0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hadi bakalım Atakan Kardeşim burdan yak ...Sen beni dinle...hiç sinirini bozma...Servisler de bu olayı kabul ediyorlar artık.30.000,-km bakımında MT arkadaşlardan biri sağolsun yanıma geldi..."abi böle böle... bu koltuk ile ilgili benzer şikayetler çoğaldı...sen ne yaptın ?...TOYOTA'dan ayrılma bir usta var...ona yönlendiriyoruz...git halletsin, burada çözemeyiz bu işi..."."Sağol sevgili kardeşim ama ben aylar önce hallettim; ama yine de ilgin için teşekkür ederim dedim".
Benzinli araçlara takılan hız sabitleyici hala dizellere takılamıyor. Nedendir bilinmez ama dışarda takıyorlar.
selamlar, son bir yılda 15 kilo kadar aldım. 1.82 boy 98 kiloyum, 2 aydır 2012 auris manuel aracımda yarım saatten uzun süren yolculuklarda, oturma alanının yanındaki destek minder bacağımı acıtıyor. minderlerde demir gibi bir şey var yan koltukta bunlar yok. google da durumu ararken baktım bizim forumda bu konu görüşülmüş. çözüm koltuk minderinin değiştirilmesi ile çözülüyor. sizlerden istanbulda mümkünse anadolu yakasında bu işi çözebileceğim firma tavsiye etmenizi rica ediyorum. iyi günler.