Gönderen Konu: LPG'de Gaz Pedalına Dokunuşta Tekleme  (Okunma sayısı 25313 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 3000
  • Model Yılı: '19
Ynt: LPG'de Gaz Pedalına Dokunuşta Tekleme
« Yanıtla #60 : Temmuz 03, 2020, 18:17:36 »

bugun bayiye gittim mehmet özenç ile telefonda ustam konuştu sanırım elektirigi benzin enjektöründen almışlar , bobinlerden aldılar bu sefer hazır kurulu ayarları yüklediler şuanda öncekinden iyi ama yinede arada tekliyor , yüksek devirlerde cvt vites degişimlerinde silkeliyordu şuanda daha pürüzsüz geçiyor

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Temmuz 03, 2020, 18:17:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 116000
  • Model Yılı: '12
  • 18 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Temmuz 03, 2020, 20:14:48 »

2 araca geçen ay lpg taktırdık....biri 2014 cvt advance 10 bin kmde .............diğeri 2017 cvt advance 15000 kmde.....bahsettiğiniz şeyi 2 side yapıyor...
benzinde denedim benzinde de yapıyor ama çok nadir....araba kendi kendine akarken tekrar gaza bastığımız zaman bi tık vurduruyor tekleme gibi sallıyor ....ama her zaman yapmıyor , şehir içinde de ayağımızı gazdan çekip araba akarken tekrar basınca yapıyor..
başka hiç bir sorun yok...sport modda basıyoruz 200 le giderken bile en ufak tekleme yok ,, ani ivmelerde tekleme yok...sadece bahsettiğimiz gibi...
bu arada lpg kiti atiker grand......diğer aracım manuel 2013 advance idi onda brc kit vardı ondada vardı bu olay..onada 10 bin kmde taktırmıştım lpgyi...o yüzden buji ve buji kablolarından hiç şüphe etmedim...brc berbattı stop etme vardı , devirde oynama vardı...sözde bulunduğum yerin en iyi brc servisi ...
sanırsam motorun lpgye verdiği bir tepkime olarak varsayıyorum.
bu olayı çözen varsa burada paylaşırsa sevinirim.
Arkadaşlar aynı sorun ben de var. Prins Teknomax KİT takılı 6000km oldu. Bir kaç defa ayar yaptırdım bujileri değiştirdim tam randıman alamadım. Yukarıda bahsedilen olayın aynısı yaşadığım sıkıntı. Bugün Ankara Mocan Otogaza aracı götürdüm uzun nozul takmamız lazım dediler. Sizce ne yapmalıyım 100₺ maliyeti var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #62 : Temmuz 03, 2020, 20:26:15 »
Arkadaşlar aynı sorun ben de var. Prins Teknomax KİT takılı 6000km oldu. Bir kaç defa ayar yaptırdım bujileri değiştirdim tam randıman alamadım. Yukarıda bahsedilen olayın aynısı yaşadığım sıkıntı. Bugün Ankara Mocan Otogaza aracı götürdüm uzun nozul takmamız lazım dediler. Sizce ne yapmalıyım 100₺ maliyeti var.

benimde sorun aynı şekilde nozullar biraz geride kalıyor galiba yanma odasına , montajı yaptırdıgım yer böyle bişey teklif etseydi direk yaptırırdım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 18 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Temmuz 03, 2020, 21:00:25 »

