yahu...Ya da en azından "yahu baştan başa yepyeni bir tasarım yapıyoruz, iç tasarımı ve dış tasarımı ile yepyeni bir araç yapıyoruz, şu eski yan dikiz aynalarını buraya koymayalım ayıp olur " demez....Geçenlerde Toyota-SA Merkezden biri aradı "Ahmet Bey merhabaaaaa, yeni Auris çıktıııııı, 6 ileri vitesssssss, dizelin torkunu da yükselttikkkkkkkk, 5 sene de garanti veriyoruzzzzzz, aracınızı yenilemek istermisinizzzzzzzzzzzzz".......)))))))Hadi yaaaa, gerçektenmiiiiiiii, tabiki hemen değiştirelim...aradaki farkı da baban ödeyecek dimi )))....Yahu ufak tefek değişiklikleri anlarım, ya da bir ürünün "ürün gelişimini" anlarım...camdan gelen ses, şurdan gelen ses burdan gelen ses...zamanla bunlar gerçek kullanım şartlarında test edilir geliştirmeleri yapılır eski araçlar da çağrılır aksaklıklar giderilir...Ama sen bu kadar araştırma yap yeni bir araç piyasaya sür şaşalı şaşalı...sonra da "aaaaaaaa pardon yanlış olmuş; dizeli 6 vites yapalım, torkunu arttıralım, 5 sene de garanti verelim...Siz bir sene önce aldığınız yeni tasarım bir aracı getirin ölü fiyatına bize verin, üzerine de bir dünya para bayılın yine ; biz mutluuuuuuuuu siz yine aptal olun" ))))))