0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Buna fırsat bile denmez zaten. Eskiden pazarlıkla indirilen fiyatlarda şimdi indirim yapmıyorlar. AYrıca madem sotklar çok birikmişti de bu indirim paketi uygulandı, şimdi nerede o stoklar? Kimileri olayı hemen pazarlama stratejisine çevirmeye çalışıyorlar gibime geliyor.O kadar panik olmaya gerek yok bencede İlhan arkadaşımızın da söylediği gibi. Tüketicide elindeki gücün farkında olmalı. Piyasaya hareket getirmek istiyorlarsa (bazı büyük kartellere değil) o zaman Ötv. yi akaryakıtta indirselerdi. Böylece toplumun geneline bir faydası olurdu.
Vergi indirimi her zaman iyidir.Uzun zamandir indirilsin indirilsin diye soyleyip durduk hepimiz, simdi de arac kalmadi, yok ikinci eli dustu diye yakiniyoruz.Indirsen bir turlu, indirmesen bir turlu. Demek ki milletimizin bir kisminda para var ve bu ani bekliyormus. Yeni arabalari hayirli ugurlu olsun.
Peki distribütör madem satılmıyor neden 50 tane siyah Auris almış??)
hepsi boş arkadaşlar. ben 2009 corolla comfortu 2008 ağustosta 35.750 e aldım, şimdi ötv indirimli fiyatı 33.700. 2000 lira zararımı devlet bana iade ececekmi? yani aynı araçtan devlet 2 farklı vergi almış olmuyormu? tüketici yasasına göre bankalar faiz oranlarını düşürdüğünde, eski faiz oranlarından alınan kredilerde başvuru yapılırsa yeni oranlardan ödeme planı yapılması gerekiyor. vergi içinde aynı şey söz konusu olmalı.