benimde sorun aynı şekilde nozullar biraz geride kalıyor galiba yanma odasına , montajı yaptırdıgım yer böyle bişey teklif etseydi direk yaptırırdım.
Ben de ikilemde kaldım yaptırıp yaptırmama hususunda. Bunu teklif eden servis montaj yaptırdığım yer değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Temmuz 03, 2020, 22:38:17 »
Sabahleyin Adana Olgun Oto’ya gideceğim. Landirenzo ana bayii’ler. Hatay’da daha arabaya el sürdürmeyeceğim. Telefonda görüştüm bugün kendileri ile. Gelin hallederiz sorununuzu dediler. Trafikte on binlerce corolla var. Bu sorun tek bizde mi var arkadas ? Lpg’de en uyumlu marka. Yani bizim dışımızda takılan sistemlerde hepsinin mi montajı süper ? Gerçi 2016 corolla var babamda. Adıyaman’da MGS otogaz sistemleri var. Fatih MURAT usta. Belki ilk defa duyacaksınız ama adamın kendi tüp markası var. 15 yıl Hollanda geçmişi var. 2016 yılında babamın arabaya o taktı tüpü. Daha bugüne kadar tık demedi araba. Bugün kendisini aradım konustum. Landirenzoların yeni sistemlerinde şifre var ben müdahele edemem dedi. Ama tüp sisteminin benzin strateji geliştirme ayarı mı ne olması gerekiyormus. VVT-I motorlarda sürekli değişkenlik mi ne gösteriyor dedi. O özelliği yoksa eğer ya da var olduğu halde aktif değilse dedi, lpg ile benzin arac yuke bindiğinde felan sürekli çakışır tekleme yapar dedi. İsteyen istediği kadar ayar yapsın çözüm bulamaz dedi. Tabi işçiliğin iyi olmaları ayrıymıs. Bir de bunlar benim anladıklarım, konuya vakıf değilim tam. Bakalım yarın neler olacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 18 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Temmuz 03, 2020, 23:18:52 »
Ben de yarın gidip mevcut nozulları uzunları ile değiştireceğim bakalım inş düzelir alt devirdeki teklemeler. Gelişmeleri buradan paylaşırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 58000
  • Model Yılı: '18
  • 67 kere teşekkür etti
  • 172 kere teşekkür edildi
Ynt: LPG\'de Gaz Pedalına Dokunuşta Tekleme
« Yanıtla #66 : Temmuz 03, 2020, 23:41:30 »
ben olsam anlaşma yapardım, sorun düzelirse parasını verir, sorun düzelmezse eski nozulu geri taktırırdım, (velevki taktı ama sorun aynen devam ediyor o zaman nolacak?)

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 03, 2020, 23:44:34
Ayrıca uzun nozulun 4 lü fiyatı 10 lira kendiniz bile yapabilirsiniz, https://www.hepsiburada.com/2m-lpg-enjektor-uzun-nozzle-pm-HB00000MMB8T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Temmuz 03, 2020, 23:47:56 »
Sabahleyin Adana Olgun Oto’ya gideceğim. Landirenzo ana bayii’ler. Hatay’da daha arabaya el sürdürmeyeceğim. Telefonda görüştüm bugün kendileri ile. Gelin hallederiz sorununuzu dediler. Trafikte on binlerce corolla var. Bu sorun tek bizde mi var arkadas ? Lpg’de en uyumlu marka. Yani bizim dışımızda takılan sistemlerde hepsinin mi montajı süper ? Gerçi 2016 corolla var babamda. Adıyaman’da MGS otogaz sistemleri var. Fatih MURAT usta. Belki ilk defa duyacaksınız ama adamın kendi tüp markası var. 15 yıl Hollanda geçmişi var. 2016 yılında babamın arabaya o taktı tüpü. Daha bugüne kadar tık demedi araba. Bugün kendisini aradım konustum. Landirenzoların yeni sistemlerinde şifre var ben müdahele edemem dedi. Ama tüp sisteminin benzin strateji geliştirme ayarı mı ne olması gerekiyormus. VVT-I motorlarda sürekli değişkenlik mi ne gösteriyor dedi. O özelliği yoksa eğer ya da var olduğu halde aktif değilse dedi, lpg ile benzin arac yuke bindiğinde felan sürekli çakışır tekleme yapar dedi. İsteyen istediği kadar ayar yapsın çözüm bulamaz dedi. Tabi işçiliğin iyi olmaları ayrıymıs. Bir de bunlar benim anladıklarım, konuya vakıf değilim tam. Bakalım yarın neler olacak.
Adana'ya gidin ama landinin ayarı çok zor kendi bayisi bile bazen yapamıyor ustada hata yok sistem çok değişik bağlantı kablosunu bulmak bile bazen zor oluyor,landirenzo yazılımında valfmatik destek yazılımı var bütün hatayı o yazılım verdiriyor aracın orjinal yakıt yazılımıyla çakışıyor LPG ayarını çok iyi yapmak gerekiyor o marifette usta bulmak lazım yakıt haritasını yolda her yükte en ince ayrıntısına kadar ayarlamsı gerekiyor aynı aracın 2018 modeline AKL obd2 sistemi taktırdım ertesi gün Hatay'dan Çanakkale'ye dolaştı geldi ve daha sonra bu güne kadar tık demedi benzinden farkı yoktu.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 18 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Temmuz 04, 2020, 00:08:56 »
ben olsam anlaşma yapardım, sorun düzelirse parasını verir, sorun düzelmezse eski nozulu geri taktırırdım, (velevki taktı ama sorun aynen devam ediyor o zaman nolacak?)

