0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güldüm sabah sabah Umut abicim 1.4TDİ Marina sana 17.000TL Ama Suzuki Maruti bu fiyatlarla alınmaz, fiyat da veremem 4.000 desem ayıp olur en iyisimi sende kalsın
%6'lık düşüş ile herkes 2 litre motorlu araç alacaktır diye düşündüler herhalde
Utku bey aurisde fiyat ne olcak bilgin varmı?
liste fiyatı 32500 olur
teşekür ederim güzel fiyat zam olmazsabiliyormusun sabahtan bazı markaların internetden fiyatlarına bakayım dedim bazı uyanıklar hemen ekranlarını dondurmuş güncellemede diyor yani anlaşılan ilk önce bindirecekler sonra indirecekler
Hem arac satmakta zorluk yaşa,hemde kazık atmak için çalış çabala.Pes yani..Hİç bir şey demiyorum artık...
Tata Marinaya 17.000 den bir lira fazla vermem haberin ola:)))))))))))))))))))))))))))))))
Talebi ölçmek isteyeceklerdir haklı olarak Talebe göre indirimi ne kadar yansıtacaklarına karar verirler
Büyük ihtimalle ince hesaplara girdiler. Halbuki indirimden önce liste fiyatından 3.000Tl. altına peşin alabiliyordun aracı. bakalım şimdi ne çıkacak. Eğer olması gerekenden bir farklılık çıkarsa bence Tüketicilerde uyanık olmalı. Sonuçta parayı verecek olan onlar ve parayı isteyen üreticiler. Arz-Talep iyi kullanılırsa denge sağlanır.
bence tüm otomotiv firmaları en az 500 tl zam yapacak...tabi bu ötv indiriminden dolayı milletin gözüne gözükmeyecek..