0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İndirimleri aynen yansıttığı için Toyota'yı tebrik ediyorum bu arada.edit: yeni avensis'teki indirim baya güzel olmuş bu arada!
bu arada müşteriye zam yok ama bayi giriş fiyatlarına zam gelmiş500 tl-750tl civarı
Yani kârdan zarar var
8M. toplantısındaki kahvaltıya beğenmiştin aynısını tekrarlarız Özcan bey fazla bekleme derim sat ufaklamadan
Zaten Japon yeninde düşüş var.Kredi ödememde düşüyor haliyle.. Kahvaltı için ayrıca teşekkürler..Antalya'ya gelince muhakkak uğrarım...
Özcan Yoksa sendemi japon yeni mağdurlarındanmısın Miktar çokmuyduRicaederim, Beklerim ama gelipde haber vermezseniz kırılırım
Kesinlikle haklısınız Uğur bey, geriye dönük vergi geri ödemesi olmalıdır aslında ama bu yönetimin böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum İndirimleri aynen yansıttığı için Toyota'yı tebrik ediyorum bu arada.edit: yeni avensis'teki indirim baya güzel olmuş bu arada!
müşteri fiyatlarında zam yapmamışlar ama bayinin giriş fiyatına zam yapmış sabancı, şimdi bayi ne yapsın...ayrıca 2. el araçlarına düşük fiyat verilmesi normaldir, şöyle örneklemek lazım, bizim burada çalışan arkadaşımız ötv indiriminden önce 2007 model auris 1.6 comfort modelini 28e alıcı bulmuştu, peki bugün aracın sıfırı 31600 olmuş, üstelik bu fiyattan indirim alınma şansı hala var, doğal olarak bu arkadaşımız 2. el aracını satmakta ısrarcı ise fiyatını 24-25lere çekmek zorundadır. auris'in 2. el 24-25 düşünce 2006 corolla hb de 20-21 düşer, yani zincirleme olarak 2. elller düşer...benim tavsiyem parası olan alsın sıfırını 2. elini sonra sattın, olmayanda bu durumdan pek şikayetçi olmasın, zaten bu durumun böyle olacağı belliydi...