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 03, 2020, 23:44:34
Ayrıca uzun nozulun 4 lü fiyatı 10 lira kendiniz bile yapabilirsiniz, https://www.hepsiburada.com/2m-lpg-enjektor-uzun-nozzle-pm-HB00000MMB8T
Hocam teşekkür ederim aynen sizin dediğiniz gibi yapacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Temmuz 04, 2020, 13:57:33 »
Evet arkadaşlar. Bugün arabamı Adana Olgunlar LPG’ye götürdüm. Kendileri Landirenzo Ana Bayii. Yukarıda bahsettiğim tüm sorunları onlara da anlattım. Kaputu açtılar baktılar. Bu bizim işçiliğimiz değil dediler. İşçiliği yapan çok değerli usta, sistemin elektrik kablolarını elle bağlamış akünün kutup başlarına. Önce labloları güzelce bir iletken parçaya tamamen lehimleyip, kabloları öyle bağladılar kutup başlarına. Tabi burada bitmedi. Bobinlerin olduğu kısımdaki elektriğin alındığı kabloyu da bağlamamışlar. Öylece boştaydı. Usta inanamadı. O kısmın da tesisatını sil baştan bağlayıp yaptı. Akabinde aracı bilgisayara bağladılar değerler hep sorunluydu. Hacı Usta, kaputu açıp nozıllara baktı. Nozıllara bağlı olan 3. Hortumda kaçak tespit etti. Hava alıyordu araç oradan. Bu sefer tüm nozılları söktüler. Yine arabaya montajı yapan çok değerli usta, nozıllara baca borusu büyüklüğünde delik açmış. Deliği büyük açtığı yetmemiş gibi hortumu bile bağlayamamış. Yeni nozıllar delindi ve montajı yapıldı. Bilgisayarla teste çıktık. Benzin değelerinin aynısını lpg değerlerine kopyaladı. Araba çiçek gibi oldu Allah’a şükür. Benzinde mi Lpg’de mi anlayamadım. Adana’dan Hatay’a geldim. 215’e kadar zorladım arabayı. Maşallah tık demedi. Allah iyi ustaya denk getirsin. Haftalarca usta araştırın arkadaşlar. 200 Bin TL’ye yakın para verdiğiniz arabayı, cellatın birine teslim etmeyin. 2 saatin içinde arabınızın içinden geçerler, ne olduğunu anlamazsını. Benden size tavsiye. Sorunsuz günler diliyorum herkese.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #70 : Temmuz 04, 2020, 14:20:10 »
Evet arkadaşlar. Bugün arabamı Adana Olgunlar LPG’ye götürdüm. Kendileri Landirenzo Ana Bayii. Yukarıda bahsettiğim tüm sorunları onlara da anlattım. Kaputu açtılar baktılar. Bu bizim işçiliğimiz değil dediler. İşçiliği yapan çok değerli usta, sistemin elektrik kablolarını elle bağlamış akünün kutup başlarına. Önce labloları güzelce bir iletken parçaya tamamen lehimleyip, kabloları öyle bağladılar kutup başlarına. Tabi burada bitmedi. Bobinlerin olduğu kısımdaki elektriğin alındığı kabloyu da bağlamamışlar. Öylece boştaydı. Usta inanamadı. O kısmın da tesisatını sil baştan bağlayıp yaptı. Akabinde aracı bilgisayara bağladılar değerler hep sorunluydu. Hacı Usta, kaputu açıp nozıllara baktı. Nozıllara bağlı olan 3. Hortumda kaçak tespit etti. Hava alıyordu araç oradan. Bu sefer tüm nozılları söktüler. Yine arabaya montajı yapan çok değerli usta, nozıllara baca borusu büyüklüğünde delik açmış. Deliği büyük açtığı yetmemiş gibi hortumu bile bağlayamamış. Yeni nozıllar delindi ve montajı yapıldı. Bilgisayarla teste çıktık. Benzin değelerinin aynısını lpg değerlerine kopyaladı. Araba çiçek gibi oldu Allah’a şükür. Benzinde mi Lpg’de mi anlayamadım. Adana’dan Hatay’a geldim. 215’e kadar zorladım arabayı. Maşallah tık demedi. Allah iyi ustaya denk getirsin. Haftalarca usta araştırın arkadaşlar. 200 Bin TL’ye yakın para verdiğiniz arabayı, cellatın birine teslim etmeyin. 2 saatin içinde arabınızın içinden geçerler, ne olduğunu anlamazsını. Benden size tavsiye. Sorunsuz günler diliyorum herkese.

düşük devirlerde veya gaz kesip araç kompresöre girince tekrar gaz verdiginiz zaman tekliyor mu 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Temmuz 04, 2020, 14:29:09 »
düşük devirlerde veya gaz kesip araç kompresöre girince tekrar gaz verdiginiz zaman tekliyor mu
şuan için bir tekleme yok araçta, kalmadı şükür

