Gönderen Konu: Taksiler  (Okunma sayısı 9496 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Taksiler
« Yanıtla #20 : Mart 01, 2009, 19:05:18 »
  Bazen gerçekten zorunda bırakıyorlar böyle şeyler yapmaya. Sürekli trafikte olmalarından olsa gerek kimileri trafiği oyun zannediyor. Halbuki yaptıklarının sonuçlarını düşünemiyorlar. Ne kadar uzak durmaya çalışsanda bazen inadına seni buluyormuş gibi oluyor bunlar, yolcu olarakda, trafiği paylaştığın diğer sürücü olarakda.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 01, 2009, 19:05:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 160000
  • Model Yılı: '07
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 02, 2009, 02:30:09 »
istanbulda taksiler eskisi gibi durak sistemi değil. takside çalışan tanıdıklarım var büyük galeriler var taksileri elinde bulunduran. kim olduğuna bakılmadan 12 saatine 80 tl yi veren aracı alıp çalışabiliyor zaten adamın elinde 300-400 tane taksi oluyor hangi birini denetlesin. hal böyle olunca tabiki arasında efendisi de çıkıyor it kopuğu da. bana kalırsa en iyisi durak taksilerine binmek şikayet edilme kokusuyla çok rahat haraket edemiyorlar çünkü. istanbulun diğer yanı var birde  esenyurt, esenkent, bahçeşehir bu bölgelerde C veya M plaka kırmızı taksiler çalışır bu taksiler için tek söyliyeceğim "sakın binmeyin" olur. adamlar insanlıktan nasibini almamış diye tabir edebileceğimiz kişiler. hepsi böyleler çünkü patronları böyle hepsi birbirinin ya  köylüsü ya yakın köylüsü...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 02, 2009, 14:44:21 »
  Engin bey şehir ismi kullanmadan yazarsak daha hoş olur.Her memleketin iyi ve kötü insanları var.Üye arkadaşlarımızdan üzülen yada kırılan olabilir.Bu doğrultuda orda yazılı olan memleket ismini değiştirirseniz daha hoş bir davranış olur kanısındayım...Şimdiden teşekkür ederim..
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Kan Grubu: 0+
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 02, 2009, 15:25:36 »
Taksicilerin hepsi aynı değildir herhalde ama %99 u saygısız, kurallara uymayan kişiler. Özellikle havalimanı taksicileri. Onları şikayet edecek yerde yok. Şikayet etsende bişey değişmiyor. Onların arkasından çok dua ediyorum.....Taksicilerin geneli süzme oluyor. Mutlaka aralarında işine ve çevresine saygılı olanlar da vardır, sözüm onlara değil. Benden uzak cehenneme direk olsunlar. Böyle insanlar sırf taksiciler değüil onların arabaları sarı olduğu için daha çok dikkat çekiyor. Kiralaık şirket arabası kullanalar, servis arabası kullananlar. Bunalrada da taksici karakteri taşıyan çok insan var. Dua isyen insanlar.... Ne sinyal bilirler, ne kuraldan haberleri vardır. Ama sorsan şofördürler.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 160000
  • Model Yılı: '07
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 02, 2009, 19:56:14 »
özcan abi yanlış anlaşıldıysam özür dilerim amacım kimseyi kırmak değildi zaten genelleme de yapmadım sadece oradaki bir grup taksicinin akrabalık derecesinden bahsettim. tabiki her memleketin iyisi kötüsü var. böyle bir genelleme çok yanlış olur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 02, 2009, 21:36:28 »
özcan abi yanlış anlaşıldıysam özür dilerim amacım kimseyi kırmak değildi zaten genelleme de yapmadım sadece oradaki bir grup taksicinin akrabalık derecesinden bahsettim. tabiki her memleketin iyisi kötüsü var. böyle bir genelleme çok yanlış olur...
   Şu güzel ortamda sanmıyorum kötü niyetli,saygısız yada düşüncesiz bir insan olsun.Sanada zaten öyle birşey demek istemedim.Sadece insanlar seni yanlış anlamasın diye söyledim.ayrıca teşekkürler ve ben oralı değilim.Aklında yanlış birşeyler oluşmasın.Gönlünü rahat tut seen
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #26 : Mart 03, 2009, 07:58:29 »
  Malesef trafiği keşmekeşe dönüştürebiliyorlar, olur olmadık yerde yolcu alırken (yolun ortasında bile duranları var) trafiği kilitleyen, işini kabalık olmadan yapamayacağını zanneden, başkasına yol vermeyen ama her yolu itina ile almasını bildiğini zanneden, birlikten güç doğar lafının bilincine varmış olan, fırsatları değerlendirmeyi seven. Tabiki her şoför aynı değildir ama bu şekilde olanları ile o kadar çok karşılaşılıyor ki, iyileri istisna olmuş gibi artık. Bence bu işi yapabilmeleri için gereken şartlar çok daha incelikle düşünülmeli ve daha katı kurallar uygulanmalı. Sorun varsa çözümüde vardır, yeterki çözüme niyet olsun.

