0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
özcan abi yanlış anlaşıldıysam özür dilerim amacım kimseyi kırmak değildi zaten genelleme de yapmadım sadece oradaki bir grup taksicinin akrabalık derecesinden bahsettim. tabiki her memleketin iyisi kötüsü var. böyle bir genelleme çok yanlış olur...
Aslında direk şikayet etmek lazım onları. Bazen insanın inanası gelmiyor bu insanlarda bu toplumdan mı yetişiyor diye.
Taksicilerin hepsi aynı değildir herhalde ama %99 u saygısız, kurallara uymayan kişiler. Özellikle havalimanı taksicileri. Onları şikayet edecek yerde yok. Şikayet etsende bişey değişmiyor. Onların arkasından çok dua ediyorum.....Taksicilerin geneli süzme oluyor. Mutlaka aralarında işine ve çevresine saygılı olanlar da vardır, sözüm onlara değil. Benden uzak cehenneme direk olsunlar. Böyle insanlar sırf taksiciler değüil onların arabaları sarı olduğu için daha çok dikkat çekiyor. Kiralaık şirket arabası kullanalar, servis arabası kullananlar. Bunalrada da taksici karakteri taşıyan çok insan var. Dua isyen insanlar.... Ne sinyal bilirler, ne kuraldan haberleri vardır. Ama sorsan şofördürler.