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 18 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Temmuz 04, 2020, 16:00:28 »
Ben de bugün Ankara’da Asil Otogaza gitttim. Mocan otogazda değişmesi gerekiyor dedikleri nozulların değişmesine gerek yok dediler. Tek tek nozul çaplarına baktılar ve uygun dediler. Zeki Bey, enjektörlerin elektriksel bağlantı yerlerini değiştirdi sonrasında yol testine çıktık. Benzinle lpg değerlerinin eşit olduğunu söyledi ve rölanti dahil araç düzeldi. Esnaflık ötesi, bir lira para almadı Prins bölge sorumlusu olduğu için olsa gerek. Ne sıkıntınız olursa mutlaka gelin diye de hoş sohbet beni uğurladı. Kesinlikle Lpg taktırmaya başka yere gitmeyeceğim. Bu bölgede bayilere eğitim ve ürün veren firma Asil otogazmış Ankaradakilerin bilgisi olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #73 : Temmuz 04, 2020, 16:09:48 »
Ben de bugün Ankara’da Asil Otogaza gitttim. Mocan otogazda değişmesi gerekiyor dedikleri nozulların değişmesine gerek yok dediler. Tek tek nozul çaplarına baktılar ve uygun dediler. Zeki Bey, enjektörlerin bağlantı yerlerini değiştirdi sonrasında yol testine çıktık. Benzinle lpg değerlerinin eşit olduğunu söyledi ve rölanti dahil araç düzeldi. Esnaflık ötesi, bir lira para almadı Prins bölge sorumlusu olduğu için olsa gerek. Ne sıkıntınız olursa mutlaka gelin diye de hoş sohbet beni uğurladı. Kesinlikle Lpg taktırmaya başka yere gitmeyeceğim. Bu bölgede bayilere eğitim ve ürün veren firma Asil otogazmış Ankaradakilerin bilgisi olsun.

enjektörülerin kablosunu mu degiştirdi yoksa borunularını mı kısalttı hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 18 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Temmuz 04, 2020, 16:26:03 »
enjektörülerin kablosunu mu degiştirdi yoksa borunularını mı kısalttı hocam
Enjektör sıralamasını kabloları kesip değiştirdi yanlış anlamadıysam ona göre de programdan kalibrasyon yaptım dedi. Sonra da yol testine çıktık ayar yaptı. Hafif bir vuruntu oluyor 2. ve 3. vites salınım sonrasında 2000 d/d altında hafif gaza basınca ama normal dedi Zeki Bey. Ben de 2018 Corolla var bu olur dedi.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 04, 2020, 16:28:35
Enjektör sıralamasını kabloları kesip değiştirdi yanlış anlamadıysam ona göre de programdan kalibrasyon yaptım dedi. Sonra da yol testine çıktık ayar yaptı. Hafif bir vuruntu oluyor 2. ve 3. vites salınım sonrasında 2000 d/d altında hafif gaza basınca ama normal dedi Zeki Bey. Ben de 2018 Corolla var bu olur dedi.
Artık oynatmayacağım aracı. Böyle devam çünkü rölanti düzeldi çekişte de sorun yok. Araç manuel belki ondan bu hafif vuruntuya da razı olacağız çünkü benzinde de aynısı var. Zeki Bey benzine aldı aracı benzinde de aynısını yapıyor düşük devirde kavrama vuruntusu gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Temmuz 04, 2020, 18:55:02 »

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 04, 2020, 16:28:35
Artık oynatmayacağım aracı. Böyle devam çünkü rölanti düzeldi çekişte de sorun yok. Araç manuel belki ondan bu hafif vuruntuya da razı olacağız çünkü benzinde de aynısı var. Zeki Bey benzine aldı aracı benzinde de aynısını yapıyor düşük devirde kavrama vuruntusu gibi.
Hafif vuruntu bende de var üstadım. Örnek olarak da gazdan ayağımı cekiyorum sehir icin yavaslarken. Araba kendi kendine gidiyor. Sonra hafif gaza bastıgımda tık diye yüke biniyor. Şahsen normal olduğunu dusunuyorum. Şanzumanın karakteristik özelliği bence. Benzinde de oluyordu. Gazda bir tık cok az daha fazla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Viofo, aydınlatma pk, koltuk ısıtma, ses yalıtım
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 3550
  • Model Yılı: '23
  • 28 kere teşekkür etti
  • 60 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Temmuz 05, 2020, 14:37:59 »
      Eğer tekleme ile kastınız gaza aniden basınca küt küt sert bir tekleme ise valvamatic sırasını ayarlayamadıkları için yapar ve basit bir ayarı var, lakin dediğiniz tekleme ayağınız gazdan tam çekik iken gaza basınca ince bi silkeleme gibi bir kez yapıp kesiyorsa haritadaki devir aralıklarındaki değerlerin farkının yüksek olmasından (herşeyin sağlıklı olduğunu varsayarak). Çözümü ise (muhtemelen alt devirde zengin karışımda) yola çıkıp cihazı bağlayıp haritayı inceleyerek doğru değeri yakalayarak (benzin enjektör sürelerini iyi takip ederek) doğru ayarı yapmaktır.

