0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atakan bey, tanışma bölümünde tanışma yapmamışsınız, burada da tanışma fanatikliği vardır Lütfen öncelikle tanışma bölümüne uğrayın, aksi halde diğer forumlardaki gibi Auris karalaması yaptığınız sonucuna burada da varılabilir.Birçok tanıdığım Auris'in koltuğu ile oldukça rahat bu arada, biraz gençlere yönelik tasarlandığı için Auriste Corolla'nın konforunu beklemek yanlışlık olur.
Siz bu Auris'i alırken hiç test etmediniz mi?
Atakan kardeşim sen Aurisi hangi tarihte aldın rica etsem söyleyebilirmisin?
benim asıl merak ettiğim ve sizinle tartışmamın sebebi sizin kendinizi toyota şövalyesi ilan eder tavırlarınız ben koltukta sorun olduğunu düşünüyorum ve bu fikrimi paylaşan bir çok arkadaşım varken ve bu fikirlerimizi görmezlikten gelen birçok toyota fanatiği varken ve herkes bu olayların farkındayken neden hala benim fikirlerimi çürütmeye çalışıyorsunuz???TOYOTA AURİS'İN SÜRÜCÜ KOLTUĞU SORUNLU (ÜRETİM HATASI) bunu kabul edin artık
Kusura bakmayın ama birkaç kullanıcı sorunlu dedi diye sorunlu olarak kabul edecek değilim. Ayrıca hiç kimsenin şovalyesi de değilim. Diğer konularımı okursanız yeri geldiğinde en ağır eleştirileri ben yapıyorum toyota aleyhine, ayrıca günlük kullanımda da toyota kullanmıyorum. Lütfen ön yargılı mesajlar atmadan önce bulunduğunuz ortamı inceleyin.Dar ve yüksek dedim, oturuş pozisyonu bakımından, yoksa dış boyutlardan bahsetmiyoruz bu konuda.İlk bir ay rahatsız etmedi diyorsunuz, bunu niye daha önce belirtmediniz?
laf ebeliği dediğiniz şeye biz burada tartışma, paylaşım, kritik ve muhabbet diyoruz bir kere. Eğer bu konuda rahatsızlığınız var ise veya fikirlerinize karşı gelen olmasını istemiyorsanız yanlış yerdesiniz.Yukarıda bahsettim, bu sorun Ahmet bey bu konuyu açmadan önce de gündeme gelmişti (ararsanız o konuyu da bulabilirsiniz) o konu üstüne Toyota bayiine gidip koltuğu inceledim. Diğer koltuklardan dar olduğunu kabul ediyorum, ancak belirtilen bölümlerin bacakların altında kalması çok çok zor, ve bende bu gibi bir problem olmadı.İlk bir ay rahatsız etmemesi birçok şeyi değiştirebilir malzeme'nin aşınması, hatalı temizleme, koltukların üzerine yanlışlıkla dökülebilecek sıvılar, vs gibi birçok diğer unsur girer işin içine.Ve de sizin Auris kullandığınızdan çok daha uzun süre Toyota kullanmış biriyim, bunu da ekleyeyim.
ben sorunumu paylaştım siz direk savumaya geçtiniz hala laf ebeliği yaptığınızı düşünüyorum yeterli bilgiye sahip olmadığınız konularda yorumyapmak zorunda hissetmeyin kendinizi lütfen...benim sorunumu yazmamdaki amacım benimle aynı sorunu yaşayan insanlarla fikir alışverişi yapmak...alper bey benden çok daha fazla toyota kullanmışsınız (bu kanıya nerden vardığınızı da anlamış değilim) kusura bakmayın sanırım bu konuyu sizinle tartışmamam gerekiyor... yorumlarınız için teşekkürler...
alper bey benden çok daha fazla toyota kullanmışsınız (bu kanıya nerden vardığınızı da anlamış değilim) kusura bakmayın sanırım bu konuyu sizinle tartışmamam gerekiyor... yorumlarınız için teşekkürler...
ben sorunumu paylaştım siz direk savumaya geçtiniz hala laf ebeliği yaptığınızı düşünüyorum yeterli bilgiye sahip olmadığınız konularda yorumyapmak zorunda hissetmeyin kendinizi lütfen...
benim sorunumu yazmamdaki amacım benimle aynı sorunu yaşayan insanlarla fikir alışverişi yapmak...
Böyle olsa bile diğer çözüm türetmeye yönelik mesajları görmezden gelmeniz veya tersleyerek geri çevirmeniz haksızlık ve saygısızlıktır.
Lütfen ban önerdiğiniz çözümü üstteki satırlarda gösterirmisiniz düşüncelerimi açıkça söylemem site yöneticisi olarak sizi ve arkadaşlarınızı rahatsız edecekse isterseniz üyeliğimi iptal edeyim siteyide terk edeyim kendinizi rahat hissedecekseniz benim için sorun değil...