Bu arada Sürücü ve Şoför arasındaki farkı biliyormusunuz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #27 : Mart 06, 2009, 15:20:09 »
ben istanbul da oturuyorum ve taksici esnafını beğenmiyorum, yollar sadece onların mış gibi araç kullanıyorlar, pek güvenli sürüş yaptıklarını söylemek zor. evet para üstü veriyorlar, yollarıda biliyorlar maa işlerine geldiği gibi bazen uzun bazen kısa güzergahı seçiyorlar. her zaman durak taksisini yeğlerim ki bir sorunum olduğunda başvuracak biri olsun. eşim çantasını unuttu durak taksisinde ve çanta dokunulmadan geri geldi. bu çok önemli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #28 : Mart 06, 2009, 18:39:17 »
  ''eşim çantasını unuttu durak taksisinde ve çanta dokunulmadan geri geldi. bu çok önemli''
 Evet, bu söylediğin durumda çok önemli.

Diğer taraftan yolların Taksiler için yapıldığını düşünenlere çok söylendiği gibi. Acaba sarı araçların geçiş önceliği varda biz mi bilmiyoruz?!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #29 : Mart 19, 2009, 08:14:18 »
  Sanırım herkes Harbiyedeki kazayı gördü. Bir vatanadaşın söyledikleri çok manidardı. Bir kendinibilmezin yol açtığı ve masum insanların etkilendiği olay ise gerçekten çok üzücü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mart 19, 2009, 12:50:41 »
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #31 : Mart 19, 2009, 14:41:15 »
  Vefat eden Emekli bir Albay olması lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mart 24, 2009, 16:44:41 »
Ha şunu da belirtelim alkollü olarak taksi kullanan da çok :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #33 : Mart 24, 2009, 16:51:03 »
  Halbuki Ticari araçları kullananlarda alkol sıfır olmalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mart 24, 2009, 17:11:34 »
Hakan Abi bi de öyle böyle değil. İki kelimeyi bira raya getiremeycek kadar alkollüler de var. Bizzat başıma geldi oradan biliyorum.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #35 : Mart 24, 2009, 17:15:23 »
  Aslında direk şikayet etmek lazım onları.
 Bazen insanın inanası gelmiyor bu insanlarda bu toplumdan mı yetişiyor diye. !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Mart 25, 2009, 12:15:29 »
Öyle adi  taksiciler varki. Bu ha...lar ahangi mandrada yetişiyor diye düşünüyorum.  :huh: Birçoğunun kendisine saygısı yok ki çevresine, insana ve trafiğe saygısı olsun.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Mart 25, 2009, 12:18:06 »
  Aslında direk şikayet etmek lazım onları.
 Bazen insanın inanası gelmiyor bu insanlarda bu toplumdan mı yetişiyor diye. !!!
Onlar toplumda yetişmiyor, mandrada yetişiyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mart 25, 2009, 16:42:31 »
Taksicilerin hepsi aynı değildir herhalde ama %99 u saygısız, kurallara uymayan kişiler. Özellikle havalimanı taksicileri. Onları şikayet edecek yerde yok. Şikayet etsende bişey değişmiyor. Onların arkasından çok dua ediyorum.....Taksicilerin geneli süzme oluyor. Mutlaka aralarında işine ve çevresine saygılı olanlar da vardır, sözüm onlara değil. Benden uzak cehenneme direk olsunlar. Böyle insanlar sırf taksiciler değüil onların arabaları sarı olduğu için daha çok dikkat çekiyor. Kiralaık şirket arabası kullanalar, servis arabası kullananlar. Bunalrada da taksici karakteri taşıyan çok insan var. Dua isyen insanlar.... Ne sinyal bilirler, ne kuraldan haberleri vardır. Ama sorsan şofördürler.

Aynen katılıyorum, özellikle İstanbulda trafiği felç ediyorlar, kuralsızlığı kural belleyip dağ kanunlarını uyguluyorlar. Biraz itiraz edecek olsan sinyal vermedin, önümü kestin diye kavga,dövüş hatta karakolluk olmamak elde değil.
 Şirket arabaları ayrı bir alem. Nasıl olsa parasını ben vermedim deyip aracın da trafiğin de altını üstüne getiriyorlar. Kurallara uyan bizler enayi, pısırık korkak durumuna düşüyoruz bunların yanında. Çevremdekilere de her zaman söylüyorum, eğer bir gün karakolluk olacaksam sebebi ya bir kısım taksiciler ya da şirket arabası kullanıp magandalık yapan R.İvediklerdir diye...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Mart 25, 2009, 17:05:11 »
izmirde  taksi sürücüleri evrim geçirmişler, inanılma derecede cenrtilmen olmıuşlar, durup yol vermeler falan, hayret vallahi, inanılır gibi değil