Düzgün bir ayarla size normal denilen hiç bir sorunu yaşamamanız gerek. Bu arada bu ayarı en iyi yapabileceğiniz Zavoli merkez servisteki Bilal Usta'dır. Varın selamımı söyleyin, ya da iletişime geçelim birlikte gidelim.
Sen harika bir uçurtmasın, bende senin ipinim unutmayasın...
Corolla Flame X-Pack Mds 1.5 Benzin 2023-.....
Corolla Advance Manuel 1.6 Benzin&Lpg (Zavoli) 2018-2023 (105.000 km)
Corolla Hb Sol Manuel 1.6 Benizn&Lpg (Zavoli) 2016-2018 (45.000 km)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 18 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Ynt: LPG\\\'de Gaz Pedalına Dokunuşta Tekleme
« Yanıtla #77 : Temmuz 05, 2020, 15:16:21 »
Hafif vuruntu bende de var üstadım. Örnek olarak da gazdan ayağımı cekiyorum sehir icin yavaslarken. Araba kendi kendine gidiyor. Sonra hafif gaza bastıgımda tık diye yüke biniyor. Şahsen normal olduğunu dusunuyorum. Şanzumanın karakteristik özelliği bence. Benzinde de oluyordu. Gazda bir tık cok az daha fazla
Tam da sizin bahsettiğiniz husus benim de üzerinde durduğum hafif tekleme. Ankara da meşhur Quatro LGP dönüşüm merkezi var oraya da götürdüm acaba lpg kaynaklımı diye ordan aldığım cevap 6 vites manuellerde bu hafif vuruntu olur şeklindeydi karakteristik dedi yani. Ayrıca benzinde de aynı vuruntu gaza dokunuşta yapıyor.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 05, 2020, 15:19:48
      Eğer tekleme ile kastınız gaza aniden basınca küt küt sert bir tekleme ise valvamatic sırasını ayarlayamadıkları için yapar ve basit bir ayarı var, lakin dediğiniz tekleme ayağınız gazdan tam çekik iken gaza basınca ince bi silkeleme gibi bir kez yapıp kesiyorsa haritadaki devir aralıklarındaki değerlerin farkının yüksek olmasından (herşeyin sağlıklı olduğunu varsayarak). Çözümü ise (muhtemelen alt devirde zengin karışımda) yola çıkıp cihazı bağlayıp haritayı inceleyerek doğru değeri yakalayarak (benzin enjektör sürelerini iyi takip ederek) doğru ayarı yapmaktır.

Düzgün bir ayarla size normal denilen hiç bir sorunu yaşamamanız gerek. Bu arada bu ayarı en iyi yapabileceğiniz Zavoli merkez servisteki Bilal Usta'dır. Varın selamımı söyleyin, ya da iletişime geçelim birlikte gidelim.
Gaza ani bastığımda sorun yok araç viteste gaza basmadan giderken 2000d/d altında gaza hafif bastığımda ufak bir vuruntu hissi o kadar. Yoksa dip gazda ya da herhangi bir durumda tekleme değil. Dünkü işlem sonrası hafif rölantide dalgalanma oluyordu klima açıkken ama o da düzeldi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Viofo, aydınlatma pk, koltuk ısıtma, ses yalıtım
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 3550
  • Model Yılı: '23
  • 28 kere teşekkür etti
  • 60 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Temmuz 05, 2020, 15:20:34 »
İyi sallamışlar, heleki viteslerle bağlantı kurması daha da sallama olmuş.
Sen harika bir uçurtmasın, bende senin ipinim unutmayasın...
Corolla Flame X-Pack Mds 1.5 Benzin 2023-.....
Corolla Advance Manuel 1.6 Benzin&Lpg (Zavoli) 2018-2023 (105.000 km)
Corolla Hb Sol Manuel 1.6 Benizn&Lpg (Zavoli) 2016-2018 (45.000 km)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 18 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Temmuz 05, 2020, 15:22:33 »
İyi sallamışlar, heleki viteslerle bağlantı kurması daha da sallama olmuş.
:argh: